• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatınızdaki İnsan Hayatınıza Nasıl Girdi

Bizde işyerlermiz karşılıklıydı gel zaman git zaman önce arkadaş olduk,sonra ayni mahallede oturduğumuzu öğrendik:) şimdi evliyiz 4 yıllk birde bebemiz var. Daha fazla sosyal olmanız gerek bence yada birilerinin tanıştırması lazım devir değişti çevremde nice meslek sahibi kadın evlenmek istiyor ama bulamıyor kafasına göre birini
 
Benimkisi görücü usulü gibi oldu iki ay tanışma aşaması sonra söz nişan ve beşinci ayın sonunda evlendik:KK55: biraz hızlı oldu ama tam adrese teslim. Simdi de on yıllık evliyiz. Bende 30 yaşında tanıştım eşimle yani yaş için çok geç değil herşey nasip kısmet. Çok küçük yaştan beri çok talibim oldu ama üzümün çöpü armudun sapı diye diye kaldım sandım evde ama değilmiş. Allah bahtıni açık etsin gönlüne göre versin inşallah.
 
Gerçekten ümidinizi kaybetmeyin. Kısmetin nerden geleceği belli olmuyor.

Eşimle tesadüfen bindiğim takside tanıştık. Ilk gördüğümde vuruldum kendisine diye bilirim. Sonralarında görüşmeler kahve içmeler derken evlendik.

Gerçekten nereden nasıl geleceği belli olmuyor beyaz atlı prenslerimizin. (Hoş benimki beyaz atlı değildi sarı atlıydı :))) )

Sizinde karşınıza inşallah çok iyileri çıkar. Umutsuzca bakmayın derim. :)
 
İngilizceye dair bir forumda tanıştık. İnternet üzerinden sıradan bir arkadaşlık olarak başladı, zamanla evrilip aşka dönüştü. 3 yıl sevgililik döneminden sonra 10 aylık evliyiz şu an :)
 
Ben tam ümidimi kesmisken çalıştığım hastaneye tayin oldu benim eşim. Bi iki arkadas bizi birbirimize önerdi ikimizde olmaz dedik ilk 5 ay hic bi sekilde denk gelmedik ne nöbet çıkışı ne nöbet tesliminde. 5. Ayın sonunda köyün birinden kuduz tespit edilmis hayvan sahibi vatandaş getirdiler aşılama yapilacak gittim sordum hic bi fikri yokmus benimkinin bende ne bicim mezun olmus ya diyip kızıp gittim hastayi gönderdim daha büyük bi hastaneye. Velhasil kelam o gün beni beğenmiş bi bakayim demiş 3 gun sonra birlikte nöbet tuttuk küçük bi ilcede çalışıyorduk kahve yaptim buna da götürdüm o ara sohbet ettik o kadar sonra zorla dışarıda bulusmaya calismalar vs vs bakti olmuyor arkadaslari soktu devreye. Sarıkamışa kayaga götürdü zorla orda çeldi aklımı ve sevgili olduk. 4 yıldır beraberiz.
 
Benimki lisede girdi :KK23: Hala tovbe estağfurullah diyoruz :KK22: Kocisimi gorunce kim kiz bu ne karizma dedim ergenlige bak :KK70: Sonra baya bakistik .O zaman telefon falan az ve pahali . Benden de bir kac ust donem bu .Konustuk bir iki uatanarak .Beni bekle dedi :confused: Uniyi kazandi msnden konusuyoruz bellir saatlerimiz vardi haftada bir kez annem pazara gidince konusuyorum.Annemin telinden .Ariyor beni .Meger bursunu verirmis kontore .Tabi ben yillar sonra ogrendim. :KK36: .Yanini kazandım gittim .Herkes unide tanistik sanar.Bulustuk nisan dugun evlilik.Evlilik kader isi o kadar alakasiz memleketlerdendik o kadar ailelerimiz farkli .Ol deneni yasatiyor hayat .
 
