Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayatta her şey ne kadar zormuş, kaldıramıyorum hiç bir şeyi artık
Ben o altınları okadar çok söylediki altın para meraklısı değilim diye verdim 4 yıldır görüşüyoruz yeni değilki hep birbirimize destek olmaya çalıştık helede maddiyatta ama şimdi gelin görünki ben bile inanamıyorum yaptıklarına tamam kriz var işleri baya düştü ona göre harcasın yok iş yapıyomus paralarını yediriyo sonra iyi üç beeş altın vardı gitti
canimm yazdiklarini inan cokk uzulerek okudum:1hug:allahu teala bazenn aci gerceklerin sonunu bize gosteriyo ama biz insan oglu bu gercegi goz ardi ediyoz veya anlamiyoruz .benim anladigim yeterince sana bu sonuc sunuluyo ama sen bir grur ugruna hayatini mavedeceksin. simdi bir dusun evlendin tamam hadi cicim ayi felan oda gectii ama sonrasii adam acikca belli ediyo nasil bir kisiligi oldugunu hoopp bunun ustunede cocukk ayrilsan bir dert ayrilmasan binn . bence sen ailene rezil olmayi felan birak sonra sen rezil olacaksin o adamla evlenince . arkanda ailen de olmicakk o adama yillar boyu katlanacaksin. benderimkii bir insan evlilige gercekten layiksa bu hareketleri yapmazz yoll yakinken bir kez daha dusun derimm benn 8 yillik evlilik tecruem varr acikca gozukuyo seninn onun gozundeki degerin bence sifirr boyle biriyxlede yuva kurunmazz .allah yardimcin olsuna.s.
Ooooo..nasıl bir iştir bu ya..Nişanlıyken daha,altın ver falan,nasıl yüzü tutmuş da istemiş anlamadım.Ayrıca nişanlılık tanıma evresidir,tanıdım olmadı dersin ailenede..olanı biteni de anlatırsın.Şimdi senin yaranı deşmek istemiyorum ama ne nişanlılar var.Kız çalıştığı halde onun ihtiyaçlarını karşılıyor.Kaldı ki şu anda işin yok,maddi manevi desteklemeliydi seni.Bak canım bunlar hep ilerde evlenince yaşayacağın hayata dair donelerdir.Madem pek sıkta görüşemiyorsun biraz daha ara ver.Ölç tart öyle düşün.Kararını verirsin.Ama umutsuz olma..Mutsuz evli olmaktansa,mutlu bekar olmak(hatta ve hatta kız kurusu olamak pahasına bile)evladır.kolaylıklar dilerim.moralini yüksek tut lütfen.....
aa cok sinirlendim ya oturdugum yerden kalktım valla Çok üzgünüm çoook
ya bunlar nasıl insanlarya neler cektiğini tahmin edebiliyorum canım tamam bize masabasından cevap vermek kolay gelir ama inan senin kadar belki üzülemem ama içim yandı kahretsin ya böylelerini
sen neden altınlarını verirsinki bunlar herkesin önünde takılan altınlar one demek oluyo ya ay allahım vermeseydin keske daha bunlar bide altınları almadıgını bile söyleyip sana iftira atabilirler hersey beklenir bunlardan sana nasıl destek olmaslarya helede nişanlın
ay valla sacımı basımı yolasım geldi bacım sen bunu hangi birgün cekeceksin ki bu senin zor günlerinde destek olacagına köstek oluyo madur durumunu söylediğin halde kendininde maddi durumunun olmadıgını söylüyo git bacım git gitde akıllı olbunlardan sana hayır gelmez yol yakınken dön biliyorum nişanlıyken dönmek kolaymı diceksin ama evlendikten sonra dönüsü yok ozaman dahada kötü olursun evlendikten sonra daha zor ayrılması senden cok sey götürür herseyini alır buadam butün gencliğini bütün hayallerini buna izin vermeyasakkelimeve kesinlikle ayrıl diyorum cünkü sana cok üzüldüm haketmiyosun :1no2: okadar sıkıntının içinde bide bunlarla ugrasıyosun bence kökten cöz ayrıl o adamlardan uzakdur felaket bunlar ya canım benim ya bizde cok sıkıntılıyız borclar aldı basını gidiyo ama napalım allah yardımcımız olsun bende işsizim inan seni cok iyi anlıyorum ama huzur biraz huzur cok önemli :teselli: gelişmelerden haberdar et bizi canım merakta koyma allah sabır versin allah care derman versin allah herkapıyı kpatmazmıs birini kapatır birini acarmıs bukadar yük altına girmek zorunda değilsin kendine cok iyi bak ve bidaha söylüyorum ayrıl ondan sana yaramaz evlilik paylasmak demektir bunda böyle bişey yok paylasacak bişeyin :teselli:yoksa evlenmek için evlenme evde kalmıs kız kurusumu diyolar bırak be sen hayallerin için evleniyorsun bunu unutma sonra kafanı hangi tasa vurursan vur bosa vurursun olan senin kafana olur dikkatli ol bitanem hayat cok tehlikeli kendini koru a.s.öpüyorum seni
canını sıkma sağlam durmaya çalış biliyorum söylemesi kolay diyeceksin ama öbür türlüde sıkıntıdan depresyona girersin bu da yaşadığın süreci daha da zorlaştırır.nişanlının yaptığı nereden bakarsın bak yanlış zor durumdada olsa yapmaması lazımdı sen o kadar zor durumda kalmana rağmen bozdurmamşışsın bi de onun yaptığı hadsizliğe bak !!!!!!!!! evlenmeden öncede iyice düşün çok sewiosan bilemem ama görücü usulü falan tanıştıysan direk postala....
