hayattan bıktım

2626hamide2626

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
6
5
1
27
ben 18 yaşında bi genç kızım. bi çocuk sevdim çocuğun sevgilisi varmış.ama ben bilmiyordum.biz çocukla 4-5 buluştuktan sonra öğrendim sevgilisi olduğunu. çocuk sevgilisinden ayrıldıktan sonra tekrar konuşmaya başladık. sonra birisi facebookumu çaldı.o çocukla +18 konuşmuşlar.benim ağzımdan haberim yok.her neyse facebookumu geri aldıktan sonra omesajları ifşa olarak yayınladılar.şimdi kimsenin yüzüne bakamıyorum.açılan hesabı savcılığa şikayet edicem ama ailem öğrenir diye.her ne kadar yapmamış olsamda arkadaşlarımın yüzüne bakamam aertık.bana akıl verin lütfenn :8

DAVRANAMIYORUM NE BİLİYİM KAFAMA ÇOK TAKTIM KAÇ GÜNDEN BERİ BU OLAY YÜZÜNDEN YEMEK BİLE YEMİYORUM KARDEŞLERİM DUYDU BU KONUYU ONLARDA ÇOK KÖTÜ DAVRANIYORLAR BANA :(

search

Kızlar benim yaş grubuma sesleniyorum(30yaşındayım) 18yaşında biz sevgili falan bilşr miydik.bilirdik tabide çok safca temizce deilmiydi herşey.ya geçen balkonda oturuyorum şaka değil aşağıda bahçe duvarına yaslanmış biri en fazla 8.sınıf falan çünkü lise kıyafeti yoktu,çocuk en fazla lisededir,el ele tutuşmuşlar istemeden kulak misafiri oldum(aslında bilerek dinledim yalan olmasın) neler konuşuyorlar bir bilseniz.şu an hamileyim ve ister istemez çocuğumu nasıl bir dünyaya getireceğim diye düşünmeden edemiyorum.ki hep küçük küçük çocuklar rahat rahat sokakta el ele geziyorlar.ya bizde anadan babadan korku vardı.öpüşmek sevişmek bilmezdik.ben saf gibi okuldan eve evden okula giderdim.ben kızlık zarının dikilebilen bişey olduğunu daha yeni öğrendim mesela kuzenim yaptırınca.ben mi çok safmışım....

BENİMDE ŞU ANA KADAR SEVGİLİM OLMADI SADECE SEVDİM O BENİ SEVDİMİ BİLMİYORUM KEŞKE KONUŞMASAYDIM BİLE DİYORUM KENDİ KENDİME AMA İŞ İŞTEN GEÇTİ ARTIK.

canım kafaya takma face ni iptal et yeni bir tane al arkadaşların yani bildiğin kişileri oraya ekle calınan face ni kapat gitsin..bir sorun olursa bana özelden yaz yardımcı olurum

büyük harfle yazmayın ya kör olcaz burda.

savcılığa şikayet etsen de bişey çıkar mı bilmiyorum.

sen ezilip büzülme kimsenin de sana kötü davranmasına izn verme.

ben 18 yaşında bi genç kızım. bi çocuk sevdim çocuğun sevgilisi varmış.ama ben bilmiyordum.biz çocukla 4-5 buluştuktan sonra öğrendim sevgilisi olduğunu. çocuk sevgilisinden ayrıldıktan sonra tekrar konuşmaya başladık. sonra birisi facebookumu çaldı.o çocukla +18 konuşmuşlar.benim ağzımdan haberim yok.her neyse facebookumu geri aldıktan sonra omesajları ifşa olarak yayınladılar.şimdi kimsenin yüzüne bakamıyorum.açılan hesabı savcılığa şikayet edicem ama ailem öğrenir diye.her ne kadar yapmamış olsamda arkadaşlarımın yüzüne bakamam aertık.bana akıl verin lütfenn :8
kafana takma face ni kapat yeni face al bildiğin kişileri ekle kimse bir şey yapamaz sıkntı yapma bir şey olursa bana özelden yaz yardımcı olurum

Back
X