- 22 Haziran 2020
- 599
- 423
- 33
- Konu Sahibi Blackangel95
Bu durumdan ancak calişarak kurtulabilirsin bahanen olur seninde aile apartmanın da yasıyon cok zor baska türlü bişi desen yıne kötü sen olacaksınKızlar çok sinirliyim hemen konuya girmek istiyorum görümcem ilk çocuğu doğduğunda 3 aylık evliydim kaynana yanında yaşıyordum ve 2 sene boyunca yaklaşık her gün çocuğuna bakmaya gittim ( gitmediğim günlerde kv hep huzursuzluk çıkarıyordu bazen numara yapıyordum hastayım diye) neyse bir şekilde çocuk büyüdü şimdi ana okuluna başlayacak ve görümce ilkine bakabilmiş gibi 2.yi doğurdu ve kalkıp benim apartmana taşındı neymiş ben burdaymışım çocuğu okula götürürken bende gidecekmişim çocuğa bakacakmışım
Açıkca dedim haftanın bir günü okul ve o gün benim işim var haftanın tek günü yaptığım aktivite kaynana atladı ne var canım 2 saat geç gidersin diye yahu ben mecbur muyum kendi çocuğum olmadığı halde ( pko var) şuan hazır olmadığım sorumluluk almak istemediğim için korunuyorum ben mecbur muyum çocuğum yok diye sürekli bana biri çocuğunu kilitlemeye çalışıyor daha önce yengem taşınacaktı engel oldum arayı açtım bilerek şimdi bu taşındı sürekli kahvaltıya çağırıyor bahane uydurup gitmiyorum hala aynı şey başka yere taşınma durumum hiç yok ev kiraları uçtu ama sinirlerim artık kaldırmıyor yardım kızlar