• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatlari hep iyi ve sansli giden kotu kalpli insanlar

strawberrry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
64
9
96
Merhaba arkadaslar . Ufak bir derdimi paylasmak istiyorum siz ne dusunuyorsuniz merak ediyorum. Bir kadin var esimin yuzunden hayatimiza girdi . Kadini zerre sevmiyorum. Minnacik boyu koca kafasi minicik etegi kedicikler gibi bir surati var. herkese tepeden bakmak dunyanin en iysi benim tavirlari, kotu bir kalbi ve sansli bir hayati var . Asla arkadaslik etmeyecegim bir tip Dogustan el ustunde dogmus hic bir sikinti gormemis , esi , ailesi etrafinda fir donuyor. Benimse dogustan cocukluktan baslayan kabus dolu bi hayat dogustan kirilmis bir kalbim var. yabanci ulkedeyim ve yalnizim . Iyi kotu olan ailem bile yanimda degil. Tek basima cocuk buyutuyorum falan bilen bilir tek basina cocuk buyutmek ne zor. Neyse bu ulkede sozde acil durum yoksa sezeryana almiyorlar . Bu kadini sezeryana aldilar ya bana 36 saat iskence cektirdiler . Benim zaten psikolojim bozuk. Iyice bozuldu yani. Bu kadini hicbirsey yokken sezeryana aldilar . Benim suyum coxuk dogmadan 36 saat once bosaldi. Cocugum susuz kaldi. Yine de almadilar beni bunu aldilar. Belki diyordum biraz aci cekse insanlarla dalga gecip cocuklariyla kicucuk bebeklerle dalga gecmenin lakap takmaninne demek oldugunu gorurdu. Ama olmadi . Kadin napti etti sezeryan yaptirdi. Dogum yaptim zor bir dogum kimse yanima gelmedi ki Zaten burda kimsem yok olan bilac kisi de gelmedi yaziklar olsun. Bu pis kotu cadi silanin etrafinda dort donuyorlarsir ailesi sulalesi. Daha onunla ilgili bircok pis sey var da ben kabaca icimi dokeyim dedim . Sorun aslinda surdaki bu pislehicgorusmekistwmiyorum. Numarasini sildim engelledim. Ama kadin bi sekilde ulasiyor aramiyorum esine esimi arattiriyor. Bana acayip takmis bana hava atma pesinde herseyin. Bugun bu bizde su bizde su geldi arkadasim birakti hepsi yalan biliyorum. Ama kadin benimle ugrasiyor en son esime kufredicem cunku onun yuzunde bulasmak zorunda kaliyorum. Kocasiyla arkadas . Ya kocasina da ayar oluyorum kes sunlarla bagini diyorum kesmiyor. Kafayi yicem resmen sevmiyorum ya

Kadın sizin zayıf noktanızı yakalamış yani ona gıcık olduğunuzu ve her yerden sizi vurmaya çalışıyor anladığım kadarıyla .. insanın istemediği insanla görüşmesi de çok büyük sıkıntıdır ya .. eşinizin size bu konuda yardımcı olması lazım

Tanımlamalarınız sağlıklı gelmedi.
Ayrıca belirteyim gayet keyfi sezeryan olunabilir, bu şans değil sizin bilgi eksikliğinizZ
İnsanlar çeşit çeşittir kimi iyi kimi kötü zengin yoksul vs.
Allah kalp güzelliği vermedikten sonra hepsi boş.
Ayrıca siz bir insanı bu derece hem görünüm hem de karakter olarak çok değişik sıfatlarla tanımladığınız için pek de masum değilsiniz.

