hayatınızın aşkı

pelnn

aMa çOk sEvİyOrUm!!!
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
170
0
96
35
İzmir
hadi arkadaşlar herkes hayatının aşkıyla

nası tanıştığını anlatsın

bakalım onu tavlamak için neler yapmışınız

yada herşey bir tesadüfmü

değişik tanışma hikayelerinizi paylaşlım burda

Bu güne kadar hayatıma giren hiç bir erkeği tavlama şekline girmedim:smiley-cool:kafamçokkarıştı
Onlar hep beni tavlamak için şekilden şekile girdikaydirigubbakcemile
Neyse eski defterleri acmıyayım:delphin:

(2005 yılıydı galiba)
Şuan hayatımda olan sevgilim baya ugraştı beni tavlamaya:dilcikar:
çıkmadan 3 yıl önce bunla eski işyerimde tanışmıştık.
Eski işyerimde karşı işyerinde bayan bi arkadşaım üniden arkadaşıydı.
Onun yanına geldiğinde beni görmüş baya begenmiş. Hanım hanımcık kızım kim nie begenmesin:utangac:
Bana arkadaşım bahsetti yok dedim. Onda başka bi cıktıgım dingil vardı:delphin:
Tabi bu duyunca baya üzülmüş. Neyse bi kaç ay sonra diğer bi arkadaşın dogum günü vardı. Herke sora gitti. Ben bukelamun kuşları gibi iş yerindeyim:kızgın: Patron bozuntusu yok ortalardakafamçokkarıştı
Bi baktım iceri biri baktım oooo :1shok: Kapı acık yaz ya
Elinde cicek masimimin:roflol: Kızları sordu yoklar dedim.
Sonra bana ciceği uzatmıştı :smiley-cool: Eeee almamak olmaz. Aip olur:smiley-cool:
Alı verdim. Ama benim el ayak titriyo. Çıktı gitti daha sonra
Ay içim bi tuhaf olmuştu. Neden mi? cünkü ilk defa bi erkekten o gün cicek aldım hihoyyyt
(deliye hergün bayram misali banada bayram oldu)

Ben ordan ayrıldım. Bi kaç ay sonra bu tekrar ora gelmiş elinde cicekle benim ordan cıktıgımı ögrenince ciceği atmış cöpe :mymeka:
Arkadaşımdan bunu duydugumda yine içim sızlamıştı.
Aradan 2-3 yıl falan gecti bu tekrar beni diğer bi arkadaşa sormuş.
Şuan msnede onla konşuuyorum demiş. Msnemi istemiş Bana sordu arkadaşım bende ver dedim.
2007 Agustos ayı:asigim:
Verdi beyli hanımlı eylül ayına kadar konuştuk.
8 eylül günü görüşmek için benden söz almıştı. Buluşmak için Cumartesi günüydü. İş cıkışında görüşücektik.
İş cıkışı yaklaştıkca beni afaganlar terler basıo. (nasıl olmasın hoşlanıyorum moruktan:asigim:)
İş cıkışıma 1 saat kala buna işim cıktıgını ve gelemicegimi mesaj attım. Arıyamıyorumda napım görüşmek istemedim o heyecanla afaganlarla falan:delphin:
Bide cıktıgım kişiyle hemen buluşan bi tip değildim Manyaklıgımdan mı? bilmiyorum ama cözemediğim yada akıl erdiremediğim bir durum vardı. Neyse toplim konuyu.
Buda bana mesaj attı. Sorun değil falan dedi.
Tekrar biraz daha mesajlaştık.(Ayrıca her konşumamızda bana olan sevgisini ilgisini falan bi şekilde hissettirirdi. Hatta 3 yıl dile kolay bi cocugun 3 yaş olması falan gibi kelimeler kurardı.)
En son mesajında cnaım yanıyor anlıyormusun içim acıyor demişti.
Dayanamadım o anda.
Ben seni seviyorum dedim:asigim:
Hoşlanıyorumla karıştırdık iyimi....
Bu hemen mesaj cekti erkek cocugum olmuş gibi sevindim falan diye.
Ne yani kız cocugun olsa sevinmicen mi? dedim
Tabiki sevincem diyip toparlıyo yani:delphin:
Böyle başladı. Ekimde görüştük anccak benim o buluşmama şeyim yüzünden.
Gittik güzelce bi yemek yemiştik:asigim:
O gün bu gündür birlikteyiz engelli mayınlı oluyor bazen yollarımız ama aşıyoruz bir şekilde.
İnşallah hep aşıcaz ve bu mutlulugumuzu bi süre sonra mutlu sıcak yuvamızla buluşturcaz:nazar::asigim:

İyiki onu tanıdım iyiki tekrar benle görüşmek istemiş ve iyiki beni hiç unutmamış.
Onu cok ama cok seviyorum. Asıl sevgiyi onda gördüm. Asıl kıza ve sevgiliye değer verilmesini onda tattım ben. Söylencek cok söz var aslında. Ama uzatmım yeter..