Okulda tanıştık sonra üniversite de çıkmaya başladık ve öğrenciyken evlendik, 15 yıldırda evliyiz, iyikide evlenmişim eşimle.
Anannem Üniversiteye başlarken demiştiki derslerine iyi çalış ama gözün kalbin açık olsun, belki kısmetin oradadır. Haklıymış rahmetli
 
Kocamla aynı semtin insanıyız ( gerçi o güne kadar hiç karşılaşmamıştık ama) bir arkadaşımın iş yerine kahve içmeye gittiğimde kapıdan girdi göz göze geldik. Onunda arkadaşı o çevrede çalışıyormuş ve arkadaşıma bir konuda yardım etmiş geçerken merhaba demek istemiş. Tabi o an ; herhalde zamanın durması dedikleri şey böyle bir anı anlatmak için kullanılabilir. nerdeyim, ben kimim, bu kim, etrafta biri var mı? gibi dünyevi şeyleri unuttuğum gözümü alamadığım daha doğrusu gözlerimizi kaçıramadığımız o bir dakikanın ardından arkadaşımın seslenişiyle kendime geldiğim o ana geri döndüğüm bu kim acaba deyip sonra arkadaşlar aracılığı ile bir araya getirildiğimiz ( ki o ilk karşılaşmamız dikkat çekmeyecek gibi değildi. Arkadaşlarımız hemen aramızdaki etkileşimi fark etmişlerdi.) ve 6 yıllın ardından evlendiğim 8. yılımı kutladığım hayat arkadaşım 2 çocuğumun sevgi dolu babası olan kocamla böyle tanıştık, görüştük ve evlendik. Şimdi senin durumuna gelelim. etik değil iş arkadaşları demişsin katılmıyorum. Benimle ilgilenen insanların bu iyi niyetini kötüye kullanmak gibi bi şey demişsin çok saçma buldum. Sanırım takıntılı ve önyargılısın. aşırı kuralcısın ve kendini dizginliyor, sınırlandırıyor ve kalbini açamıyorsun. Ama ben etkileşime inanırım yani gerçekten birinden etkilensen bu gerekçelerin anlamını yitirir. Ama kendini sıkıp sınırlandırmaya devam edersen kızkurusu olarak hayatını yalnız noktalayacaksın. Hiç evlenmemende sorun yok insan doğru kişiyi bulamayınca evlenmek için evlenmemeli ancak bu kadar kısır bir dünyaya da hapsolmamalı diye düşünüyorum.

Ben küçüklükten beri hep hayalini kurardım, kafamda canlandırmadığım senaryo kalmamıştı, en son öyle bir duruma gelmiştim ki kafamda bizim tanışma anımızda müzikler çalıyordu. Neyse. Onca hayalden sonra kuru kuru arkadaşım sayesinde tanıştık biz. Zaten ilk öpen de bendim. Ne ilan-ı aşklar canlandırmıştım kafamda oysaki. :işsiz:

Çevrenizi genişletin, hazır bekarsınız bir sürü kursa gidin, kendinizi geliştirin. Kendinizi başka şeylere verirseniz ve bekar hayatınızdan zevk almaya başlarsanız aklınıza gelmez derim ben.

Liseden çok az beraber aynı sınıfta okuduğum kişiyle ,ki 30 yaşına kadar da hiç görmemiştik birbirimizi,evlendik
Nereden nereye
Aynı şehirlerde bile değildik
32 de evlendim
Aradaki 2 yıl sevgili bile değildik
Kısmet

Biz ortaokulda tanıştık, aklımın ucundan bile geçmezdi. Yanaklarımız kızarırdı sırada yanyana otururken, ellerimin nasıl terlediğini hala anımsıyorum. :KK60: Bence bu işler nasip işi.. yaşını hiç kafana takma, bir bakarsın biri çıkar musmutlu olursun iyi ki de beklemişim dersin.. :KK33:

Bodoslama,baktım yanımda bir adam tövbe estağfurullah Didim.

