Hayattan biktim

Teşekkür ederim her cevap icin
Travmaysa çok şey var yaşadığım
Bulup yüzleşmeyi de denemedim barış musluyu takip ediyordum bir donem
Olmadı olmuyor
Işe yaramadı o da ne yapacagimi ben de bilmiyorum artık sadece çok bezdim ve yıprandım
Ben kendimi sevemiyorum
Kendime değer veremiyorum
Başkaları bana böyle muamele ediyor veya böyle hissettiriyo3aa hakediyorum demekki diyorum.
Herkes aynı anda aynı kişiye neden sirt çevirsin
Durumumu da izah ettim üstelik
Evet iletişim problemim de var kolay konuşamıyorum kolay ifade edemiyorum kendimi çok zorlaniyorum ama en azından ne halde olduğumu izah edebiliyorum
Ama değer görmüyorum arkadaşlarımdan
Arkadaşım da yok ayrıca. Kimse benim gibi ici geçmişle görüşmek istemiyor sanırım
Peki, keşke şöyle olsaydı herşet farklı olurdu diyebileceğiniz neler var?

Demekki dogru yardimi
Alamamissin… o yuzden tekrar dogru kisiden dogru tedaviyi alman gerek diye dusumdum.

Sorunun ayrica cocuk esin baskasi degil bana gore.. kendini sevmiyorsun gibi geldi bana..

Birde maneviyatin nasil? Inancli
Misin? Eger inaniyorsan biraz maneviyata yonelmeni tavsiye ederim..

Calisiyor musun mesela? Eger calismiyorsan calismaya basla.. kafan dagilir. Cocuklu insanlarda evde oldugunda bunalima giriyor surekli ayni seyleri yapmaktan vs. Cok uzuldum durumuna

Çocuğunuz olmuyor sanırım en büyük sorununuz bu.Cocugunuz olmuyorsa eğer evlatlık alın.Yok ona sıcak bakmıyorsanız ozaman hayatınızı yasamaya başlayın gezin tozun farklı yerler görün.Cocugu olanlar da çocukla hiç bisey yapamamaktan sikyatci.Eger olmuyorsa vardır bir sebebi.Yaradan herşeyin en iyisini bilir.

Çok bırakmışsınız kendinizi. Psikolojik destek alin tekrardan. Çocuğunuz olmamasına da takmışsınız çocuğunuz olunca da hayatınız mutlu süper olmayacak.ben de cocugum olsun derdim derdim oldu. Az önce hüngür hüngür ağladım bakamıyorum uyutamiykurm diye. Her şeyin kolaylığı zorluğu var..cocuklu olmanın da kolaylığı zorluğu var.

41.yaşında
Çocuksuz
Bunalımda
Senelerce ilaç kullanan
Psikolojisi yerle.bir
Psikiloglar terapiler vs birçok şeyi deneyen
Ama her çaldığım seçenekte artık ümidi kırılan bir kadınım
Oyuzden destek al demeyin boşuna aldım değişen bisey olmadı olmuyor
Sosyal fobi
Anskiyete
Depresyon
Okb
Hastasiyim
Ne çocuğum oluyor ne bu rahatsızlıklardan kurtulabiliyorum
Artık tükendim Yıldım biktim usandım
Ben kimseye gidemiyorum diye kimse de aramıyor sormuyor beni
Hayvanlar gibi evimden biyere çıkamıyorum
Düzelemiyorum.
Elimi attigim.hersey kuruyor
Kiminle dost arkadaş olmaya çalışsam biseyler oluyor bozuluyor
Güç de istek de enerji de kalmadı
Wallahi usandım
Ölmeyi bekliyorum ecelimle
Ama ölmekten de Korkuyorum
Kocamı mutlu edemiyorum

Niye mutlu olsun benimle
Kendimden igreniyorum

Bukadar insan benimle konuşmuyor görüşmüyorsa demekki b.mb.k bi insanım

Sevilecek değer verilecek hiçbi vasfim yok
Bu dünyaya fazlayım.

Biktim usandim kendimden
Kur an okuyun ruha en iyi gelen ilaç o dur 😊

Ortak noktalarımız yok çocuğum yok oklarınsa çocuk okul organizasyonlar okulla ilgili görüşmeler torenler geziler veliler vs ben diş kapının dış mandali
Benim ne isim var dimi onlarla. Ortak noktamız yokki. Beni kim napsın
evet kardeşim zaten çocuk olunca dünyanın en mutlu insanı oluyosun her sorun bitiyor bunumu sanıyosun her çocuğu olmayan ölüp bitsin bumu hayat sence peki çocuğun kaybedip bununla sınananlar ne yapmalı kendine acımaktan vazgeç bence arabesk takılmayı bırak sen depresyondan çıkmadığın sürece çocuğun olmaz biraz empati yap ne acılar yaşanıyor bu hayatta tek senmisin mutsuz olan bak benim 2.evliliğim 3 yıl çocuğum olmadı şimdi dünyalar tatlısı bi kızım var 2,5 yaşında ama şimdi de boşanma aşamasındayım zerre değer görmedim eşimden ha bu benim kalitesizliğimdenmi asla o adam olmadığı için nankörlüğünden kızıma bir çift çorap almış değil doğumgünü pastamı bile bana ödeten bi adam sen kendi kıymetini bilip değer vermezsen kimse bilmez sana son diyeceğim bırak kendine acımayı silkelen ve kendine gel

