- 7 Ekim 2011
- 64
- 9
- 96
- Konu Sahibi strawberrry
Merhaba arkadaslar . Ufak bir derdimi paylasmak istiyorum siz ne dusunuyorsuniz merak ediyorum. Bir kadin var esimin yuzunden hayatimiza girdi . Kadini zerre sevmiyorum. Minnacik boyu koca kafasi minicik etegi kedicikler gibi bir surati var. herkese tepeden bakmak dunyanin en iysi benim tavirlari, kotu bir kalbi ve sansli bir hayati var . Asla arkadaslik etmeyecegim bir tip Dogustan el ustunde dogmus hic bir sikinti gormemis , esi , ailesi etrafinda fir donuyor. Benimse dogustan cocukluktan baslayan kabus dolu bi hayat dogustan kirilmis bir kalbim var. yabanci ulkedeyim ve yalnizim . Iyi kotu olan ailem bile yanimda degil. Tek basima cocuk buyutuyorum falan bilen bilir tek basina cocuk buyutmek ne zor. Neyse bu ulkede sozde acil durum yoksa sezeryana almiyorlar . Bu kadini sezeryana aldilar ya bana 36 saat iskence cektirdiler . Benim zaten psikolojim bozuk. Iyice bozuldu yani. Bu kadini hicbirsey yokken sezeryana aldilar . Benim suyum coxuk dogmadan 36 saat once bosaldi. Cocugum susuz kaldi. Yine de almadilar beni bunu aldilar. Belki diyordum biraz aci cekse insanlarla dalga gecip cocuklariyla kicucuk bebeklerle dalga gecmenin lakap takmaninne demek oldugunu gorurdu. Ama olmadi . Kadin napti etti sezeryan yaptirdi. Dogum yaptim zor bir dogum kimse yanima gelmedi ki Zaten burda kimsem yok olan bilac kisi de gelmedi yaziklar olsun. Bu pis kotu cadi silanin etrafinda dort donuyorlarsir ailesi sulalesi. Daha onunla ilgili bircok pis sey var da ben kabaca icimi dokeyim dedim . Sorun aslinda surdaki bu pislehicgorusmekistwmiyorum. Numarasini sildim engelledim. Ama kadin bi sekilde ulasiyor aramiyorum esine esimi arattiriyor. Bana acayip takmis bana hava atma pesinde herseyin. Bugun bu bizde su bizde su geldi arkadasim birakti hepsi yalan biliyorum. Ama kadin benimle ugrasiyor en son esime kufredicem cunku onun yuzunde bulasmak zorunda kaliyorum. Kocasiyla arkadas . Ya kocasina da ayar oluyorum kes sunlarla bagini diyorum kesmiyor. Kafayi yicem resmen sevmiyorum ya