hayatında kimseyi istemiyormus . tabi flortleri hariç .

Summe

Şarkıya , türküye lanet olsun. Anlayamadın ya !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2.444
1.381
Dün gece bana dediği laf bu kızlar .
Günlerdir konusuyoruz . Günaydın. Nasılsın vs bazen o bazen ben yazıyorum .
Dün konu nereden geldiyse eski sevgililere geldi . Ilk sevgilisinden beri kimseyi öyle çok sevmemis .
Ilk sevgilisi de onu aldatmis öyle bitmiş .
Özgürlüğümü seviyorumlar . Hep kısa suruyomus ilişkileri .
Ha bir de kimseyle görüşmek istemiyormus tabi flortleri hariç :KK66:)
bu neydi şimdi kızlar üst üste böyle şeyler söyledi . Kafama üst üste balyoz yemiş gibi oldum .
Yani bana sende bi flört olabilirsin o kadar mı demiş ?
Bu adamdan bana yar olur mu sizce yoksa bırakmalı miyim . Şu an sıra bendeydi ama Günaydın diyip dememekte kararsizim .
Konuyu tasimayin lütfen . Konunun ölmesine değil fikre ihtiyacım var .

Dün gece bana dediği laf bu kızlar .
Günlerdir konusuyoruz . Günaydın. Nasılsın vs bazen o bazen ben yazıyorum .
Dün konu nereden geldiyse eski sevgililere geldi . Ilk sevgilisinden beri kimseyi öyle çok sevmemis .
Ilk sevgilisi de onu aldatmis öyle bitmiş .
Özgürlüğümü seviyorumlar . Hep kısa suruyomus ilişkileri .
Ha bir de kimseyle görüşmek istemiyormus tabi flortleri hariç :KK66:)
bu neydi şimdi kızlar üst üste böyle şeyler söyledi . Kafama üst üste balyoz yemiş gibi oldum .
Yani bana sende bi flört olabilirsin o kadar mı demiş ?
Bu adamdan bana yar olur mu sizce yoksa bırakmalı miyim . Şu an sıra bendeydi ama Günaydın diyip dememekte kararsizim .
Konuyu tasimayin lütfen . Konunun ölmesine değil fikre ihtiyacım var .
Yani ya geçici flörtuü olacaksın yada güle güle demek istemiş adam rengini baştan belli etmiş cnm bundan sonraki her adiminda agirligini belli etmelisin

Sağa sola numara birakip "ara beni,boya beni" diyen tipler gibi. Animi neselendir yeter:110: bu heriften ne köy olur,ne kasaba:KK12:

Kısaca diyor ki ben takılmayı seviyorum ciddi ilişkiler bana ters ki bi bakıma haklı hayat onun istediği şekil yaşar ve aynı kafa da hem cinslerimiz de çok

Bundan sana hayır gelir mi gelmez ona diyeceğin hayata bakışımız farklı görüşmesek daha iyi.

sana gerçek anlamda değer veren birine zamanını harca böyle karekterleri sen mi büyüteceksin :63: Çocuk avutmak istemiyosan tabi :KK43::KK43:

Sizinle ciddi düşünmüyor,açık ve net.

Yani ya geçici flörtuü olacaksın yada güle güle demek istemiş adam rengini baştan belli etmiş cnm bundan sonraki her adiminda agirligini belli etmelisin
Nasıl olucak ki o . Ay ya dün geceden bari acayip bozugum

Nasıl olucak ki o . Ay ya dün geceden bari acayip bozugum
Eğer geçici sevgilisi olmak istemiyorsan artik soğuk davrana bilirsin o zaman illa ki sorar sende boyle boyle dedn aklima tkildi ben hayatında bir süreliğine var olmak istemiyorum deyp kendini anlatirsin ama anlayacagini sanmıyorum o mantiktan geri ceviremezsin bence buna bile gerek yok

Adam acik acik kimseyle gorusmek istemedigini soyluyor yahu, aciklamaya gerek bile yok. Kendi demis yani, flort disinda kimseyle gorusmek istemedigini. Ya senden o anlamda hoslanmadi ve kirici olmamak icin boyle genel konustu, ya da sana en basindan beri iliski niyetiyle yaklasmadi, "haberin olsun, benden beklentin olmasin" demek istedi. Kizacak bir sey yok, adam delikanli olmus, niyetini soylemis. Kandirma yok, oyalama yok. Sen de adimini ona gore atarsin.

Eski sevgilisi aşağı eski sevgilisi yukarıydı kızlar görmelisiniz .
Yok onu aldatmis anca öyle birakabilmiste yok artik onu hiç sevmiyormus hatta nefret ediyormusta .

Ha bir de kendini hazır hissetmiyormus ... tam olarak neye diye bile soramadim . Yani cekindim artık . Oha diyesim geldi de üstüme alındığımı belli etmemek için sustum .

Eski sevgilisi aşağı eski sevgilisi yukarıydı kızlar görmelisiniz .
Yok onu aldatmis anca öyle birakabilmiste yok artik onu hiç sevmiyormus hatta nefret ediyormusta .

Gerçekten darbe almışsa aman aman çok zordur o erkek tipi

Gerçekten darbe almışsa aman aman çok zordur o erkek tipi
bir arkadaşım da öyle dedi . Bununla olursa bile çok zor olur uğraşma summe değmez dedi .
adam hayatının sonuna kadar kafasını dinlemek istiyormus

X