- Konu Sahibi esmergizmo
hayatta herkes tökezler herkesin hayatının belli bir döneminde tökezlediği hatta tepe taklak olduğu kara bir dönem vardır. Önemli olan hemen ayağa kalkabilmektir. Buda geçmişe çok takılmamak la olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sorunun cevabini eminim ki benim gibi bilmek isteyen bir suru kisi var. Burdan yazarsaniz sevinirim. Yok yazamam derseniz bana da mesaj atabilir misiniz? Sevgiler....Ben cevabi biliyorum da burada anlatamayacagim , istiyorsan ozelden yazabilirsin bana
Birazdan sen kötüsün kötü niyetlisin milletin hayatından sanane diyenler gelecek zırhını kuşanvar öyle insanlar bir şekilde fitneyle alavere dalavereyle kendilerine yol açıp ilerliyorlar ve gerçekten hiç de bşy olmuyor onlara. Etraflarındaki insanlar da çekiniyor onlardan bu tarz insanlara bulaşmak istemediklerinden önlerini açıyor yolundan çekiliyorlar onlar da ilerliyor işte
Ufak tefek cinayetler Merve değil mi bu yaSiz sanırım kendi hırsları için karşındakini düşünmeyen, gerekirse kötülükle istediğini alan, çevresindekileri arkadaş olarak değil de rakip olarak sınıflandıran ve hep en iyisi olmaya çalışan olamasa bile hep öyle hisseden ve öyleymiş gibi oynayan insanlardan bahsediyorsunuz. Aslında onlar da üzülüyor ağlıyor hatta bu duyguları çok uçlarda yaşıyorlar ama yalnız size bane açık etmeden. Böyle bir arkadaşım vardı etrafındakilerle hep savaş halinde hep tetikte. istemediği kontrolu dışınfa bir olay yaşarsa en güzel kıyafetlerini giyip, kuaföre gidip, en güzel gülümsemesiyle etrafta gezer. Siz bakarsınız hep mutlu ve çok güçlü ama gerçek çok başka.
Haha hiç aklıma gelmemişti ama o hep kazanıyordu diye hatırlıyorumUfak tefek cinayetler Merve değil mi bu ya![]()
Ufak tefek cinayetler Merve değil mi bu ya![]()
Yoksa sen de oya mısınbenim hayatımda kaç tane öyle merve var sayamam bilepelinle arzu bile var. merveyle kalsa bi tek keşke
Yoksa sen de oya mısın![]()