• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatınızda tutunca elinizde kalan yerler

Maddi konularda dertliyim yetiremiyoruz

Sabrediyorum. Az kaldi diyorum. Guzel gunler gelecek diyorum. Esime hep destek oluyorum.

Babam
Hep dertti hala dert ve cozemedik gitti butun sulale

Insanlarin yorumlari bakislari vs
Umursamiyorum geciyorum.
Sevdigim deger verdigim insanlarsa durup dusunuyorum.

Annemin sacmalamalari
Surekli hihi hi hi diyip geciyorum.

Tabi kafaya takmadan yapamiyorum mucadele ediyorum bircok seyle.
Suan aklima bunlar geldi.

Pembe prenses senin yukun nedir ve sirtindan atamiyorsun.
Kendine ferahlayacagin bir yol ariyorsun anladigim kadariyla.

tam bir şeyler düzeliyor dediğim anda her şey tepetaklak oluyor...
18 yıllık hayatım boyunca öğrenemedim gereksiz ayrıntıları takmamayı insanların her dediğini önemsememeyi
şimdi ne oluyor arkadaşlarımın hepsi üniversite için farklı yerlere gidiyor tüm sene boyunca yalnız kalacakmışım gibi hissediyorum
onlarla saatlerce tercihlerle ilgili konuşuyorum ama biri bana sen nasılsın demiyor
sadece sesin yorgun geliyor diyorlar pardon nasıl gelsin?
çevreden gelen tepkiler şurası tutuyomuş süper niye gitmedin neden bekliyorsun
yoruldum artık istediğimi anlatmaya çalışmaktan
ama hayatta her şeyi yaşayarak öğrendim ve zamana bırakmayı biliyorum artık
bana hep sen güçlü birisin derler ama bilmiyorum gerçekten öylemiyim yada hayata karşı böyle davranmak zorunda mıyım...

'Hala çocuk yapmadiniz mi?' lafına..

'Duâ' ederek bu lafın karşısinda durabiliyorum..

kimseye "senelerdir evlat hasret ile yandım ,tedavi den tedaviye girdik" diyemedim, demem de.

Pembe prenses senin yukun nedir ve sirtindan atamiyorsun.
Kendine ferahlayacagin bir yol ariyorsun anladigim kadariyla.
evet öyle ayrıca cidden hayranım güçlü kadınlara günahım kadar sevmediğim insanlar oluyor ama takip ediyorum. Nasıl beceriyorlar bu işleri?Her konu başlığımda anlatıyorum insanları sıkmayayım diye yazmadım sadece belli bir kısmı için :

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kizini-sevemyen-anne.831666/

Dost kazigi:
Super guzel kaziklar yiye yiye ogrendimki hic bi sirrini paylasma kimseyle.
Kimseyle ama kimseyle.
Baskalarina anlaticak bisyleri olmazsa dost kaziginida yeme ihtimal azaliyor.
sorma onlardan bende de var. insanların içini dışını öğrenince zaten milletten tiksinir oluyorsun. Tek isteğim kendime güvenim aile düzenim, ve bir güzel kariyer daha ne isterim ki :KK61:

Yük olan tüm insanlar için..

Kimseye ayrıcalık tanımadan bana yük olanı hayatımdan çıkartırım. Her gün yüz yüze gelsem de selam sabah dahil her şey biter. Geçmişi silerim. Duruşum, bakışım, ses tonum "sen artık yoksun" mesajını verir. Yanıma yaklaşamazlar. İkinci şansı yoktur kimsenin

Birinci dereceden yakınlarım ve bir kısmı çocukluğumdan beri hayatımda olan dostlarım ( ki onlar özenle seçilmiş insanlardır) hariç...

Ha bir grup daha var ki..Asgaride bile olsa muhattap olmam gereken ya da çıkara dayalı durumlarda. Onların duracağı yeri bildirmek de o kadar zor değil

Yük olan tüm insanlar için..

Kimseye ayrıcalık tanımadan bana yük olanı hayatımdan çıkartırım. Her gün yüz yüze gelsem de selam sabah dahil her şey biter. Geçmişi silerim. Duruşum, bakışım, ses tonum "sen artık yoksun" mesajını verir. Yanıma yaklaşamazlar. İkinci şansı yoktur kimsenin

Birinci dereceden yakınlarım ve bir kısmı çocukluğumdan beri hayatımda olan dostlarım ( ki onlar özenle seçilmiş insanlardır) hariç...

Ha bir grup daha var ki..Asgaride bile olsa muhattap olmam gereken ya da çıkara dayalı durumlarda. Onların duracağı yeri bildirmek de o kadar zor değil

Evlılıgım elımde kaldı
Esımın canımı acıtmasına Karşılık kendı canımı kendım açıtırım dedım ayrıldım
It oldu pişman oldu ama dönen olmadı

Evlılıgım elımde kaldı
Esımın canımı acıtmasına Karşılık kendı canımı kendım açıtırım dedım ayrıldım
It oldu pişman oldu ama dönen olmadı
pişman oldu ama dönmedi e sentetikmiş o pişmanlık bacım yenisine bereket Allah karşına prens çıkartsın inşaallah.... ayyyy bana da bak seennn millete moraller de vermeye başlamışım :KK70: :KK70:

pişman oldu ama dönmedi e sentetikmiş o pişmanlık bacım yenisine bereket Allah karşına prens çıkartsın inşaallah.... ayyyy bana da bak seennn millete moraller de vermeye başlamışım :KK70: :KK70:
yok be tatlim 21 yil dolu dolu yasadim, hala sevip seviliyom ama bitti.devamlilikta o canimi yakacagina ben kendi canimi yakma hakkimi kullanmaya karar verdim.simdi yanliz yol arkadasim diyorum oda haddini asamiyor.ikinci bir sans yoktur o nedenle sahip oldugunda kirip uzmemek lazim.

[QUdayanamayıp ağladım tabi ama oğlum beni öyle görüp o minik elleriyle ağlama anne diye silince yüzümü icimden kendime bastim kalayi artık aglamamayi öğrendim üzülmek farkli bişey engel olamıyorum kendime ama o çocuğa travma yasatamam böyle telkin verip kendimi dustukce kaldırdım geçen geçti artık gelecege dair hayallerim var nasip ederse Rabbim yeniden evlenmek istiyorum hayırlısı artık _pirenses, post: 41800296, member: 645745"]pekiyi zor gnlerin oldu çalışırken kafanı nasıl toparladın ağlamadan yani kuyruğu nasıl dik tututyon bacım ... hiç mi patlamadın?[/QUOTE]
Ya dayansmyip

Back
X