Kendi dalına düşman , bu çiçeği nasıl sevsin..

bu hayata 1 kere geliniyor , bunun yanında hangi sorun önemli ki

41.yaşında
Çocuksuz
Bunalımda
Senelerce ilaç kullanan
Psikolojisi yerle.bir
Psikiloglar terapiler vs birçok şeyi deneyen
Ama her çaldığım seçenekte artık ümidi kırılan bir kadınım
Oyuzden destek al demeyin boşuna aldım değişen bisey olmadı olmuyor
Sosyal fobi
Anskiyete
Depresyon
Okb
Hastasiyim
Ne çocuğum oluyor ne bu rahatsızlıklardan kurtulabiliyorum
Artık tükendim Yıldım biktim usandım
Ben kimseye gidemiyorum diye kimse de aramıyor sormuyor beni
Hayvanlar gibi evimden biyere çıkamıyorum
Düzelemiyorum.
Elimi attigim.hersey kuruyor
Kiminle dost arkadaş olmaya çalışsam biseyler oluyor bozuluyor
Güç de istek de enerji de kalmadı
Wallahi usandım
Ölmeyi bekliyorum ecelimle
Ama ölmekten de Korkuyorum
Kocamı mutlu edemiyorum

Niye mutlu olsun benimle
Kendimden igreniyorum

Bukadar insan benimle konuşmuyor görüşmüyorsa demekki b.mb.k bi insanım

Sevilecek değer verilecek hiçbi vasfim yok
Bu dünyaya fazlayım.

Biktim usandim kendimden
Bende de aynı sorunlar var sayılır ki üstelik panik atak tam tüp bebek zamanı tuttu. Tüp bebekte kimyasal gebelik oldu. Şuan sakinleştim önümüzdeki hafta da hem psikolojik destek almaya başlıcam hemde midemi alt üst ettim stresten bide ona baktırcam. Biraz kendimi zorlayarak psikolojik Kitaplar okudum kuran okudum sohpet dinledim. Sonu mutlu biten filmler izledim. Sonunda bi sohbette bi cümle geçti ki ondan beri rahatladım. Sizinde o cümleye ihtiyacınız var çok zor ama biliyorum ama kendinizi zorlayın o cümleyi bulmaya. Bide yürüyüş yapın elinizden geldiğince bol bol sabır dua başka türlü olmuyo.

sizin tek sorununuz çocuk.
oldu ki bir cocuğunuz oldu ve 5 yaşında öldü.
yada ilelebet engelli bi bebeğiniz oldu ve kocanız sizi ve bebeği bırakıp başkasına gitti? (instagramda 33 yaşında böyle bi bayan tanıyorum bebeği hareketsiz bebek makinalar ile nefes alıyo kocası bıraktı gitti. pislik herif. ablasıyla yaşıyor bebeğine bakıyor oldu ki bu kadının allah korusun bebeği 10 sene sonra öldü, o kadın tekrar evlense de bebeği olacakmı ? )
benimde olmuyor bu teşhisi duyunca 3 ay kendimi yedim 11 kilo verdim aynı zamanda anksiyete hastayım.
Sonra sirkelenip kendime geldim, gelecek için yatırım yapın ve hayatınızı yaşayın Evlatta edinebilirsiniz isterseniz.
Yeni kuşak artık hiç çocukta yapmıyor evlenmiyorda. Yaşlı yaşam köylerinde eczanemiz doktorumuz elimizin altında bulşacağız hep beraber bir gün :)
Evladın olsa sana bakacakmı sanıyosun herkes yurtdışına uçma,fenomen olup ayrı eve çıkma peşinde.
pembe saçlı okumuş çocuk düşünmeyen bir gelin sana bakacakmı mesela?
o işler bizim cefakar analarımızın işleriymiş.

insanlar 25 30 yaşında hiç kocası bebeği olmadan vefat ediyor ?

bunları düşünüp beterin beteri olduğunun farkına varın, ben öyle yaptım çok iyi geldi şuan tek hedefim iyi parallar kazanıp geleceğe yatırım yapmak sonrada eşim ve yanımda yardımcım ile elden ayaktan düşene kadar tatil beldesinde yaşamak.

Back
X