• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatınızdaki erkek size küfür etse tepki verip mi ayrilirsiniz yoksa hiç konuşmadan siler misiniz?

Hangisini yapıyım sizce. Ağır küfür etti. Ne desem anlamaz gibi geliyor çok kötü bişey de yapmadım tartışıyorduk sadece. Zaten hiçbir kadın küfürü hak etmez orası ayrı. Ne çekiyosam insandan çekiyorum diyor bide ben suçluymuşum gibi. Hem bunu söyleyip beni yerle bir ediyor hemde çok basitmiş gibi üste çıkıyor hepinizin allah belasını versin diyor
Zamanında çok küfür yemiştim üstelik her seferinde kendimi suçluyordum. Sonra geçmişe dönüp bakınca ne aptalmışım. Kimsenin bana küfür etmeye hakkı yok, sen kendine bak diyememişim. He bide böyle tipler adamım diye gezer ortalarda. Bi cacık olmaz yollayın gitsin

Bir ilişkide saygı güven ve sevgiden daha önce gelir benim için. Neden kendinizden taviz veriyorsunuz ki size karşı küfürbaz bir üslupla yaklaşan insana, ben kabul edemem küfürü. Ağır küfürü geçtim salak kelimesi bile çok ağır benim için.

Back
X