Hayatta affedemediiniz kii ya da kiiler var m?

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.864
10.314
773
kızlar hayatta afedemedıgınız sıze sonsuz acılar yasatan kısı yada kısıler varmı?
madem ben sordum cevaplayayım:BABAM VE GORUMCEM....:oklava:

Adı Hilmi Elmacıoğlu kendisi bi doktor müsvettesi
Şuan emekli Samsun'da özel bi kurumda kesip biçmeye devam ediyormuş
32 yıl kadar önce bi tedavimi yapmış ama i..t yanlış yapmış
Onun yüzünden 20 yıldır ağrı çekiyorum
Asla hiçbi koşulda affetmem
Ne kaynana ne görümce hepsinin hakkından gelirim
Ama bazı şeylerin telafisi olmuyor
Neyse bu kadar bilgi yeter sinirlerimi zıplatmak istemiyorum
Hamsili pilav yapıcam şimdi

benim de öncelikle kaynanam ,kaynım ,görümcem ,ve arkadaşın dadediği gibi doktorum asla ama asla onlar affetmyeceğim görmek dahi istemiyorum onları
ama neyaparsın mecbur görüşüyoruz malesef
bide arkadaşım var çok samimiydik artık ipler koptu

var evet adı bende kalsın

Son düzenleme:
eşimin annesi bacısı anneannesi ve dedesi zerre kadar hakkım varsa haram zehir zıkkım olsun yüzlerini bile görmek istemesemde bayramda eşim için 15 dk gittim ne demişler itin hatrı yoksa sahibinin hatrı vardır eşim için sahibim için katlandım ve önümüz bayram gene migdem bulanıyo düsündükçe eşim için gene 15 dk offf sıkıntı bastı valla

3 kişi var hayatımda asla affetmiyeceğim birini görmüyorum ömür boyu görmesemde olur diğer ikisi ismi lazım değil mecburen eşimin hatrı için görüyorum suratlarını şimdi herşey iyi güllük gülüstanlık ama ömür boyu içimde yaradır yaptıkları bu dünyada bıraktım öteki tarafta soracağım hesabını ben sormasamda mevlam soracak

kesinlikle var allaha havale ettim asla affetmeyi düşünmüyorum büyük sözüme tövbe ama affetmem...

kızlar hepsi bi gün hesap verecek rahat olunkaydirigubbakcemile3

bana haketmediğim şeyleri yaşatan biri var asla asla affetmicem ahımıda aldı zaten belide doğrulmuyor kendiside söylüyor sana haketmediğin şeyleri yaşattım o an dusunemedim affet ahını geri al fln diye asla almam ben onu allaha havale ettim allah onun hakettiğini yaşatıyor

Var...
İsim vermiyim..
Çok yakından tanıdığım birileri diyim sadece..:delphin:

Eşimin annesi olacak fakat anne sıfatına yakışmayan şahıs.KAYINVALİDEM .nefret ediyorum.HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.hem bu dünyada hem öteki dünyada iki elim iki yakasında olsun.gaspettiği kul haklarım boğazında kalsın.

Back
X