Hiç tanımadığım bir sınıfa geçtiğimde dersle ilgili bir şey sormak için sınıf listesinden rastgele sayı tutarak seçtiğim çocuk ile 2 yılı aşkındır sevgiliyim, önümüzdeki yaz nişanlanacağız her şey planladığımız gibi giderse :oops: Resmen ooo piti pitiyle hayatımın aşkını buldum:KK53:

Eşimden boşanmıstım
4 yıldır yanlızdım
Hayatıma giren erkekler hep akbaba rolündeydi
Hiç umudum yoktu
Birgün senelerdir görmediğim üniversite arkadasımı ziyarete gttim
8 senedir
O sehire gitmıyordum
Kafam cok bozuktu, çalısan bir bayandım
Haftasonu kafam dağılsın diye arkadasımda kalmaya gttim
Tabi 8 sene üzerine arkadasımla ilk defa görüşünce foto cekindik faceye koyduk
Şimdiki eşi m olan kişi :)
O arkadasımın facede arkadasıymıs
O foto sayfasına düşünce bayılmıs bana:)
O anda ben arkadasımdayken arkadasıma watsaptan yazmıs
Ben bu kızla evlenmek isterim , kim muhakkak tanıstır diye
O anda bayan arkadasım bana birsey demedi
Ben ertesi gün kendi evime döndüm
İşten geldm pijama terlik takılırken bayan arkadasım durumdan bahsetti
Eşimin profiline girdim
Çok uçarı geld bana tipi
Klupler alemler vs
Ugrasamam dedim bayan arkadasıma
Snr eşim bana davet attı
Can sıkıntısı ekledim ben de:)
O ucArı düşündüğüm adamın içinden melek gbi bir
İnsan cıktı ve 3 bucuk senelik evliyiz:)

okulun girişimcilik ile ilgili bir kulübünde yönetim kurulu başkanıyım,sevgilim de komite başkanlığına aday oldu ama seçilmemesi için elimden geleni yaptım "bu anca fifa oynuyor bundan kulübe yarar gelmez" dedim...Yine de seçildi :olamaz:

sonra kulüp için seminerler falan düzenledik bir sürü şirket sahibi müdür vs gidip görüşüyoruz ikimiz. en son iş bitti kendimi tutamadım koccamann sarıldım böyle ama hani iş şeyisi büyük şeyler başardık diyerekten :KK53:

bu da kahve içelim dedi içtik. normalde hep birbirimize laf sokardık,o günden sonra öğle yemeklerinde gelmeye başladı yanıma,ne bileyim sanki denk gelmiş gibi sevdiğim cupcakeler var onları falan getirdi,bir gün de açıldı.

zaten ben de ondan hoşlanıyordum,hiç naz falan yok direkt kabul ettim:KK60:

bizi tanıyan kimse inanamadı herkes zıt kutuplar olduğumuzu düşünüyor ama nereden geleceği belli olmadı işte... Hiç beklemediğim bir yerden beklemediğiniz bir anda oldu.

Umarım siz de çok mutlu olursunuz. :nazar:

21 yasinda universite 3.siniftayken ucretli ogretmenlik yaptigim okulda gordum esimi.ayy bu ne gicik biri kim bununla evlenir.fazla yakisikli da degil kesin evde kalir demistim.bu sozu soyledikten 2 ay sonra nisanladik 6 ay sonra evlendik.su an 4 yillik evliyiz.bide bi kizimiz var.