bak canım hiç öyle millete sakız olcam diye zorla evlenme ailene söyle tamam siz istemiyodunuz
ben kendim istedim diye verdiniz ama zamanla yanıldığımı anladım herkez hata yapar de
nolcak nişan atınca ya evlenip ayrılsan o daha zor iyice içine sinmeden evlenme
bi sen olmucan nişanlıdan ayrılan baska bulursun kızım dünyanın sonumu gelmiş ölüme mi gidiyon
benim en yakın arkadasım nişanlısından ayrıldı çok seviyodu çok üzüldü aradan 3-4 ay geçti benim düğünümde bi tanıdık onu çok beğendi bende tanıştırdım sonra tekrar nişanlandı çok mutlu eskisi aklına bile gelmiyo iyiki evlenmedim o sevgi hikayeymiş diyo
Teşekkür ederim haklsınız aslında yarın babamlarla onlara yemeğe gidicez aslında hiç gitmek istemiyorum ama büyükler işte mecbur yarında konuşucam bir ara aramayalım dicem birbirimizkafamı toparlamak istiyorum dicemzaten pek arayıp sormuyodu bugünlerde görüşmüyordukta pek farketmicek ama kafamı toparlamam lazım toparlayabilirsem çünkü iyi psikolojim çöktü önceden kendimi güçlü bilirdim ama artık gücüm kalmadı hiçbişey yapmak istemiyorum çünkü ben bişeyler için mücadele verdikçe batıyorum
bu ne demek (bu günlerde pek arayıp sormuyordu görüşmüyorduk) ilgisiz mi artık
nişanlı insan zırt pırt arar evlencez diye sevinip durur maddi durumu kötü olsa bile
destek olursunuz birbirinize olsun buda gecer dersiniz
canım benim ne çok benzer hikaye var valla konu açmaya bile gerek yok
öncelikle oturup sağlıklı kafayla bir düşün
hiçbirşey çaresiz değildir
bak tart bu insanla bir ömür geçirebilirmisin
bence üzülerek bir ömür geçiremezsin bir süre sonra kendini suçlarsın niye evlendim bu adamla diye
onun için otur düşün taşın DOĞRU KARARI YALNIZ SEN VERİRSİN
BU ARADA DİLE SÖYLEMESİ KOLAY DİYE DÜŞÜNEBİLİRSİN AMA 3 HAFTA ÖNCE BENDE SENİN GİBİ HAYATIMLA İLGİLİ BİR KARAR VERDİM
sevgiler
okurken bile içim daraldı...Allah yardımcın olsun...nişanlın altınları aldıktan sonra değiştimi, yani nişanı atmak isteği vardı da bir bahane ile altınları almış olabir diye geldi aklıma?
ablan ne yaptı canım...konu kilitli olduğu için ordan soramadım...bebek ne durum da?
Haklısın canım aslında yapamıycamzaten galiba çok düşünüyorum şuanda ne yapmam gerekiyor diye çünkü bitirincede çok çok üzülücem biliyorum en azından çalışsam kendime uğraş bulur atlatırım şuan buna bile gücüm yok yoparlayamıyorum kendimi normal konuşurken bile gözlerim doluyo çok doldumçünkü artık
canım bence azbuz degil cok çok iyi düşün..bugün sana destek vermeyen maddi manevi yardımcı olamayan olan şeyide çekinmeyen senden alan bir nişanlıyla yarın evlendiginde sana yardimcı olacagına her konuda maddi manevi destek verecegine itimat edebiliyormusun.?senin yazdıklarını okuduktan sonra cok özür dilerim ama maksatım kafanı kariştırmak degil sen böyle bir kişiyle ömür boyu mutsuz olacakmişsın düşüncesine vardım cok ii düşün hiçbirşey için gec kalmiş degilsin onun bunun söylediklerine takılıp kalma sakın hayat senin hayatın en iyisinide sen bilirsin sonradan ah vah fayda etmiyor canım
şimdiden bu kadar ıNCE hesaplar yapıyorlarsa işin çok zor. anladığım kadarıyla gönlün de soğumuş. ayrılınca çok çok üzüleceksin insanların sözleriyle kahrolacaksın ama sonradan ömür boyu üzüleceğine şimdi üç beş ay üzül derim ben