Yeni topiğiniz hayırlı olsunnnBaşlıktan da belli olduğu gibi, bu topik hayata tutunamayanlar, zorlananlar için. Bu döngüyü kırmamız lazım. Bizi üzen şey her ne ise, ona rağmen kalkıp işlerimizi en iyi şekilde yapacağız.
Bugün yaptıklarım:
- Sabah 6:50 de kalktım, yoga esneme haraketlerimi yaptım.
- Sağlıklı kahvaltı yaptım
- Makyaj yaptım
- Öğlen kendi pişirdiğim sağlıklı sebze yemeyimi yedim
- 2 lt su içme hedefimi tamamladım, devam ediyorum
- Temizlik yaptım
- Yarım kalan ofis işlerimi tamamladım
- Cilt bakım ürünlerim bitmişti, sipariş ettim
Bir tane birşey bile yazsak, kar kardır. Ama her gün mutlaka iyi gelen birşey yapacağız istisnasız. En zor zamanlarımızda sessiz kalıp iç sesimizi dinlemek bile olsa. Kendimizi sevelim.
Ben hiçbir şey yapmadım. Tezimle ilgilenmem gerekiyor, onu bile yapamadım. Gün boyu evde ve boştum. Kötü hissediyorum.
Topiginiz hayırlı olsun.Bizleri de motive edeceğine inanıyorum.Cilt bakım ürünlerinizde neler var?Ben akşam Nivea yüz temizleme köpüğüyle yüzümü yıkayıp nemlendirici sürüyorum.Sabah ta yine yüzümü yıkayıp nemlendirici,ardından 10 15 dk sonra günes kremi sürüyorum.Ama tam anlamıyla bişey yapmıyorum galiba..Başlıktan da belli olduğu gibi, bu topik hayata tutunamayanlar, zorlananlar için. Bu döngüyü kırmamız lazım. Bizi üzen şey her ne ise, ona rağmen kalkıp işlerimizi en iyi şekilde yapacağız.
Bugün yaptıklarım:
- Sabah 6:50 de kalktım, yoga esneme haraketlerimi yaptım.
- Sağlıklı kahvaltı yaptım
- Makyaj yaptım
- Öğlen kendi pişirdiğim sağlıklı sebze yemeyimi yedim
- 2 lt su içme hedefimi tamamladım, devam ediyorum
- Temizlik yaptım
- Yarım kalan ofis işlerimi tamamladım
- Cilt bakım ürünlerim bitmişti, sipariş ettim
Bir tane birşey bile yazsak, kar kardır. Ama her gün mutlaka iyi gelen birşey yapacağız istisnasız. En zor zamanlarımızda sessiz kalıp iç sesimizi dinlemek bile olsa. Kendimizi sevelim.
Hala gün bitmedi amaBen hiçbir şey yapmadım. Tezimle ilgilenmem gerekiyor, onu bile yapamadım. Gün boyu evde ve boştum. Kötü hissediyorum.
TeşekkürlerTopiginiz hayırlı olsun.Bizleri de motive edeceğine inanıyorum.Cilt bakım ürünlerinizde neler var?Ben akşam Nivea yüz temizleme köpüğüyle yüzümü yıkayıp nemlendirici sürüyorum.Sabah ta yine yüzümü yıkayıp nemlendirici,ardından 10 15 dk sonra günes kremi sürüyorum.Ama tam anlamıyla bişey yapmıyorum galiba..
Çok teşekkürler dediklerinizi mutlaka dikkate alacağım.Teşekkürler
Bu bile yeterlidir tabiki de. Ama şunu söyleyeyim, sabahları yüz yıkama jeliyle yüz yıkamak tavsiye edilmiyor. Sadece akşamları yıkarsanız yetiyor.
Ekstra olarak göz altı kremimi de sürüyorum ben. Doa Kozmetik ürünlerini öneririm, hem uygun fiyatlı hem de çok güzel serumlar vitaminler var.
Aşama-aşama şunları yapıcam ben yeni ürünlerim geldiğinde:
GECE
1. Serum (asitli 2dk sonra yıkanıyor)
2. Tonik
3. Nemlendirici + gözaltı kremi
GÜNDÜZ
1. Tonik
2. Nemlendirici + göz altı kremi
3. Güneş kremi
İyi bakımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?