Ben de sizin gibi katı kuralları olan ince düşünen biriydim, oturdugum kasabadan kimseye bakmam diyordum.Hele ki arakdaşlarımın abisi hiç olmaz diyordum abi derdim hepsine.Derken dersanede bi kız arkadaş vardı aynı kasabdaymışız abisi de dersanede çalışıyormuş ben abi felan derdim ki benden yaşça büyük.Beraber gidip gelirdik.O zamanlar kalbim aşka kapalıydı.Birini sevmiştim olmamıştı.
Bir gün arkadaşımı aradım telde biri çıktı abisiymiş, ama bu dersanede degil askerdeki abisi.Kendimi tanıttım evde olmadıgını söyledi ,hatta telde ufak bir gıcıklıgı oladı bana.Ben dedim askerde ki abisimisiniz yok askerde ki degil askerden geldim demişti.
Yine tesadüf evlerine gittim arkadaşım evde yokmuş çok yorgundum,bisikletle gidip geliyordum su istedim su verdi bana orda ufak bir sohbet oldu.Begenmiş beni bahsetmiş ama ben kabul etmedim.Demiştim ya o zamnlar aşka kapalıyıdım.Kısmet bu isler tabi 5 ay sonra bir laf kaçtı azımdan kabul ettim.8 ay birbirimizi tanıdık.çok şükür 12 yıllık evliyiz.Büyük konusmamak gerekmiş.

Bizde işyerlermiz karşılıklıydı gel zaman git zaman önce arkadaş olduk,sonra ayni mahallede oturduğumuzu öğrendik:) şimdi evliyiz 4 yıllk birde bebemiz var. Daha fazla sosyal olmanız gerek bence yada birilerinin tanıştırması lazım devir değişti çevremde nice meslek sahibi kadın evlenmek istiyor ama bulamıyor kafasına göre birini

Benimkisi görücü usulü gibi oldu iki ay tanışma aşaması sonra söz nişan ve beşinci ayın sonunda evlendik:KK55: biraz hızlı oldu ama tam adrese teslim. Simdi de on yıllık evliyiz. Bende 30 yaşında tanıştım eşimle yani yaş için çok geç değil herşey nasip kısmet. Çok küçük yaştan beri çok talibim oldu ama üzümün çöpü armudun sapı diye diye kaldım sandım evde ama değilmiş. Allah bahtıni açık etsin gönlüne göre versin inşallah.

Gerçekten ümidinizi kaybetmeyin. Kısmetin nerden geleceği belli olmuyor.

Eşimle tesadüfen bindiğim takside tanıştık. Ilk gördüğümde vuruldum kendisine diye bilirim. Sonralarında görüşmeler kahve içmeler derken evlendik.

Gerçekten nereden nasıl geleceği belli olmuyor beyaz atlı prenslerimizin. (Hoş benimki beyaz atlı değildi sarı atlıydı :))) )

Sizinde karşınıza inşallah çok iyileri çıkar. Umutsuzca bakmayın derim. :)

İngilizceye dair bir forumda tanıştık. İnternet üzerinden sıradan bir arkadaşlık olarak başladı, zamanla evrilip aşka dönüştü. 3 yıl sevgililik döneminden sonra 10 aylık evliyiz şu an :)

Ben tam ümidimi kesmisken çalıştığım hastaneye tayin oldu benim eşim. Bi iki arkadas bizi birbirimize önerdi ikimizde olmaz dedik ilk 5 ay hic bi sekilde denk gelmedik ne nöbet çıkışı ne nöbet tesliminde. 5. Ayın sonunda köyün birinden kuduz tespit edilmis hayvan sahibi vatandaş getirdiler aşılama yapilacak gittim sordum hic bi fikri yokmus benimkinin bende ne bicim mezun olmus ya diyip kızıp gittim hastayi gönderdim daha büyük bi hastaneye. Velhasil kelam o gün beni beğenmiş bi bakayim demiş 3 gun sonra birlikte nöbet tuttuk küçük bi ilcede çalışıyorduk kahve yaptim buna da götürdüm o ara sohbet ettik o kadar sonra zorla dışarıda bulusmaya calismalar vs vs bakti olmuyor arkadaslari soktu devreye. Sarıkamışa kayaga götürdü zorla orda çeldi aklımı ve sevgili olduk. 4 yıldır beraberiz.