Merhaba arkadaslar . Ufak bir derdimi paylasmak istiyorum siz ne dusunuyorsuniz merak ediyorum. Bir kadin var esimin yuzunden hayatimiza girdi . Kadini zerre sevmiyorum. Minnacik boyu koca kafasi minicik etegi kedicikler gibi bir surati var. herkese tepeden bakmak dunyanin en iysi benim tavirlari, kotu bir kalbi ve sansli bir hayati var . Asla arkadaslik etmeyecegim bir tip Dogustan el ustunde dogmus hic bir sikinti gormemis , esi , ailesi etrafinda fir donuyor. Benimse dogustan cocukluktan baslayan kabus dolu bi hayat dogustan kirilmis bir kalbim var. yabanci ulkedeyim ve yalnizim . Iyi kotu olan ailem bile yanimda degil. Tek basima cocuk buyutuyorum falan bilen bilir tek basina cocuk buyutmek ne zor. Neyse bu ulkede sozde acil durum yoksa sezeryana almiyorlar . Bu kadini sezeryana aldilar ya bana 36 saat iskence cektirdiler . Benim zaten psikolojim bozuk. Iyice bozuldu yani. Bu kadini hicbirsey yokken sezeryana aldilar . Benim suyum coxuk dogmadan 36 saat once bosaldi. Cocugum susuz kaldi. Yine de almadilar beni bunu aldilar. Belki diyordum biraz aci cekse insanlarla dalga gecip cocuklariyla kicucuk bebeklerle dalga gecmenin lakap takmaninne demek oldugunu gorurdu. Ama olmadi . Kadin napti etti sezeryan yaptirdi. Dogum yaptim zor bir dogum kimse yanima gelmedi ki Zaten burda kimsem yok olan bilac kisi de gelmedi yaziklar olsun. Bu pis kotu cadi silanin etrafinda dort donuyorlarsir ailesi sulalesi. Daha onunla ilgili bircok pis sey var da ben kabaca icimi dokeyim dedim . Sorun aslinda surdaki bu pislehicgorusmekistwmiyorum. Numarasini sildim engelledim. Ama kadin bi sekilde ulasiyor aramiyorum esine esimi arattiriyor. Bana acayip takmis bana hava atma pesinde herseyin. Bugun bu bizde su bizde su geldi arkadasim birakti hepsi yalan biliyorum. Ama kadin benimle ugrasiyor en son esime kufredicem cunku onun yuzunde bulasmak zorunda kaliyorum. Kocasiyla arkadas . Ya kocasina da ayar oluyorum kes sunlarla bagini diyorum kesmiyor. Kafayi yicem resmen sevmiyorum ya

Iletsiminizi kesin ailecek
Sorun kalmaz o zaman
O zaman da sen takip etme kadını ama...

Sonuç: eşin görüşmeyi kesmiyorsa kesmiyor aralarını Boz görüşmelerini istemiyorsan.

Numaranı degistiremiyor musun?
Sizin de kalbiniz kırılmış yada çok iyi bir insan olabilirsiniz bunu iddia ediyorsunuz . Bu hayatta bazı insanlar kısmetli doğar . O da çok kismetliymis kadir gecesi doğmuş

Bana ko
Allah aşkına oyle bir kinle yazmışsınız ki sanki iftira atmış, ekmeginize kan dogramis ,kocanizi ayartmis gibi...
Uslubunuz şüpheye düşürdü beni , sanki sırf kadın şanslı mutlu diye düşmanlık besliyor mutluluğundan üzüntü duyuyorsunuz gibi geldi bana.

Anlatmaya calistigim asla arkadaslik yapabilecegim biri degilken beni durmadan aramasi engelledigim halde ulasmasi bir suru yalanlar soylemesi . Ben daha aciklik olsun diye herseyi yazdim icimden geldigi gibi. Bana kotuluk yapmaya calisan birine asla iyi olsun demem. Ayrica kocamin yaninda da tangayla dilasti alttan belli olan defalarca. Ayartmaya da calistigi oldu . Yaptigi o.. puluklardan bahsetmedim bule. Iletisimimi kesmeye calistim numarasini engwllemekle ama kadin bana ulasiyor kocam kesmedigi surece ben kesemiyorum . Bosanma sebebim olacaklar resmen.

