Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Var. Eski patronum ve de eski sevgilim.
Hele eski sevgilimi, asla affetmem. Beni bunalımlara sürükleyen, hayata küstüren. Kabus gibi günler geçirmeme sebep oldu.
İlk aşkımdı son aşkım oldu. Bir daha onun yüzünden kimseyi sevemeyeceğim ben. Bunun anlamını biliyor musunuz siz?
Ve şimdi o başkasıyla evleniyor. Ne sürpriz ama değil mi?
Var. Eski patronum ve de eski sevgilim.
Hele eski sevgilimi, asla affetmem. Beni bunalımlara sürükleyen, hayata küstüren. Kabus gibi günler geçirmeme sebep oldu.
İlk aşkımdı son aşkım oldu. Bir daha onun yüzünden kimseyi sevemeyeceğim ben. Bunun anlamını biliyor musunuz siz?
Ve şimdi o başkasıyla evleniyor. Ne sürpriz ama değil mi?
ablacım erkekler hep öyle. peşimizden koşarlar sen mesafeli olursun sonra sen ısınırsın o uzaklaşır. en sonunda da bırakır ve hayatına devam eder. sen çekersin tüm üzüntüyü, sıkıntıyı.. kahrolursun o normaldir ah ahh
Ne çok kamburum varmış ; affedip cehennemin dibine göndermediğim için her gittiğim yere taşıdığım, yıllardır yorulduğum halde sırtımdan birtürlü atamadığım...
Ve korkarım ki en iyi ihtimalle en az iki tanesini sonsuza dek taşıyacağım.
Üzerinde çok hakkım var onun, bunu kendisi de iyi biliyor ve biliyorum ki Rabbim son nefesinde bile aklına düşürecek bunu ama hakkım helal değil ona... Bu dünyada hesabımı kapattım, görüşmüyorum ama öte dünya da hesaplaşacağım.