Benimki lisede girdi :KK23: Hala tovbe estağfurullah diyoruz :KK22: Kocisimi gorunce kim kiz bu ne karizma dedim ergenlige bak :KK70: Sonra baya bakistik .O zaman telefon falan az ve pahali . Benden de bir kac ust donem bu .Konustuk bir iki uatanarak .Beni bekle dedi :confused: Uniyi kazandi msnden konusuyoruz bellir saatlerimiz vardi haftada bir kez annem pazara gidince konusuyorum.Annemin telinden .Ariyor beni .Meger bursunu verirmis kontore .Tabi ben yillar sonra ogrendim. :KK36: .Yanini kazandım gittim .Herkes unide tanistik sanar.Bulustuk nisan dugun evlilik.Evlilik kader isi o kadar alakasiz memleketlerdendik o kadar ailelerimiz farkli .Ol deneni yasatiyor hayat .

Hepinize ayri ayri cok ama cok tesekkur ederim vaktinizden ayirip guzel hikayenizi benimle paylastiginiz icin

Bende hepinize ayri ayri yazmak isterdim ama internet sıkıntılı guc bela anca yaziyorum

Okudugum bazi hikayelerde icim umut doldu bazilarinda yuzume tebessum doldu Allah hepinize omurluk baki mutluluk nasip etsin

Bende bazilarinizin hikayelerini okudukca belki benim kismetimde bi yerlerde beni bekliyordur cekyatin alrina saklansamda kaderim beni bulur dedim :)

Inancli bir insanim bazen bazisina Allah yazmistir kiminin kaderide omur boyu bekarliktir

Eger yazmissa Rabbim birini omrumden gunler akip gidiyor insallah tez zamanda cikar karsima o kisi hayirlisiyla

Yok eger yazilmamissa kaderimw kimse Allah icimdeki bu istedigi alsin cunku bazen kendimk fazlasiyla yalniz hissediyorum ciflere bakinca icime birsey oturuyor ne zaman fiye dusunmeden kendimi alamiyorum

Insallah sizlerin mutlulugunun darisi ben ve KK diger yalniz kafinlarin basına
 
Biz üniversitede bi arkadaş aracılığıyla tanıştık
O an eşimden etkilendim ne hoş çocukmuş hayatta bana bakmaz diye içimden geçirdim
Oda aynı şeyi düşünmüş meğer:)
3 yıllık evliyiz şimdi :)
 
Otobüs yolculuğunda görüp sevdim muavin kendileri..:KK200:
Şuan sevgiliyiz..:KK200:

Kaderin nereden geleceği belli olmaz, eskilerim hep çekyatın altına girseniz bile nasibiniz gelip bulacaktır sizi derdi. İnanıyorum bu lafa, umarım sizin içinde en hayırlısı olsun kısa zamanda..:KK36:
Sizin konunuzu okudugumda cok hoşuma gitmişti.rabbim mutlulugunuzu daim etsin.bizleri habersiz bırakma:nazar::nazar::KK200::nazar::nazar:
 
kocam iş hayatından gırdı hayatıma.

gorucu usulu veya bırının tanıstırmasıyla falan ben yapamazdım mesela. bızzat benım yerınde gorup begenıp benımsemem gerek

sızın buna uygun ortamınız yoksa bu surec dogal olarak uzar tabı
 
Baska bir iliskim varkende arkadasimdi cok makaraydi iyi anlasirdik ... iki cihan bir araya gelse bu denli ask yasacagimiz ikimizin aklina dahi gelmezdi .. once Rabbim sonra kader bizi bir araya getirdi
Suan cok mutluyuz rabbim daim etsin

Insan hic ummadigi yerde ummadigi insanla bir bakiyor ki eevlenmis...
hayatin cilvesi ac kapilarini sen o sana gelecektir ....
 
