Hayatını benim üstüme kuran görümce

Her düşünceyi beğenme gibi bi zorunluluğumuz mu vardı kaçırdım mı ben orayı?
Ayrıca sizin benim mesajimi beğenmeme 'özgürlüğünüz' olduğu kadar benim de bana ait mesajın neden beğenilmediğini sorma özgürlüğüm var. Mantıklı bir açıklamanız yok diye kelime oyununa giriyorsanız orası başka tabi. 👍👍

Sizi anlıyorum ancak biraz buna siz sebep olmuşsunuz gibi duruyor.En başta kabul ederek başta hata yapmışsınız.

BEN KAYNANAYLA 2 SENE OTURDUM ALLAHIMA BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN 4 SENEDİR KENDİ EVİMDEYİM KENDİ EVİME ÇIKTIKTAN SONRA BİR NEBZE DE OLSA MESAFE KOYDUM RAHAT ETTİM DERKEN KIZ GELDİ DOĞUMA 1 HAFTA KALA ALT KATIMA TAŞINDI KAYNANA BURDA OTURMUYOR OTURSA ZATEN ANNE SEN BAK O ZAMAN DERDİM KAYNANA DA ŞİMDİ BAŞINDAN ATTI RAHAT TABİ
TÜM YORUMLARI OKUDUM KIZLAR ÇOK TEŞEKKÜRLER BU PASİFLİK BENİ HASTA EDECEK BELLİ BARİ BİR İŞE KURSA BAŞLAYIM ZATEN EVDE DURMAKTAN PSİKOLOJİM BOZULDU İYİCE

Neden boylesiniz? Bakamam diyin siz köle misiniz, bakici mısınız? Bakamam diyin ne yapacaklar neyden korkuyorsunuz

Allah Allah.
tamam bende her istemediğimi açık açık diyemem eveler gevelerim ama, istemediğim zaman birinin çocuğuna da bakmam yahu. Hadi bir gün iki gün işi olur neyse de. Ben bakacam diye kimse çocuk doğuramaz. Annem bile 😀

eşiniz de yanınızdaymış, bence açık açık konuşun. bakamayacağınızı söyleyin. bundan çekiniyorsanız da dediğiniz gibi ya bir işe girin ya da bir kursa gidin, hem sizin için de iyi olur.

Cinnete gerek yok bence, ben ilgilenemem deyin açık açık. Kimse kimseye güvenerek çocuk doğurmasın. Benim annem bakarım dediği halde hasta diye kıyamadım kadına, çocuklarım için bin parçaya bölündüm.
Hayat yeterince zor, insan kendi eşinden, kendi çocuğundan bunalıyor zaman zaman.
Yengemin evine habersiz gitmişliğim yok bugüne kadar, yanına taşınıp çocuklarıma bak demek bana inanılmaz geliyor.

Anne anne yada babane bile mecbur değil kadın tutarsın yada kreş olmadı yapmayıversin kimse Bi zahmet.... Kızım var ilerde torunuma bakmak istemiyorum.... Sevmek başka. . Lakin bebek bakamam.... Düşüncelerim böyle.... Toplumda mecbur algısı var.... Yok efendim zaten babane anane bir çocuga bir çok yönden yetemez..... İnsan iki taraflı düşünmeli.... İsterse ayrı mecbur tutulursa ayrı..... İnsanlar çoçuk büyütüyor tam dinlenecek al torun bak..... Sevmek ayrı gene yazıyorum asıl sorumluluk anne ve bacada olmalı.... Ondan diyor büyükler plansız iş yapma..... Noktasına güvenen doğursun.....

Görümcemi severim aslında hatta çocuklarını da çok seviyorum malum elimde büyüdü benim delirdiğim nokta bana danışmak bile yok buraya taşınma sebebini açıkça söylüyor taşındığından haberim bile yoktu şehir dışındaydım kalkmış diyor sen buradasın diye taşındım çocuğu okula götürürsün falan bişey diyemedim eşim benim tarafımda ama açıkça söyleyemiyorum yapamam diye eşime dedim ben ya bir kursa ya da işe başlıycam yeter artık bu ne saygısızlık bana danışma bile yok dedim haklısın olmaz öyle şey diyor ama ne yapsam direk desem mi kusura bakma yapamam diye :(

Direkt söyleyin yani ben bakıcı mıyım deyin. Size danışsalar gönüllüydünüz yani? Hayatınızı ücretsiz bakıcı olarak mı geçireceksiniz, size yapılan muameleye ben deliriyprum burda sizin cinnet geçirmeniz lazım, bu kadar sakin kalmayın.

çocuğu sana emanet ettiğinde . Telefonunu ara acil eve gel de panik yapsın. Sanki çocuk ağzına birşey atmış fark etmezsen boğazına kaçacakmışta son dakikada fark etmişsin gibi yap. Bir daha aslaaa bana güvenme asla almam ELİN (burası önemli özellikle vurgula)çocuğunun sorumluluğunu artık. Kendi çocuğumdan başka kimsenin çocuğuna bakamam de Cirkeflik yap banamı güvenip yaptın bak neler yaşattın bana kaç yıldır sizden çektiğim yeter taş olsa çatlardı,filan diye söylene söylene çık git.Eşnini yanındada baygınlık geçir başıma gelenler diye. Hem ders olur bir daha bakabileceği kadarını yapar.
Ahahahhs ya sizden bi kaç konuda taktik alanilir miyim allah rızası için, bu nasıl senaryodur tam konu sahibinin isteiği şey alınıp gücenemezler de, şahanesiniz:KK70:

sürekli kahvaltıya çağırıyor bahane uydurup gitmiyorum
Bak işte sorunun kökü burada gizli. Çocuğa bakmamak için de kahvaltıya gitmemek için de bahane uydurma. Gelmek istemiyorum. Bu kadar. Evde kös kös oturucam ama çocuk bakasım yok. Yukarıda da yazmışlar bir cinnet herşeyi çözer. Bazı insanlar hayır kelşmesinin anlamını idrak edemiyor, gerekirse tartışma çıksın. Kendini şimdiden böyle yıpratırsan çocuğuna, eşine sabrın kalmaz. Yine de baskı taparlarsa para iste. Aylık 4000+sigorta yaparsanız bakarım de. Bakalım kabul edecek mi:)

Son düzenleme:
Çocuk doğmadan demeniz lazım yoksa çocuk doğunca her şeyine siz koşturmak zorunda kalacaksınız. Açıkça diyin annesi gelsin gerekirse ben ilgilenemem diyin istemediğinizi belirtin. Onu kıramam diyosunuz o sizi düşündü mü? 2 sene benim de çocuğuma baksanız ben de sizinle çok samimi olurdum. Cidden enayi misiniz? Hayır demek bu kadar zor değil. O kadar sinir bozucu bir durum da değil normalde açıkça söylenir biter ama siz hayır diyemediğiniz için bu çocuk doğunca ona da bakarsınız bu gidişle. Çocuk doğmadan diyin aranız bozulursa da sizi sevdiği için değil kullandığı için samimi olduğunu anlarsınız.Gerçi hiç umudum yok sizden ne yalan söyliyim dıdının dıdısının bile çocuğuna bakmışsınız hala direkt hayır demek yerine işe gircem diyosunuz

İşe niye başlıyorsunuz ki sırf bu sebepten. Buradan yırtsanız başka bir konudan bu kadın üstünüze çöker. İlkine baktık artık ikinciye tutarsın bir bakıcı de gül geç. O düşünsün.

Back
X