Hayatımın dönüm noktası eşimle tanışmamız oldu . Lise 2 de onu tanıdım. Çok berbat bir hayatım vardı . Lisede arkadaşla sürekli dersten kaçardık . Dersleri boşlamıştım . O hayatıma girmeden önce 5 tane zayıfım vardı . Hayatta her şey o kadar anlamsızdı ki . Sonra o hayatıma girdi. Hayatım o oldu . Derslerimin kötü olduğunu biliyordu . Benim anam okumuş gelin ister derdi hep . O sözleri beni kamçıladı. Lise 3 te hiç zayıfım olmadı son iki sene teşekkür taktir aldım . Her zaman ders çalıştım . Teneffüslerde bile test çözerdim.tabi hocalar şok
4 yıllık üniversiteyi kazandığımda annem eşimi arayıp teşekkür ermişti senin sayende kazandı diye çünkü bize gelip beni matematik bile çalıştırırdı .
Her hastalandığımda her başım sıkıştığında hep o vardı yanımda.sınavlara gittim o vardı mezun oldum o vardı. Üniversite sınavına gireceğim günün akşamı sabaha kadar çalışmış erkenden gelip kapının önünde beklemişti sırf sınava götürmek için.
Üniversite 3 te evlendik. Bir yıl ayrı yaşadık ben okudum o beni bekledi. Üniversiteden mezun olduğum gün yine o vardı yanımda.
O benim en büyük şansım iyikim.hiçbir zaman okulu bırak demedi. Ben pes ettiğimde her düştüğümde elimden kaldırdı. 2011 den beri hayatımda.
Kendisinin 1 pantolonu varsa onu giydi ama benim hiçbir şeyimi eksik etmedi .
Şimdi o adam dünyanın en iyi babası olmaya aday. Rabbim herkesin gönlüne göre versin .
Yazarken bile duygulandım