Hayatinda bi baskasinin oldugunu dusup kendime eziyet ediyorum ?

Gizemgulu

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2019
169
48
13
28
Eski sevgilimle ayrılalı 2 ay en son buluşmamız in üstünden 3 hafta geçti. Benim wp engelimi ve instagram engelimi kaldırmış ve sürekli çevrimiçi ben deli gibi onu takip ediyorum ve bu durum beni çıldıtaacak hayatında biri var belli ama ben kendimi tutamıyorum ona deli gibi kimle konuşuyorsun diycem bi gün. Üstelik bunlar olurken kolunda benim aldığım ( özel günlerde takarım artık fenerbahçe maçının olduğu günler) saatle resim atmis o günde mac var ama bu saati tatilde yanına götürmüş . Bi başkası varken bu kadar utanmaz olabilir mi ? Ben napiyim ya valla moralim fln bozuk 4 gündür içim hep sıkılıyo ona bakmaktan bi akıl verin ?

Olabilir. Senin de olsun. Ayrıca hediye olayını erkekler o kadar ince düşünmez hoşuna gidiyordur seviyordur takıyordur. Arkadaşımın eski sevgilisi nişanlandı hala takıyordu fotoğrafta görmüştük.

Evet ama o bu konulara dikkat eden bi kişidir yani fenerin maçında takacak kadar değerli bi hediye bu onun icin tanıyorum çok iyi taniyorum . Birbirimizi engellemeden önce sürekli benim çevrimiçi oldugumu bazen sabahlara kadar . Başka biriyle görüştüğümü düşünüyordu takip etc ek kadar umursuyodu . Acaba ben 1 aydır hic yazmadım beni sinir etmek icin yapiyo olabilirmi
Olabilir. Senin de olsun. Ayrıca hediye olayını erkekler o kadar ince düşünmez hoşuna gidiyordur seviyordur takıyordur. Arkadaşımın eski sevgilisi nişanlandı hala takıyordu fotoğrafta görmüştük.

Evet ama o bu konulara dikkat eden bi kişidir yani fenerin maçında takacak kadar değerli bi hediye bu onun icin tanıyorum çok iyi taniyorum . Birbirimizi engellemeden önce sürekli benim çevrimiçi oldugumu bazen sabahlara kadar . Başka biriyle görüştüğümü düşünüyordu takip etc ek kadar umursuyodu . Acaba ben 1 aydır hic yazmadım beni sinir etmek icin yapiyo olabilirmi
Olabilir. Ama bu kadar umursama onu takip ettiğini anlamış olabilir. Sil numarasını gitsin. Ayrıca konuşuyorsa da konuşsun boşversene bitmiş zaten üstünce durma bu kadar

Back
X