• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatınızda geri dönüşüm kutusu olsaydı hangi güne gitmek istediniz?

sky1903

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
82
1
16
İstanbul
Konu daha önce açıldı mi bilmiyorum arkadaşlar baktım ama göremedim ya da dikkatimden kaçtı..
Evet hayatınızda bir geri dönüşüm kutusu olsaydı ve hayatınıza istediğiniz yerden devam edecek olsaydınız hangi anınıza gitmek isterdiniz?
Mesela ben ortaokulda lise sınavı olduğu ana gitmek isterdim. Çünkü yanlış okul seçimi hayatımı alt üst etti ve hayallerimdeki konumum benden çok çok uzakta.

Konu daha önce açıldı mi bilmiyorum arkadaşlar baktım ama göremedim ya da dikkatimden kaçtı..
Evet hayatınızda bir geri dönüşüm kutusu olsaydı ve hayatınıza istediğiniz yerden devam edecek olsaydınız hangi anınıza gitmek isterdiniz?
Mesela ben ortaokulda lise sınavı olduğu ana gitmek isterdim. Çünkü yanlış okul seçimi hayatımı alt üst etti ve hayallerimdeki konumum benden çok çok uzakta.
şu an ev arkadaşım olan liseden beri tanıdığım insanla hiç tanışmamış olmak isterdim onunla tanıştığım günü tarihten silmek isterdim ondan nefret nefret nefret nefret ediyorum:47::47:

arabimi aldigim güne... arabayi almazdim, kredi cekmezdim... kredi cektim diye limitsiz kredi kartina sahip olmazdim ve harcayamazdim....
dügünüm ve evim icin para biriktirir, gecen sene yasadigim o sIKintili dönemi yasamazdim...
ve o zaman ki 30 kilo daha az halimi korumak icin herseyi yapardim :27:

Bölümümü tercih ettiğim güne geri dönerdim,daha normal bir bölüm seçerdim..insanlıktan çıktım ders çalışmaktan :1::1::1:..bit artık ne olur bit :5::5::5:

Tam olarak 2008 eylülüne dönmek isterdim :31:

2011 senesinin kasım ayına dönmek isterdim. ya da lise yıllarıma

Hiçbir derdimin olmadığı, huzurlu ve mutlu olduğum zamana dönmek isterdim..
Ne olacak diye düşünmediğim zamanlar.. Hayatı akışına bıraktığım zamanlar..
Uzun zamandır huzurlu olamadım sanırım, tarih bile hatırlamıyorum :ssz:

2011 ocak ayına dönmek isterim;hep yanlış tercihler...
hala bile 40 gün öncesini beğenmiyorum ben ne zaman büyücem bilemiyorum...

6 sene öncesine gitmek isterdim.
Yaşadıgım bu 6 seneyi silip;o 6 sene öncesinden yasamak isterdim.
Zamanımı hiç boşa gecirmezdim;her dakikamın degerini fazlasıyla bilirdim
:14::14:
Off keşke dönebilme şansımız gercekten olsa.
Tek istedigim şey bu.

Düşündüm düşündüm geçmişte dönmek isteyebileceğim tek gün bile bulamadım. Herşey çok mu güzeldi, düzeltmek istediğim bir şey yokmu yada bugün beni ben yapan geçmişteki kötü günlerdi bu yüzdenmi bilmem.

Gereksiz insanlar ile tanıştığım günleri gdk'na atmak isterdim... Diğer günler kalabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi güne gitmek istediğimi bulamadım:))Doğmasaymışımda olurmuş ama Rabbim yaratmış bana laf etmek düşmüyor:)

Eylül 2006 e dönmek isterdim 19 yaşında salak ve aklı bir karış havada bir ergenin hayatının en büyük hatasını yapması gününe :ssz:

Son düzenleme:
Dönmek istemiyorum geçmişe.

Hepsinin yaşanacağı varmış yaşanmış.

Bundan sonrası öyle güzel olsun ki, geçmişe dönmek istemeyeyim..

Tek isteğim bu :114:

Back
X