• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatta kalma kılavuzu

kugukusu

Seni beklemek de güzel ㅤ♡ྀི
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2024
829
750
23
36
Başlıktan da belli olduğu gibi, bu topik hayata tutunamayanlar, zorlananlar için. Bu döngüyü kırmamız lazım. Bizi üzen şey her ne ise, ona rağmen kalkıp işlerimizi en iyi şekilde yapacağız.

Bugün yaptıklarım:
  • Sabah 6:50 de kalktım, yoga esneme haraketlerimi yaptım.
  • Sağlıklı kahvaltı yaptım
  • Makyaj yaptım
  • Öğlen kendi pişirdiğim sağlıklı sebze yemeyimi yedim
  • 2 lt su içme hedefimi tamamladım, devam ediyorum
  • Temizlik yaptım
  • Yarım kalan ofis işlerimi tamamladım
  • Cilt bakım ürünlerim bitmişti, sipariş ettim

Bir tane birşey bile yazsak, kar kardır. Ama her gün mutlaka iyi gelen birşey yapacağız istisnasız. En zor zamanlarımızda sessiz kalıp iç sesimizi dinlemek bile olsa. Kendimizi sevelim.

Başlıktan da belli olduğu gibi, bu topik hayata tutunamayanlar, zorlananlar için. Bu döngüyü kırmamız lazım. Bizi üzen şey her ne ise, ona rağmen kalkıp işlerimizi en iyi şekilde yapacağız.

Bugün yaptıklarım:
  • Makyaj yaptım
  • Temizlik yaptım

Bir tane birşey bile yazsak, kar kardır. Ama her gün mutlaka iyi gelen birşey yapacağız istisnasız. En zor zamanlarımızda sessiz kalıp iç sesimizi dinlemek bile olsa. Kendimizi sevelim.
Yeni topiğiniz hayırlı olsunnn 🌸✨

Bugün yaptıklarım:
  • Makyaj yaptım
  • Temizlik yaptım

Topiginiz hayırlı olsun.Bizleri de motive edeceğine inanıyorum.Cilt bakım ürünlerinizde neler var?Ben akşam Nivea yüz temizleme köpüğüyle yüzümü yıkayıp nemlendirici sürüyorum.Sabah ta yine yüzümü yıkayıp nemlendirici,ardından 10 15 dk sonra günes kremi sürüyorum.Ama tam anlamıyla bişey yapmıyorum galiba..

Ben hiçbir şey yapmadım. Tezimle ilgilenmem gerekiyor, onu bile yapamadım. Gün boyu evde ve boştum. Kötü hissediyorum.
Hala gün bitmedi ama 😍 Bugün yapabileceğin birkaç iyi şeyler kaldı mesela:
  • sıcacık bir duş
  • diş fırçalama
  • cilt kremi
  • erken uyuma
  • uyumadan önce yatakta yastıkla fish pose (youtube-da araştır) yapıp tüüm sinirlerini gevşetmek. Öylece 10 dakika sessizce durmak
  • uyumaya geçip gözlerini kapatıp kendini çocukluğundaki en huzurlu ana götürmek ve uykuya dalmak
Böylece güzel bir sabaha uyanacaksın 🤗
Unutma her gün bir tane şey bile yeter. Birtanecik şeyi yapabilirsin tabiki dee

Topiginiz hayırlı olsun.Bizleri de motive edeceğine inanıyorum.Cilt bakım ürünlerinizde neler var?Ben akşam Nivea yüz temizleme köpüğüyle yüzümü yıkayıp nemlendirici sürüyorum.Sabah ta yine yüzümü yıkayıp nemlendirici,ardından 10 15 dk sonra günes kremi sürüyorum.Ama tam anlamıyla bişey yapmıyorum galiba..
Teşekkürler 🥰
Bu bile yeterlidir tabiki de. Ama şunu söyleyeyim, sabahları yüz yıkama jeliyle yüz yıkamak tavsiye edilmiyor. Sadece akşamları yıkarsanız yetiyor.
Ekstra olarak göz altı kremimi de sürüyorum ben. Doa Kozmetik ürünlerini öneririm, hem uygun fiyatlı hem de çok güzel serumlar vitaminler var.
Aşama-aşama şunları yapıcam ben yeni ürünlerim geldiğinde:
GECE
1. Serum (asitli 2dk sonra yıkanıyor)
2. Tonik
3. Nemlendirici + gözaltı kremi

