• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatınızdaki erkek size küfür etse tepki verip mi ayrilirsiniz yoksa hiç konuşmadan siler misiniz?

dislananmidilli

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
5
3
1
31
Hangisini yapıyım sizce. Ağır küfür etti. Ne desem anlamaz gibi geliyor çok kötü bişey de yapmadım tartışıyorduk sadece. Zaten hiçbir kadın küfürü hak etmez orası ayrı. Ne çekiyosam insandan çekiyorum diyor bide ben suçluymuşum gibi. Hem bunu söyleyip beni yerle bir ediyor hemde çok basitmiş gibi üste çıkıyor hepinizin allah belasını versin diyor

It gibi pesinden kostugum ilk sevgilim de bana kufur etmisti. Cok canim yanmisti. Ama o laf beni kendime getirdi. Ben ne yapiyorum dedim. Bu adama bunu soylettirecek kadar nasil taviz vermisim ben dedim. Orda bitti hersey. Tam 10 gun boyunca telefonu hic elime almadim. Hic birsey de demedim zaten. 3 ay boyunca hergun sayisiz mesaj atti yalvardi yakardi. Ama coktan ölmüştü icimde o. Oyle iste. Bir kadini en cok yaralayan seydir bence kufur. Siz de kesinlikle ayrilin. Ister siz de sayin dökün ister hicbirsey demeden ayrilin. Ama mutlaka ayrilin.

Hangisini yaparsan yap.Yeter ki sakinlesince sana yaklasmaya calisacaktir, aman diyim hak vermeye calisma.Saygisiz insan degismez.
Böyle bir küfrü ediyor ama diyor ki demiş olabilirim sinirle ama sana o gözle bakmıyorum hakkında öyle bişey düşünmüyorum yok bidaha asla. Verilmiş sadakam varmış da gerçek yüzünü gördüm

Hiç bişey demeyince de bi zaman sonra hatasını anlayıp a demek ki oda sinirliydi o an bişey demedi diyecek.
Sana ağzımı bozardim ama sen buna degmezsin. Küfür kalitesiz ve aciz insanın başvurduğu bır yöntem.
Hayatımın sonuna kadar seni siliyorum sakin karşıma çıkma .
Derdim ben olsam.
:)

Hiç bişey demeyince de bi zaman sonra hatasını anlayıp a demek ki oda sinirliydi o an bişey demedi diyecek.
Sana ağzımı bozardim ama sen buna degmezsin. Küfür kalitesiz ve aciz insanın başvurduğu bır yöntem.
Hayatımın sonuna kadar seni siliyorum sakin karşıma çıkma .
Derdim ben olsam.
:)
Ağız alışkanlığından söyledim diyor yok böyle bişey ya cevap vermiyorum hala yazıyor

Asla cevap vermeyin ne küfürüne, ne terk etme mesajı atın, ne de özür mesajlarına istemiyorum tarzında yazılar yazın. Hiiiççç tepki vermeyin. Emin olun ben ne dersem diyeyim zaten anlamaz dediğiniz adam, sessizliğinizden her şeyi daha iyi anlayacaktır.

Hangisini yapıyım sizce. Ağır küfür etti. Ne desem anlamaz gibi geliyor çok kötü bişey de yapmadım tartışıyorduk sadece. Zaten hiçbir kadın küfürü hak etmez orası ayrı. Ne çekiyosam insandan çekiyorum diyor bide ben suçluymuşum gibi. Hem bunu söyleyip beni yerle bir ediyor hemde çok basitmiş gibi üste çıkıyor hepinizin allah belasını versin diyor

Saygılı konussun idiot

Uzunca insaniyetsizliğinden, saygısızlığından, adam olmayışından ve bu kafayla olamayacağından, ürememesi gerektiğinden ve bir daha gözüme gözükmemesi gerektiğini belirten uzun mesaj atarım. Sonra anında ne okundu, ne görüldü şeylerine bakmadan direk engellerim.

Back
X