Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende genelde şansız bir insanım, çok kişiden duydum sende de hiç şans yok diye. Murphy kanunları var ya hani onları birebir yaşadığım o kadar çok oluyor ki...
Ama önemli olan büyük talihsizlikler yaşamamak... hayatımı mahvedecek şansızlıklar yaşamadığım için halime şükrediyorum. En büyük şansızlığım iş konusunda oldu. İşten ayrıldıktan sonra benden sonra ayrılan arkadaşlarım çok güzel yerlere geldiler daha iyi iş buldular eski işyeri onlar için basamak oldu ama benim için öyle olmadı ne yazık ki. Bunda da bir hayır vardır diyorum eskisi kadar üzülmüyorum...
bak gölülün güzelll umudunu kaybetme yılma buna kendinden olsan izin verme biğün de biğün gülecek şans:)
Yanlış anlamayın arkadaşlar ama "ben şanssızım,yok ben uğursuzum" diyerek hem günaha giriyorsunuz hem de negatif enerjiyi üzerinize çekiyorsunuz farkında değil misiniz?
Yaradan hangi kulunu ayırmış ki size şans sunmayacak?
Hele ki biriniz 'lanet' kelimesini kullanmış,yok yere günaha giriyorsunuz.
Bunları kafanıza takacağınıza oturun dua edin,Rabbimden hayırlısını isteyin,olmuyorsa da bilin ki hayrınızadır.
Bunu kabul etseniz zaten bu kadar ağır cümleler kurmazdınız.