GÜNDÜZ
1. Tonik
2. Nemlendirici + göz altı kremi
3. Güneş kremi

İyi bakımlar 🤗💫

Teşekkürler 🥰
Bu bile yeterlidir tabiki de. Ama şunu söyleyeyim, sabahları yüz yıkama jeliyle yüz yıkamak tavsiye edilmiyor. Sadece akşamları yıkarsanız yetiyor.
Ekstra olarak göz altı kremimi de sürüyorum ben. Doa Kozmetik ürünlerini öneririm, hem uygun fiyatlı hem de çok güzel serumlar vitaminler var.
Aşama-aşama şunları yapıcam ben yeni ürünlerim geldiğinde:
GECE
1. Serum (asitli 2dk sonra yıkanıyor)
2. Tonik
3. Nemlendirici + gözaltı kremi

GÜNDÜZ
1. Tonik
2. Nemlendirici + göz altı kremi
3. Güneş kremi

İyi bakımlar 🤗💫
Çok teşekkürler dediklerinizi mutlaka dikkate alacağım.💐

İyi akşamlar kızlaaar 🤗💞
Bugün sabah yine anksiyete ve kaygıyla uyandım. Hatta kalkmak istemeyip uykum gelmediği halde uyumaya devam etmeye çalıştım. Çünki kalkmak demek gerçek hayata atılmak ve olumsuz duygularla başetmek demek. Halbuki uykuda ne kadar rahatız.
Neyse, tüm bu duygulara "ya bir dur yaa sabah sabah yine başlama" diyip;
  • yatağımdan kalktım önce (en önemli kısım)
  • güzelce bir yüzümü yıkadım dişlerimi fırçaladım vs.
  • üzerimi giydim eşimle dışarı çıktık 2.el pazarına gittik falan
  • gün boyu devam eden halsizlik ve bacak ağrısı regl ile taçlandırıldı -- bu da 16.ayda da hamile kalamadım demek oluyor. Sorun yok, canımı sıkmadım, pedim yoktu bir yandan da, onu temin etmeye çalıştım
  • eve döndük, kramplarım için ağrıkesici içtim. Eşim yine hamile kalamamama üzüldü, onu teselli ettim
  • günün bombası 🤩: levrek yaptım, yanında fırında sebze yoğurt eşliğinde, bir güzel yeşillik salatası. Hatta bununla kalmayıp yarının sebze yemeğini bile yaptım ben🥳 Hepsi lezzetli çıktı, elime sağlık
  • yeşil çay yaptım, eşimle oturup içtik sohbet ettik vs.
  • şimdi enerjim bitti, ağrım çoğaldı, bir ağrıkesici daha içtim
  • kitap okuyup yatıcam, bu da günün en güzel sonlandırılması

Demekki neymiş, sabahki beni endişelendiren kaygı veren duygu boşa çıkmış oldu. Ben kazandım bugün 💫

Sizler neler başardınız anlatsanıza 🤩

Ben de kötü hissedince hareketli bir müzik açıyorum, yürüyüş yapmak ta iyi geliyor vee kitap okumak müthiş bir duygu.. Bugün kahvaltı sonrası çamaşır serdim,kahve yaptım biraz buraya baktım kahvemi içerken,biraz kitap okudum.Pizza yaptım,yaparken de YouTube dan biseyler izledim Aksam yine kahve eşliğinde kitap okudum.El yüz yıkadım,birazdan dişimi fırçalar nemlendirici sürerim biraz da kitaba devam edebilirim.

Back
X