İşte böyle bizim hikayemiz.

ben kısaca söyliyim hayatımın askı ile cocuklugumda tanıstım..babamın ortagının oğlu ve onula bir gün gelip evlenecegim ise imkansız gibi birseydir..cok zıttık birbirimize..10 yıl gecmişimiz oldu ve onunla evlendim..büyük aşklar nefretle başlar evet cok dogru....suan evli ve cok mutlu biri insanım herkese asık olup sevdiği insanla evlenmesini tavsiye ederim...

son ilişkime kadar olan tüm ilişkilerim( yüzlerce deil merak etmin :roflol:) hep aynı standartda oldu...ben bi yerlerde görürüm takarım kafama platonik hesabı..bkarım iç çekip çekip :roflol: hiç de farkettirmem hani hep uzaktan :delphin:

allah tarafından o bi gün beni fark eder yaklaşmaya çalışır ve başlar :delphin:

koceciğimle ise teknolojik görücü usulü tanıştık :roflol: yani nette tanıştık

ben buldum gene onu :roflol: dangalak dangalak amaçsızca orda burda gezenirkene resmini gördüm beendim..artık onun o zamanik amacı neydi bilemem ..kendine kalsın..benim herşeyim kenime kaldı çünkü a.s yazıştık konuştuk tanıştık flört ettik 3,5 yıl sonunda da evlendik :asigim:

rabbimin bana e nbüyük armağanı o :asigim:

benim aşkım ve evliliğim tamamen bi tesadüftü...hatta anlık bi tesadüf bile denebilir...:asigim:

Biz, (ingilizceciler bilirler ) Dyned diye bi belamız var, o bela sayesinde tanışmıştık nette, aynı il sınırları içindeymişiz zaten :) sonra sıradan bi arkadaş gibi konuşmaya başladık msn de. sonra bi bardak muhabbetimiz oldu. onun en sevdiği bardak kırılmış okulda, ben de ona yeni bi bardak aldım :) O bardağı vermek için de buluştuk ve sonrada çıkmaya başladıkkk :asigim:
iyi ki kırılmış o bardakŞeniz

bizimki şöle oldu ben bi internet cafeye takılıyodum liseye giderken oda oraya geliyomuş beni görmüş arkadaşlarım vardı orda msn mi vermişler ekledi beni benide o ara bi arkadaşım eklicekti acaba dedim omuki acaba dedim tabi karşıma başkası çıktı neyse konuştuk felan nerde oturuyosun ne yapıyosun felan filan sonra telimi istedi aslında kimseye vermem telimi ve tanımadığım kimseylede konuşmam ama bu bi başkaydı hayır diyemedim telefonda konuştuk çok güzel gülüyodu gülüşü çok hoşuma gitti konuşma tarzı ses tonu hoştu oda benim ses tonumu konuşmamı fikirlerimi çok beğenmiş neyse görüşelim diyoduda ben önemsemiyodum görüşelim diye ısrar ediyodu bende ne görüşücem yaa netten birisiyle ne işim olur ne kadar güvenilir allah biliri nasıl birisi diyodum sildim onu msn den sonra bu başka msn den eklemiş beni anladım tabi o olduğunu ekledim neyse niye sildin felan bende ablam sildi dedim sonra gene konuşmaya başladık görüşelim diye ısrar ediyodu aynı yerde oturuyoduk oda gebzede bende tmm dedim 11 yada 12 eylül olucak günlerdende ya salı ya pazartesi tam hatırlayamıyrm hava güzeldi ben ozaman zayıftım bi kot pantolon bide siyah bi badi spor bi ayakkabı saçlarımıda düzleştirmiştim hafifde makyaj yapmıştım o beni ilk gördüğünde çok etkilenmiş benden neyse gebzede darıca diye bi yer var ordada duduevi diye bi park var deniz kenarı güzel bi yer oraya gittik neyse konuştuk felan orda birbirimizden çok etkilendik deniz kenarı esiyodu ben üşüdüm o üstündeki kot ceketi verdi tabi bana baya bi büyük geldi çok komik olmuştum kaydirigubbakcemile3ama arabaya binene kadar üstümdeydi kokum sinmiş ona yatarken bile onu koklamış onunla uyumuş sonra akşam konuştuk bana çıkma teklifi etti bende tamam tanıyalım birbirimizi dedim öyle başladı serüvenimiz şimdi 3. yılımızı doldurucaz 12 24 2006 da evlendik 24 12 2009 da 3. yılımız bitiyo ve hala birbirimizi çok seviyoruz 5 aylıkda bi kızımız var sevgimiz onunla dahada büyüdü iyiki evlenmişim iyiki onu tanımışım o benim canımıniçi hayatımın anlamı herşeyim onu çok seviyorum allahım başımdan eksik etmesin gören herkes maşallahınız var aman nazar değmesin size diyo allahım ayırmasın kızımla eşimle sağlıklı güzel günlerde yaşlanırım inş :Saruboceq::Saruboceq::asigim::asigim:

