6 Ay giderse 6 Ay evde 2 Ay giderse 2 Ay tamamen iş almasına bağlı aslında.Benim bir arkadaşımın eşi denizci. Evet zor oluyor bir gittiği zaman 6 ay gelmiyor ama geldiği zamanlarda da çok kaliteli vakit geçiriyorlar. Yani tamamen size bağlı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 Ay giderse 6 Ay evde 2 Ay giderse 2 Ay tamamen iş almasına bağlı aslında.Benim bir arkadaşımın eşi denizci. Evet zor oluyor bir gittiği zaman 6 ay gelmiyor ama geldiği zamanlarda da çok kaliteli vakit geçiriyorlar. Yani tamamen size bağlı
Yeni yeni oluştu işte 22 yaşında evlilik mi düşüneyim3 sene birlikte olduğun insanla evlilik düşüncen yoksa zaten burada bir soru işareti var. Buradan tavsiye vermekle de değişmez , insanın gönlü olmalı en başta. Mezhep meslek falan bunlar bahane geldi gibi bana , hayırlısı olsun hakkınızda
Kuzum , 3 sene uzun bi süre , gerçekten güçlü duygular hissedince ileride evleniriz belki diye insanın aklından geçer gönlünden geçer.Yeni yeni oluştu işte 22 yaşında evlilik mi düşüneyim
Arkadaşımın babası nakliye gemisi kaptanıydı. Yaz tatillerinde kaçak yolcu olarak çok fazla ülkeye gitmişti. Pek konforlu değil ve denetim sırasında mürettebat köşe bucak saklıyor bunları. Cruz gemisi başkadır tabiCok merak ediyorum kaptanlar eslerini de goturemiyorlar mi? Mesela kruz gemisinde kaptan olsa, omur boyu tatil![]()
Merhaba benim paylaşımama da yorum yaparnmısınız ☺Ve ekleyeyim denizciler için birine güvenmek birini sevmek zordur, fiziken gemidedir ama aklı fikri karada senin yanında kalır. Adamın eğer ki seninle gerçekten bi gelecek planı varsa burada yazdıklarını okusa üzülür , neden acaba diyor ne yaptım da acaba dedirttim diye , bilmiyorum 3 sene çıkmışsınız şimdi gelmiş mezhep yazmışsın denizcilik falan demişsin üzücü yani , burada yabancı insanlar ne desinler bekliyorsun
Sen dönüp kendine sor ben bu adamı seviyor muyum, bir ömür onunla olmak istiyor muyum diye cevabın evetse ol onunla , ama bahane bulmak istiyorsan bahane bulunur ayrılmaya E eceyla
Bakayım kuzum :)Merhaba benim paylaşımama da yorum yaparnmısınız ☺
Profiliniz kapalı , hangi paylaşımdı bulamadımMerhaba benim paylaşımama da yorum yaparnmısınız ☺
Benim arkadaşım evlendi.Arkadaşlar merhaba. Sevgilim gemi kaptanı. Yeni çalışıyor henüz 2. Görevine gitti. İlk görevi 45 gündü bu 6 ay. Bizim 3 seneye yakın ilişkimiz var. Ciddi düşünmeye başladık ama iş ciddiye binince ben korkmaya başladım.
Ben 25 o 29 yaşında. ailelerimiz de çok farklı hem mezhep hem memleket farklı. açıkçası aşktan ilişkiden ümidi kesmiştim güzel vakit geçiyoruz diye sürdürdüm ilk zamanlar. Ama artık onsuz olamayacağımı düşünüyorum.
çok iyi birisi toparlayıcı bir erkek. İlgisini gösteriyor sevgisini gösteriyor. Asla cimri değil. Güzel sevişiyor ve seviyor. Güçlü birisi. Mıymıy mızmız değil. Arkamda olduğunu hissediyorum varlığı iyi hissettiriyor. Ben zor bir karakterim ve beni idare ediyor. Tek sıkıntı mesleği. Artık ne zamanını çalayım ne zaman kaybedeyim diyorum çünkü yaş 26 olacak artık hayatımda daha farklı bir ilişki istiyorum evlenmek istiyorum. Ne ona haksızlık olsun ne bana. ama ayrılma fikri de iyi gelmiyor. Bunu konuşuyoruz açılmayacak dert değil diyor. Bu 6 ayın 4 ayı geçti çok sıkıntılı değildi. Hep bu şekilde olmayacak gerekirse beraber bile gidebiliriz diyor. Bilmiyorum yeni yeni aklım başıma geldi