Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
internetten sevgili bulanları hiç anlamazdım.. kafayı yemişler iyice diye düşünürdüm..sonra düşündüm ki ,internet bi elçi sadece. iyi ya da kötü gerçek hayatta da karşımıza çıkıyor.. ve bi gün bi sitye kayıt oldum.. öyle arada bakıyordum.bi ton duygusuz yazılan,kopyala-yapıştır tarzında msjlar geldi hep.. msn verenler isteyenler... ama bi gün biri yazmış :asigim: noldu bilmiyorum ilk ona cevap yazdım ve msn lerimizi verdik.. bi süre ordan görüştük. sonra telefon... :asigim: birbirimizi tanımaya çalıştık ve görüşmeye karar verdik. o günde arkadaşı evleniyormuş bizim burda, oraya da uğrarız dedik.. ve sıra geldi ilk buluşmaya :asigim: her zaman ki gibi ilk günde beklettim aşkımı. izmit i bilmediği için bi bankta oturmuş beni bekliyordu.. ben onun arka tarafından geldim,başı öne eğik ellerini birleştirmiş yere bakıyordu .yanında durdum ayaklarımı görünce kafasını kaldırdı yavaşca.. bende merhabaa =) dedim. sonra tokalaştık fln. kalbim kütküt tabi. ilk önce kahvaltı yaptık.tabi ben yanında bişi yiyemedm. telefonda da aşkım,canım diye konuştuğumuz için ikimizde bugünü bekliyorduk. ve yemek arasında elini uzattı , benim kalp uçtu zaten atmaktan delikafadulden bende verdim elimi :asigim: heyecandan ölücektim. bana gül almış bide uyuz. sonra düğüne uğradık birlikte..çok durmayalım dedisonra akşama kadr birlikteydik.. güzel bi gündü..8 ay oldu. herşey ilk günkü gibi güzel gidiyor.aileler ilişkimizden haberdar ve şubat gibi gelicekler inş. ben her zaman şunu bilir şunu söylerim
HAYATTA HERŞEY KISMET....
ben telden tesadüf eser, birini sevdim diye kızıp duruyordunuz herkes öyleymiş meğer aşkolsun size
Vallahi ben tavlamak adına hiççç bir uğraşı içine girmedim...(Şimdiye kadar hatta kimsede ).Bizimkisi kader..8 yıl sonra gittim memleketimize annesi geldi oğlumla tanıştırmak istiyorum konuşun vs. ben dedim evliliği düşünmüyorum ama yinede tanışırım..(Çalışkan ve dürüst biri ise arkadaş olabilir dedim içimden) sonra nette konuştuk 1 ay kadar..Buluştuk..Önce karakterini sevdim...Sonra yüreğini..Allah ayırmasın..Böyle bir başlangıç benim için şaşırtıcı ama herşeyin varmış bir ilki..Şimdi ise sözlüyüm..Kısmt değilde nedir?
çok hoş
kesinlikle katılıyorum kısmet değilde nedir kaydirigubbakcemile5
allah ayırmasına.s.