Senin ki dert değil şımarıklık diyorlar anlatınca. Evet dert değil ama çok sıkılıyorum. Maddi problemlerimiz yok çok şükür 2 çocuğum var biri birinci sınıfa gidiyor diğeri bir buçuk yaşında. Ben hayatım boyunca hep mücadeleci oldum. Bu maddi rahatlığa da 1 yıldır kavuştum. Önceleri alışveriş yapmak hoşuma gidiyordu. Bir süre sonra o da sıkmaya başladı. Dikiş makinesi aldım ondan da biktim. Artık hiçbişey mutlu etmez oldu beni. Eşim eskiden arkadaştı dosttu herşeyi benim için . Ama şimdi tipli babam gibi davranıyor. Bizi eve kapattı. Surekli is is is is. Cok sıkıcı oldu. Defalarca konuşmak istesem de anlamadı. Çok yalnızım hiç arkadaşım yok. Arkadaş edinmeye çalışıyorum olmuyor. Oğlum okula başladı bir sürü arkadaş edinirim diye düşündüm ama herkes bir havada tavada kimse kimseyi beğenmiyor. Herkes tanıdıklarıyla bir gruplaşma halinde. Gerçekten çok sıkıldım yalnızlıktan bunaldim. Annem yok. Kayinvalidemlerle ise bisey yapmak istiyorum ama eğer onlarla bisey yapılacaksa sürekli ben ödeme yapmak zorunda kalıyorum. Bir iki tamam neyse de surekli surekli olmuyor. Kalabaliklar gorumceler evde otiruyor calismiyor. Eşim bana bu konuda biraz kısıtlama getirdi. Haklı olarak. Ya cok mutsuzum. Hicbirsey mutli etmiyor artık beni