Üniversitede tanıştık. Diyebileceğim tek şey onu ilk gördüğümde sanki uzun süredir tanıyormuşum hissi olmasıydı.
 
Nasıl olduğunu anlamıyorsun bile inan .. O seni buluyor zaman î gelince ... mesela biz .. dùrùmcùde tanıştık . Polis okulundayken staj â gelmiş benim memleketime :) O diyarbakırlı ben k.maraş.. Sen duşun bak nerden nereye
 
Bizde üniversite de tanıştık. İlk görüşte gıcık oldum kendisine :D Gel zaman git zaman ortak projelerde görev almaya başladık. Sonra bir baktım bu adam bana yürüyor :) Biraz naza çekeyim dedim ama bizimkinin çevresi pek geniş. Arkadaş ortamında başka kızları gördükçe nevrim dönmeye başladı. Bunun üstüne bende yürümeye başladım :D

Öyle böyle derken olanlar oldu :) :) İyiki de olmuş :)
 
O askerdi izinden dönüyordu bende tatile gidiyordum o sıra (sabah 6 tabi) :) birbirimizi havaalanında gördük. ( Sabiha Gökçen Havaalanı bizim aşk yuvamız :) ) Birbirimizin Nereye gideceğini bilmeden bakıştık. Uçak saati geldiğinde bir baktık ikimizde aynı uçağın kapısında sıraya girdik ve dayanamayıp numaramı istedi bende asla yapmayacağım şeyi yaptım numaramı verdim. Resmen ona karşı çok güven hissettim o an. Uçakta da arkalı önlü denk gelmiştik tabi:KK200: (Normalde 2 gün öncesi dönmesi gerekirken ayni gün yolculuk ediyoruz) İşte kader,kısmet diye buna deriz.. İkimizde ayrı illerde yaşıyoruz. Uzun mesafe ilişkisi bizimkisi :) Çok şükür 2 senedir beraberiz. Seneye sözümüz var bekleriz :halay: inşallah sizde kendinize göre birini bulursunuz hayırlısıyla...
 
Insallah cok mutlu olursunuz yanlis anlamayin sizin iliskinizi kinamiyorum ama boyle sanal uzerinden ilerleyen iliskilerde guven problemi olmuyor mu onu hep merak etmisimdir

Birde internetle ilk tanistigimiz yillarda chat falan yaparsim cokta duzgun insanlarla duzgun muhabbetler olurdu yani ask yada iliski olarak birsry olmazdi ama muhabbet edebilecek arkadasliklar olurdu simdi birakin ciddi birssyi sıkılinca dahi netten kimseyle sohbet etmek mumkun degil karsida heran icin bir sapikla karsilasmani muhtekek okabiliyor

Internette ama hangi mecrada tanistigina bağlı. Ben kalkip arkadaslik, evlilik, tanisma chat sitelerine üye olmam, olmadim. Oradan birilerine güvenmem pek. Onun dışında internetteki insanlar uzayli degil. Internettekilerde disardaki insanlar neticede...
Internet degilde arkadas ortaminda, disarda tanidiklarimin hepsi cok iyi insanlar çikmadi surekli. Hatta cevre tarafindan cok efendi, iyi denilen tipin bile altindan neler cıktı.
 
Valla arkadaşımla yürürken yolda karşılaştık arkadaşımın arkadaşılarıydı. muhabbet ettik tanıştık zaten aynı arkadaş grubu içinde gibi olduk o muhabbet sonrası, ama ben görüp gözüme kestirdiğim için bi ayrı davrandım bahanelerle aynı zamanda aynı yere denk geldik tamamen benim çabamla:KK70:ama o da hoşlanmış benden yanıma filan oturmaya çalışıyormuş hep arkadaşlarla yemek yerken öyle dedi. Sonra yürüdü gitti bizim iş:halay:
 
Back
X