• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatınızda tek bir değişiklik yapma şansınız olsa neyi değiştirirsiniz???

frtglsnfrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
244
1
96
Çorum
soru gayet açık hadi bakalım buyrun opuyorumnanaktan ama unutmayın sadece tek bir şeyi değiştirme şansınız var:)

o şansla ne kadar değiştirmek istedigim sey varsa o kadar şans isterdim tek tasla dolu kuşaklinialirimsmile

hım o zaman bütün aksilikleri değiştirmek istrdim toptan hepsini bir gibi aman ne derdim varmıs değiştir değiştir bitmiokaydirigubbakcemile3

sanırım yaşadıgım şehiri değiştirmek isterdim zira dogdugum büyüdügüm yere gidince bütün dertlerimde bitecektir sorunum bu şehirle mafoldumben

facebooka uye oldugum gunu degıstırmek ısterdım gunden sonra hayatım cıkısı olmayan bır yola gırdı cunku...o gunu degıstırmek ısterdım asla üye olmazdım....

tek şansla......sadece on yıl evveline giderdim...
o zamanlar engel konulan şeylere baş kaldırır....tek tek düzeltirdim..

önceden olsa pek çok şeyi değiştirmek isterdim ama şu an için sadece yaşamak zorunda
olduğum şehiri değiştirmek istiyorum...

çok ilginç cnm neden ki???

buyuk bır hata yaptım cıkayım derken daha cok battım 5 yıllık ılıskım vardı cokkotu gıdıyordu ayrıldık gıbıydık ve ben o boslukta orda bırıyle tanıstım hala hayatımdan cıkaramadım bır yanda o bır yanda 5 yıllık ılıskımım kurtulması ıcın cırpınan baska bır adam...

Rabbimden gelen herşeye hamdolsun, ama yinede bir şansım olsaydı babamın rahatsızlığına engel olurdum sanırım. onu iyi ederdim.

Evet hoş soru doğrusu. Ben de 12-13 yıl geriye dönmeyi (ancak bugünkü kafa yapımla tabi..) çok isterdim. Evlenmezdim kesinlikle. Bugünkü eşimle uzuun bir dönem çıkardım ya da bir beraberlik yaşaydık. Çook sonra evlenirdim yani. Acelemiz neydi ise hemen yuva kurmanın derdine düştük. Evlilik herşeyi yok etmekte bence...hiç bir şey o günlerde ki gibi değil. :1no2:

Back
X