Sonuç: eşin görüşmeyi kesmiyorsa kesmiyor aralarını Boz görüşmelerini istemiyorsan.

Numaranı degistiremiyor musun?
Sizin de kalbiniz kırılmış yada çok iyi bir insan olabilirsiniz bunu iddia ediyorsunuz . Bu hayatta bazı insanlar kısmetli doğar . O da çok kismetliymis kadir gecesi doğmuş

Canim nasil dogarsa dogsun bu onun insanlari assagilayip arkasindan hakert edip kotuleyip kiskanc tavirlar sergilemeye calismasina sebep olmamali . Eger iyi bir kadindan kotu karakterli olmazsin.

Kötü kalpli demişsiniz ama yaptığı kötülükleri ben okuyamadım.
ama siz baya kötü bakıyorsunuz.
kısa boylu kedi suratlı nasıl bir uslup bu.
sizinle görüşecek kadar kör oldugunu yazmayı unutmuşsunuz onuda ben eklemek istiyorum.
sezeryan mı olmak istiyorsunuz 2.de olursunuz ozaman çok şanslı olursunuz.

Bana ko

Anlatmaya calistigim asla arkadaslik yapabilecegim biri degilken beni durmadan aramasi engelledigim halde ulasmasi bir suru yalanlar soylemesi . Ben daha aciklik olsun diye herseyi yazdim icimden geldigi gibi. Bana kotuluk yapmaya calisan birine asla iyi olsun demem. Ayrica kocamin yaninda da tangayla dilasti alttan belli olan defalarca. Ayartmaya da calistigi oldu . Yaptigi o.. puluklardan bahsetmedim bule. Iletisimimi kesmeye calistim numarasini engwllemekle ama kadin bana ulasiyor kocam kesmedigi surece ben kesemiyorum . Bosanma sebebim olacaklar resmen.
Ohaa!
Yavaş gel arkadaş!
Kadın pantolon, etek ya elbisenin altına giydiği çamaşırını sana göre mi seçecek?
Eşin kıyafetini de geçtim altındaki çamaşıra bakıyorsa zaten utanmaz bir adam!
Kadın tanga giydi diye neler diyorsun.
Ohaa!

Minnacik boyu koca kafasi minicik etegi kedicikler gibi bir surati var. herkese tepeden bakmak dunyanin en iysi benim tavirlari, kotu bir kalbi ve sansli bir hayati var

Arkasindan da ;

pis kotu cadi silanin etrafinda dort donuyorlarsir ailesi sulalesi

Yazmışsınız. E simdi oldu mu ?

Siz onu kotu görüyorsunuz ama herkesin hayati ve kaderi başkadır. Hem belki o da cok güç seyler yaşamıştır kimse kimsenin sınavını bilemez.yasadiklarinin meyvesini yiyordur?

Neden böyle konusuyorsunuz sizin de ondan farkiniz yok bu sekilde konustugunuz icin kibir ve insanlari aşağılama konusunda.

• Beğen
Reactions: KV_
Ohaa!
Yavaş gel arkadaş!
Kadın pantolon, etek ya elbisenin altına giydiği çamaşırını sana göre mi seçecek?
Eşin kıyafetini de geçtim altındaki çamaşıra bakıyorsa zaten utanmaz bir adam!
Kadın tanga giydi diye neler diyorsun.
Ohaa!

Bazen kıskançlık ne yazık ki böyle sonuçlanıyor.
Konu sahibini hic masum bulmadım. Pessssss

Evet o.. pu kadinlara asagilik zerre insanliktan nasibuni almamislara kinciyim. Bence evlere yuvalara dadanmis o..pulardan allah herkesi korusun. Benim gibi boyle insanlarla karsilastirmasin.
Çok sinirlenmişsiniz belli ki ama bence o kelimeyi kullanmayın o da bir eş ve anne .. Eminim sakinleşince sizde bundan hoşlanmayacaksınız

Back
X