aılenın bu durumdan haberı varmı ? boyle hayat gecmez malesef ne yapmayı dusunuyorsun ?İki senelik evliyim bir evladım var dünya tatlısı, eşim bir öyle bir böyle madde bağımlsı çalısmıyor benden ayrı yatıyor bir senedir, iki arkadaştan öte degiliz aynı evde herseye katlanıp onu kurtarmaya çalışan ben her türlü sıfata yakıstirıldım planlı evlenmisim ailesinin maddi durumu iyide arabayla beni goturup getiriyomus bunun bile lafını yaptı kaldıramıyorum artık hiç gönlümü almaz kavga ederiz ben oglumu alp bi idaya o bi odaya yalvardm agladm ayrı yatma diye yok hala aynı canımdan bezdim hersey evladm icin ne bir arkadaş ne bir eş ne bir yoldaş bana hiç birsey degil bu adam
ailen de arkandaymış, daha ne bekliyorsun? Allah muhafaza size bir zarar vermesini mi?Annem bırak gel diyor her türlü arkamdalar babamin haberi yok olsa bi dk tutmaz beni bu evde, hayat gecmiyor dahada zorlaştı tedavi ol diye hergun konusuyorum hergun konusuyosun diye azarlıyor hep evdeyim esimle hic disari cikmayiz onceden ne guzel hayatm vardi neseli bir kızdım cevresi olan su an ise bu sekil
Belki düzelebilen tek şey maddi durumdur.Huy değişmez,kaldı ki bağımlılıktan bahsediyorsun.Daha kücük birsey anlamiyor ama tabiki yetistirmek istemiyorum belki duzelir diye bekledim hep
Eş olarak hic bir vazifesini yapmiyor aglayarak yaziyorum evladim icin duruyorum galiba hala seviyorum belkide alıskanlık bu sekilde kaybetmek istemiyorum
Doktorlar tedavi oluyorsa kurtulur der,televizyondan izleyip de kendi kendine kurtulur demezler.Beni sevmesi degil tabiki evladimi bu sekil buyutmem cekip gitsem nasil bir hayat beni bekliyor bunlars niye katlaniyorum bilmiyorum bosanan ve bir cocuklu kadin icin hayat nasil olur ben bu bagimlilik islerini bilmem ilk defa karsilastim doktorlar kurtulur dedi hep destek olun onun icin
Evladin icin durmuyorsunEş olarak hic bir vazifesini yapmiyor aglayarak yaziyorum evladim icin duruyorum galiba hala seviyorum belkide alıskanlık bu sekilde kaybetmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?