sizin tek sorununuz çocuk.
oldu ki bir cocuğunuz oldu ve 5 yaşında öldü.
yada ilelebet engelli bi bebeğiniz oldu ve kocanız sizi ve bebeği bırakıp başkasına gitti? (instagramda 33 yaşında böyle bi bayan tanıyorum bebeği hareketsiz bebek makinalar ile nefes alıyo kocası bıraktı gitti. pislik herif. ablasıyla yaşıyor bebeğine bakıyor oldu ki bu kadının allah korusun bebeği 10 sene sonra öldü, o kadın tekrar evlense de bebeği olacakmı ? )
benimde olmuyor bu teşhisi duyunca 3 ay kendimi yedim 11 kilo verdim aynı zamanda anksiyete hastayım.
Sonra sirkelenip kendime geldim, gelecek için yatırım yapın ve hayatınızı yaşayın Evlatta edinebilirsiniz isterseniz.
Yeni kuşak artık hiç çocukta yapmıyor evlenmiyorda. Yaşlı yaşam köylerinde eczanemiz doktorumuz elimizin altında bulşacağız hep beraber bir gün :)
Evladın olsa sana bakacakmı sanıyosun herkes yurtdışına uçma,fenomen olup ayrı eve çıkma peşinde.
pembe saçlı okumuş çocuk düşünmeyen bir gelin sana bakacakmı mesela?
o işler bizim cefakar analarımızın işleriymiş.
insanlar 25 30 yaşında hiç kocası bebeği olmadan vefat ediyor ?
bunları düşünüp beterin beteri olduğunun farkına varın, ben öyle yaptım çok iyi geldi şuan tek hedefim iyi parallar kazanıp geleceğe yatırım yapmak sonrada eşim ve yanımda yardımcım ile elden ayaktan düşene kadar tatil beldesinde yaşamak.