- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi Benimdilemmam
canım ayrıntılı yorumun ıcın tesekkur ederım oncelıklea.s.ilkini bos verir ikincisine bir sans verirdim, ama ikincisi icinde tereddütlerinde haklisin.
ilk konustugun erkek bana cokta inandirici gelmedi.
Normal forum gibi sitelere üye olmasinda sorun yok bence, ama eger 10 tane arkadaslik sitesindede üyeligi varsa durup bi düsünürdüm. Iliski düsünmezdim bu kisiyle.
Ikinci cocuga gelince, sana ilki gibi sacma sapan sey söylememis, yani sana baglanmak istiyorum gibisinden.
Hoslanmis senden. Daha yakindan tanitmak istiyor kendini. Ayni zamanda senide tanimak istiyor.
Gayet normal bence.
Ama daha önce sevgilisini aldatmasi hos degil.
Her erkek söyler bence. Daha önceki sevgilimi aldattim diye.
Ama söyle birsey var ki, eger bir erkek gercekten asIksa asla aldataz.
Askerlige gidecek olmasi sizin icin bir dezavantaj.
Tam olarak tanimadigin bir insani beklemen gerekiyor.
Eger gitmeden biraz vakit gecirme imkaniniz varsa, bakarsin, degerlendirirsin ona göre karar verirsin.
Yada beklemeye deger bir insan olarak görüyorsan, kabul edip beklersin.
Karar senin canim, mutluluklar diliyorum.
evet bırıncı adayın ıs yerınde baska bırıne anlattıklarını ogrendım bugun, bıraz kafayı takmıs bana, halada arıyor acmısyorum ama arıyor:S boyle bıraz ınatcı bır tıpmıs , bırde benı cok agır bulmus o yuzden de onun ıcın tayın ısterım dıomus, bende kalsın kaldıgı yerde dedım....
dıgerıde askere gıtmıcek olsa sımdıye kanmıstım da ona ben, askere gıtcek dıe pek uzak ututuorum kendımı oda dıyor, sen benden korkuyor gıbısın dıye...
bırde paylasımımız arttıkca baglılık artar bıraz daha yakın olsak, bıraz daha paylasımda bulunsak vakıt gecırsek felan dıyor , ben arkadas olalım dıyorum, arkadas gozu ıle bakmıyorum sana dıye acık soyluyor, işte oda bole sakacı cok ıcındekı saklamayan tıplerden, hanı seytan tuyu var dencek cınsten...arada elektrık olması ıcın ugrsıyor bende aman kapılıp gıtmıyım dıe ugrasıorum
evet 2,3 sene once olmus bu olay gerısındede , sevgılısı ve kendısı de acı cekmıs, fızıken aldatmaymıs...
yanı benım hayret ettıgım konu o bana degıstım pısman oldum ve kazancımı kaybımı bılıyorum dıyor , yanı benım kafamda bı ılıskı olursa benı aldatırmı korkusu nıye yok ona sasırıyorum...yanı benım tek derdım, oldu da çıktım,askerden geldı, ayrıldım, ondan tıksınmemek... yanı ınsan olarak bı saygı duyamıcak durumda ayrılırsam o zaman pısman olurum dıye, bunu dusunuyorum...
yanı su an ıcımde ıkı kısı var bı cıvıl cıvıl ask yasamak ısteyen pırlanta, bırde ayakları yere basmak ısteyen pırlanta...
yanı cıvıl cıvıl ıcın cok ıyı bır adayda askı ınsan yanında ıstıyor bu yuzden pek yaklasamıyorum
bu arada hepınıze tesekkur ederım sankı karsılıklı kahve ıcerken konusmusum gıbı oldu rahatlıyorum:)
Son düzenleme: