Kpssye daha önünde 1 yıl var, her gün 1 video izlesen 365 tane video yapat. 12 saat çalışıp da 40 dklık bi videoyu izlemeye çalışmak başta çok zor gelebilir ama zamanla oturur her şey, kinse bu kpss sürecinin güzel olduğunu söylemiyor zaten. Yani zor geçecektir. Youtubeda bir sürü videolar var kpss ile ilgili senin alanına da uyan mutlaka bir kanal vardır. Günde 1 video bile izlesen başta, o zamanla 2 3'e çıkacaktır, zaten azim çalıştıkça gelir.
Bana gelince, ben nasıl başladım: bi sabah erken uyandım ve psikiyatriye gittim, 3 yıl içinde 50 kilo almıştım kaygı bozukluğum ve bipolar teşhislerim vardı. Güzelce ilaçlarımı aldım, onlar uykumu düzene soktu, sabah 6da kalkıp hayatımda ilk defa yürüyüşlere gitmeye başladım, diyet programı yaptım kendime, tiroidim ve morbid obezliğim vardı azimle 12 kilo verdim 1.5 ayda, işe giremiyordum çünkü kilomdan ayaklarım çok ağrıyordu ağlatacak kadar, sonra günde 1 video 1 video kpss derslerine çalışmaya başladım, şu an günde 5 videoya kdr çıkabiliriyorum kpssçalışmak için. Ayın 2sinde bi işe başlayacağım günde 12 saat benim de ama kendimi zorlamak da istiyorum (ha bu arada tıbbi sekreterlik sertifikam da var, ortak bi yönümüz de var senle.) ve kpss çalışmaya asla ara vermeyeceğim o benim dinlencem gibi oldu artık kafamı boşaltıyorum ders çalışırken. Benim hikayem böyle işte 3 aydır. Onun öncesi rezil bi yaşamım vardı kendibe inancını yitirmiş bi insan nasılsa öyle ruh gibiydim. Ama bi sabah erken uyandım ve artık yeter dedim. Yeter. Hatta bi konum var orada yaşadığım olay sonrası böyle bi karar aldım. Umarım seni motive etmiştir bu yaşadıklarım. İyi günler