Hayatınızda Aşk Serüveniniz Nasıl Geçti?

Sayısını hatırlamıyorum desem yeridir tabii çok ağır acılar yaşatan iki kişi oldu biri 4 yıl sürdü beni doğum günümde aldattı ve aldattığı kadınla evlendi diğeri ise alay etti beni kullandı resmen keyfine göre ah şu dlim çok büyük konuşmuştum köreldi gözlerim 1 ay snr düğünüm var sonunda mutluluk benimle :)

Sayısını hatırlamıyorum desem yeridir tabii çok ağır acılar yaşatan iki kişi oldu biri 4 yıl sürdü beni doğum günümde aldattı ve aldattığı kadınla evlendi diğeri ise alay etti beni kullandı resmen keyfine göre ah şu dlim çok büyük konuşmuştum köreldi gözlerim 1 ay snr düğünüm var sonunda mutluluk benimle :)
Mutlu ol canım hep :)
Şans seninle olsun...

1 tane oldu adamakıllı. Diğerleri sadece sözde sevgilimdi görüşemeden ayrılıyorduk. Tabii bunlar da mahalleden filandı. Ama 19 yaşında gerçek anlamda ilk sevgilim oldu. Aşık olduğum, elini tutup yaşanmışlıklarımın olduğu. Ondan sonrasında da kimseyi sevemedim.

1 tane oldu adamakıllı. Diğerleri sadece sözde sevgilimdi görüşemeden ayrılıyorduk. Tabii bunlar da mahalleden filandı. Ama 19 yaşında gerçek anlamda ilk sevgilim oldu. Aşık olduğum, elini tutup yaşanmışlıklarımın olduğu. Ondan sonrasında da kimseyi sevemedim.
Yaşın kaç canım?

BxZvRYZIcAADV7N.webp
İlk zamanlar serüvenimin kısa özeti buydu
çok sevgilim oldu ama hiç biri şimdi ki aşkımı etmez

İnanmazsınız ama bir tane beğenip sevdiğim biri olmadı. Beğendiklerimle ya tanışamadım uzaktılar ya ben istemedim. Çıktıklarımı sevmedim. Bir tane beğendiğim bana uyar dediğime de çıtlattım olmadı. Kader heralde. Aksine bi o kadar güzel ve zeki biriyim, herkes şaşırıyor. Büyülü müyüm neyiim :KK70:

İnanmazsınız ama bir tane beğenip sevdiğim biri olmadı. Beğendiklerimle ya tanışamadım uzaktılar ya ben istemedim. Çıktıklarımı sevmedim. Bir tane beğendiğim bana uyar dediğime de çıtlattım olmadı. Kader heralde. Aksine bi o kadar güzel ve zeki biriyim, herkes şaşırıyor. Büyülü müyüm neyiim :KK70:
Zekı oldugunu zannetmıyorum. Sadece egon fazla.
Ayrıca çıkıyorsan seveceksın. Hem çıkıyorsun hem sevmıyorsun. Senınkı düpedüz sahtekarlık!

Zekı oldugunu zannetmıyorum. Sadece egon fazla.
Ayrıca çıkıyorsan seveceksın. Hem çıkıyorsun hem sevmıyorsun. Senınkı düpedüz sahtekarlık!

Ne okuduğumu bilseydin böyle konuşamazdın. Güzelliğimle de hiç bir zaman övünmedim. Bunları da ben değil çevrem söylüyor, gerçeği söyledim kolay beğenmeyen ince eleyip sık dokuyan biriyim. Çıktıklarım da daha gençlik dönemindeydi Sevdiğimi sanmışım çocukluk işte o zamanki. Ayrıca üzülen ben olmuştum unutamamıştım. Asıl sahtekar onlar, faydalanamıyca bırakıyorlar. Gerçek sevgi,aşk değildi onu demek istedim, neden bu kadar çıkıştın anlamadım. Kıskandın mı ne :halay:

Daha 18'ndeymişssin anlamaman normal, atarlanmanı da küçüklüğüne vereyim.

Bu yaşıma kadar sadece bir tanecik sevgilim oldu. (yedi yıl sürdü) Canıma candı. Can'ımın en içiydi. kelimelerim az kalıyor tarif etmeye.. geriye de sadece tek bir kelime kaldı. "bitti.."

ergenlik dönemi sevgililerimin sayısını bilmiyorum:D ama hiçbiri gerçek sevgili değildi elini bile tutmadığın çoğu zaman yüzyüze bile görmediğin sevgililer:P çocukça muhabbetler vs..
gerçekte ise bir platonik bir de şu anki sevgilim var
platonik olan tamamen takıntılarla bağlantılıydı geçince herşeyi ama herşeyi gitti

Zeka okunulan bölümle ölçülüyorsa ve sen buna katılıyorsan zeki oldugunu zannetmıyorum :)))
Çalışkanlıgı zekayla karıştırma!
Çalışkanlıkla zekaya oradan boş boş konuşup karar verebiliyorsan helal olsun sana da. Ne kadar tanıyorsun beni böyle konuşabiliyorsun? Bu ülkenin en iyi bölümlerini bitirmiş insanlara zeki değil diyemezssin, çalışmakla zeka kendiliğinden oluşmuyor malesef. Herkes kapasitesi kadar alır. Anladığım kadarıyla bu konulara bir hayli uzaksın. Ne yazı ki ülkenin genel hali böyle neden gelişemediğimiz apaçık ortada!!! Senin de bunları düşünememen zekandan belli kendini ele veriyorsun :) Konuştukça batma. Bu ülkede emek veren insanlara saygı duy!

Son düzenleme:
Çalışkanlıkla zekaya oradan boş boş konuşup karar verebiliyorsan helal olsun sana da. Ne kadar tanıyorsun beni böyle konuşabiliyorsun? Bu ülkenin en iyi bölümlerini bitirmiş insanlara zeki değil diyemezssin, çalışmakla zeka kendiliğinden oluşmuyor malesef. Herkes kapasitesi kadar alır. Anladığım kadarıyla bu konulara bir hayli uzaksın. Ne yazı ki ülkenin genel hali böyle neden gelişemediğimiz apaçık ortada!!! Senin de bunları düşünememen zekandan belli kendini ele veriyorsun :) Konuştukça batma. Bu ülkede emek veren insanlara saygı duy!
Potansıyel zeki olabiliyorsun demek ılgınc!
Zeka sana sadece zaman kazandırır!
Çalışma ise zekadan önemlidir ve herşeyi kazandırır sana...
Eğer bu ayrımı yapamayacak kadar geriysen zekanı bir kez daha sorgula..
Tabi varsa :)
Ayrıca ben iyi okulları kazanıp zeki olan ve zeki olmayan kişileri tanıyorum.
Yanı boş yapmıyorum anladın mı canım? Gözlemliyoruz...
Sımdı kım zekı ona karar ver. Ve bırdahakıne tanımlama yapmayı ogren de gel!
Hayde..

Back
X