Hayatta kaçırdığımız trenler ve son istasyon...

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
selam kızlar;
Hayat çok hızlı geçiyor kimi zaman elimizdekilerin değerini anlamıyoruz sevdiklerimiz kıymetini bilmiyoruz hayallerimizin peşinden gitmiyoruz gidemiyoruz belki de...
Zaman değerli ve geri getiremeyen bir kavram tıpkı ölüm gibi her anın kıymetini bilmeli insan istediklerini ertelemeden yaşamalı yapmalı geriye dönüp baktığında keşke şunu yapsaydım yapabilseydim dememeli ...

Farz edin ki 1 günlük ömrünüz kaldı şu üç günlük dünyada yarın sizin için son gün şimdi şuan ne yapmak isterdiniz ?

Tüm hafızamın yok olmasını isterdim. Kendimden başka hiç kimseyi bilmemeyi hatırlamamayı isterdim 1 günlüğüne de olsa.
Her şeyi sadece kendim için yapardım kimseyi düşünmeden. 1 günümü sadece kendime ayırırdım yani boş bomboş düşüncenin olmadığı bir gün geçirmiş olurdum ne güzel olurdu :)

Son düzenleme:
ben sevdiklerimin yanında olmak isterdim
ve şunu söylemek istiyorum
mutlu olmak insanların elinde
1 güzel söz karşımızdakini mutlu edecekken bazen insani duygularımıza yeniliyoruz
hayat akıp gidiyor
Allah kimseye büyük keşkeler dedirtmesin.

bu dunyanında bır sonu olduğu için yarının son gun olması okadar buyuk bı sorun değil

ama farz edersek oğluma sarılıp uyumak isterdim

mutlu olmak insanın kendi elinde ve evet insani duygulara yeniliyoruz gururumuza çoğu zaman :)
amin Allah kimseye büyük keşkeler dedirtmesin ...

Annemi babamı kardeşimi öpüp evden çıkardım ve hemen Konya'ya giderdim.
Sevdiğimi 1,5 aydır görmüyorum onun kokusunu bir kere içime çekmeden asla...

Yarım günümü ailemle yarım günümü sevgilimle geçirmek isterdim. Onunla bir göl kenarında oturup sarılmak, öylece kalmak...
Çok trenler kaçtı hayatımda, bir sonraki seferi bekliyorum :97:

wuw haylim olan şeyi istiyormuşsun ya :)

eşimin yanında herhangi bir günmüş gibi yaşamak isterdim.
onunla olan her günüm en güzel günüm...
sonra da beraber ölmek isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…