Biz de internette tanıştık aşkımla
Dört sene olacak neredeyse ve ben o zaman 16 yaşındaymışım
Şimdiki aklım olsa zor yapardım o zaman yaptığım şeyleri

ılk başlarda netten öylesine tanıştığım bir insandı ve
o zaman bilgisayarı neti falan yeni almıştık ben böyle hevesli hevesli her
önüme geleni msne ekliyorum resmen :)
Sonra bir gün yahoo chatte canım aşkımla tanıştım
Msne ekledik, ben tabi bir onla konuşuyorum bir bunla
bu nazlı beyefendi de niye bir tek benle konuşmuyorsun diyor
çok özel ya, allahım ya :dilcikar:

Ayrıca benim o dönem iki mi üç mü hatırlamıyorum bile, o kadar sene çıktığım biri var
ben ondan ayrılmak istiyorum sürekli bir şey bulup kendini acındırıyor falan

Neyse, ben şuanki sevgilimi msne öylesine eklmiştim, iş olsun diye
hatta böyle garaip garip tavırları yüzünden gereksiz insan deyip sinir olurdum,
msnde engellerdim, ama iyi ki silmemişim hihoyyyt

Sonra zamanla ben onunla konuşmayı iple çeker, bir maili ile güler ağlar hale geldim
Diğer sevgilimden de ayrılınca hemen başladı zaten
O zaman ayrı şehirlerdeydik
ama şu an aynı şehirdeyiz ve bu tamamen sanş eseri
O subaydı Ankara'ya tayini çıktı, ben de üniversite kazanıp gittim
Allah nasip edince bir şekilde her şey oluyor yani

internetten sevgili bulanları hiç anlamazdım.. kafayı yemişler iyice diye düşünürdüm..sonra düşündüm ki ,internet bi elçi sadece. iyi ya da kötü gerçek hayatta da karşımıza çıkıyor.. ve bi gün bi sitye kayıt oldum.. öyle arada bakıyordum.bi ton duygusuz yazılan,kopyala-yapıştır tarzında msjlar geldi hep.. msn verenler isteyenler... ama bi gün biri yazmış :asigim: noldu bilmiyorum ilk ona cevap yazdım ve msn lerimizi verdik.. bi süre ordan görüştük. sonra telefon... :asigim: birbirimizi tanımaya çalıştık ve görüşmeye karar verdik. o günde arkadaşı evleniyormuş bizim burda, oraya da uğrarız dedik.. ve sıra geldi ilk buluşmaya :asigim: her zaman ki gibi ilk günde beklettim aşkımı. izmit i bilmediği için bi bankta oturmuş beni bekliyordu.. ben onun arka tarafından geldim,başı öne eğik ellerini birleştirmiş yere bakıyordu .yanında durdum ayaklarımı görünce kafasını kaldırdı yavaşca.. bende merhabaa =) dedim. sonra tokalaştık fln. kalbim kütküt tabi. ilk önce kahvaltı yaptık.tabi ben yanında bişi yiyemedm. telefonda da aşkım,canım diye konuştuğumuz için ikimizde bugünü bekliyorduk. ve yemek arasında elini uzattı , benim kalp uçtu zaten atmaktan delikafadulden bende verdim elimi :asigim: heyecandan ölücektim. bana gül almış bide uyuz. sonra düğüne uğradık birlikte..çok durmayalım dedi :D sonra akşama kadr birlikteydik.. güzel bi gündü..8 ay oldu. herşey ilk günkü gibi güzel gidiyor.aileler ilişkimizden haberdar ve şubat gibi gelicekler inş. ben her zaman şunu bilir şunu söylerim

HAYATTA HERŞEY KISMET....

