- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448

Bu ürünü plaj çantanızda bulundurun! Bebek pudrasının üzerinize yapışan kumları engellediğini biliyor muydunuz?

Yanlış fişleri çekmeye son!!! :) Poşette satılan ekmek etiketlerinin bu işe yarayacağını tahmin etmezdim doğrusu. Yazıları CD kalemi ile yazarsanız silinmez...

Plastik bardaklar ve muffin kalıbı birleşmiş, ortaya düzenli bir görüntü çıkmış :)

Karton bir kapağa X şeklinde kesikler atılarak elde edilen cupcake standı.

Yumurta kartonları zedelenmesini istemediğiniz eşyaşarınızı saklamak için oldukça ideal.

Kullanımı rahat, katlaması işkence olan lastikli çarşafları katlama alternatifi.

iphone/ipod' unuzu bir kase içine yerleştirin, dinlemek istediğiniz müziği açın ve normalden daha yüksek çıkan müziğin ritmine kendinizi kaptırın :)

Nevresim/çarşaf takımlarını kendi yastık kılıfının içine koyup dolapta saklama fikrini ben çok çok beğendim. Hem de oldukça düzenli öyle değil mi? :)

Elektrik süpürgesi borusuna tül çorap geçirin ve kaybolan küpelerinizi kolaylıkla bulun :) Hatta bu yöntemle çekmece içleri de rahatlıkla temizlenebilir.

Bir pipet yardımıyla çilekleri saplarından ayıklayabilirsiniz.

Yerden tasarruf sağlayan bir saklama yöntemi.

Islak mendil kutularının içine market poşetlerinizi koyarak rahat kullanım sağlayın!

Çocuğunuzun beselenmesine dilimleyip hazırladığınız elmanın kararmaması için paket lastiği yeterli!

Kurabiye hamurlarınızı bu şekilde pişirerebilirsiniz. Bu kıtır kaselerde misafirlerinize meyve salatası vs ikram etmek çok şık olacaktır.

Mobilyalarınızın deforme olan bölümlerine ceeviz sürerek görünümlerini yenileyebilirsiniz.