bayıldım yazılarınıza kızlar hepinizin ya yüzümde gülümsemeyle okudum:emir_bebek:
umarım hepiniz saglıklı mutlu huzurlu bir ömür geçirirsinz beraberopuyorumnanaktan inş aşkımla bende mutlu ve saglıklı olruzzzzz amin kızlarrrr :Saruboceq:

internetten sevgili bulanları hiç anlamazdım.. kafayı yemişler iyice diye düşünürdüm..sonra düşündüm ki ,internet bi elçi sadece. iyi ya da kötü gerçek hayatta da karşımıza çıkıyor.. ve bi gün bi sitye kayıt oldum.. öyle arada bakıyordum.bi ton duygusuz yazılan,kopyala-yapıştır tarzında msjlar geldi hep.. msn verenler isteyenler... ama bi gün biri yazmış :asigim: noldu bilmiyorum ilk ona cevap yazdım ve msn lerimizi verdik.. bi süre ordan görüştük. sonra telefon... :asigim: birbirimizi tanımaya çalıştık ve görüşmeye karar verdik. o günde arkadaşı evleniyormuş bizim burda, oraya da uğrarız dedik.. ve sıra geldi ilk buluşmaya :asigim: her zaman ki gibi ilk günde beklettim aşkımı. izmit i bilmediği için bi bankta oturmuş beni bekliyordu.. ben onun arka tarafından geldim,başı öne eğik ellerini birleştirmiş yere bakıyordu .yanında durdum ayaklarımı görünce kafasını kaldırdı yavaşca.. bende merhabaa =) dedim. sonra tokalaştık fln. kalbim kütküt tabi. ilk önce kahvaltı yaptık.tabi ben yanında bişi yiyemedm. telefonda da aşkım,canım diye konuştuğumuz için ikimizde bugünü bekliyorduk. ve yemek arasında elini uzattı , benim kalp uçtu zaten atmaktan delikafadulden bende verdim elimi :asigim: heyecandan ölücektim. bana gül almış bide uyuz. sonra düğüne uğradık birlikte..çok durmayalım dedi :D sonra akşama kadr birlikteydik.. güzel bi gündü..8 ay oldu. herşey ilk günkü gibi güzel gidiyor.aileler ilişkimizden haberdar ve şubat gibi gelicekler inş. ben her zaman şunu bilir şunu söylerim

HAYATTA HERŞEY KISMET....

benimde buna benzer bi hikayem war kaydirigubbakcemile3 cok harika canım büyük bi tebessümle okudum allahm mutulugunuzu daim etsin:nazar:a.s.

ben telden tesadüf eser, birini sevdim diye kızıp duruyordunuz herkes öyleymiş meğer aşkolsun size

konun ne bilmiyorum cnm... ilglnmyrmda açıkcası şakkıdı
tel.dan nasıl tanstnz bunuda bilmiyorm şakkıdı
fakat sana burda kmse bsy demedi:delphin: :delphin:
neyi üzerine alındın şakkıdı şakkıdı

:tomato:ben sırf burda birileri bişi dedi emiyorum ki ben tesadüfen telde birisiyle tanıştım dedim herkez kızdıda onu söyledim burda yazan yorumlarda sanaldan tanışılanlar sadece aşkolsun dedim

Vallahi ben tavlamak adına hiççç bir uğraşı içine girmedim...(Şimdiye kadar hatta kimsede ).Bizimkisi kader..8 yıl sonra gittim memleketimize annesi geldi oğlumla tanıştırmak istiyorum konuşun vs. ben dedim evliliği düşünmüyorum ama yinede tanışırım..(Çalışkan ve dürüst biri ise arkadaş olabilir dedim içimden) sonra nette konuştuk 1 ay kadar..Buluştuk..Önce karakterini sevdim...Sonra yüreğini..Allah ayırmasın..Böyle bir başlangıç benim için şaşırtıcı ama herşeyin varmış bir ilki..Şimdi ise sözlüyüm..Kısmt değilde nedir?

Vallahi ben tavlamak adına hiççç bir uğraşı içine girmedim...(Şimdiye kadar hatta kimsede ).Bizimkisi kader..8 yıl sonra gittim memleketimize annesi geldi oğlumla tanıştırmak istiyorum konuşun vs. ben dedim evliliği düşünmüyorum ama yinede tanışırım..(Çalışkan ve dürüst biri ise arkadaş olabilir dedim içimden) sonra nette konuştuk 1 ay kadar..Buluştuk..Önce karakterini sevdim...Sonra yüreğini..Allah ayırmasın..Böyle bir başlangıç benim için şaşırtıcı ama herşeyin varmış bir ilki..Şimdi ise sözlüyüm..Kısmt değilde nedir?

çok hoş :utangac:
kesinlikle katılıyorum kısmet değilde nedir kaydirigubbakcemile5
allah ayırmasına.s.

Back
X