bunlari yapsam da hiç bişeyden zevk alamiyorum.Dur yahu ne ölüp bitmesi ... En fazla fazla , insanlarla çok konuşmamaya devam edersin .
Ama düzelir bir durum . Bir anda ortamların aranılan yüzü olmasan da biraz çaba ile düzelir .
Evden başla . Eşinle daha çok şey paylaş. İşte olanları , yolda gördüğün bir şeyi , hafta sonu vizyona girecek filmi , okuduğun bir haberi ... konuş ... konuştukça laf açı açar derler , sende bi bakmışsın açılmışsın .
Olmaz mı ? Bence olur .
anlaşamiyorum çekiniyorum bişeyde soramiyorum bölelikle zaman ölü gibi geçiyo resme ölü gibiişyerindekilerle anlaşamıyorsunudur evde de işten sonra yorgun oluyorsundur geçer
inş bebiş olunca sanirim bebegime ayırırım zamani. hormonlarlardan mi sıkılıyom patliyccam artık yaBi doğur canım hayirlisi ile insAllah biseyin kalmaz ne sIKILIrSIn ne bunalirsin vakit kalmaz
kocayı nasıl buldun tatlımmerhaba kızlar..
bende özgüven eksikliğim var.
işyerinde ölü gibiyim..
kimseyle konuşasim da gelmiyor bilmiyorum içime gelmiyor
açilamiyorum. öldüm bittim ben.
eve gitsem yine ayni eşimle de konuşmuyorum kimseyle konuşmuyorum eşimle sorunumuz yok çok şükür
tüm derdimi içime ata ata ölecegim galiba..
bide hamileyim
bişey konuştum mu kısa kesiyolar ne diyim ben
toplumada katılamiyorum.
of ben nabicam ya.
görücü usulu ilekocayı nasıl buldun tatlım
öyle kötü bir tablo cizmişsin ki dugun dernek olayları zor olaylardır onu nasıl başardın ya da istediğin seylere göre mi ruh halin değişiyorgörücü usulu ile
ama ilkokul arkadaşimdi.
bilmiyorum hamilelikten degişiyor ruh halim galibaöyle kötü bir tablo cizmişsin ki dugun dernek olayları zor olaylardır onu nasıl başardın ya da istediğin seylere göre mi ruh halin değişiyor
insanlar yerine o zaman bebeğine odaklan bebek alışverişine doğum hazırlıklarınabilmiyorum hamilelikten degişiyor ruh halim galiba
2 yıl oldu evleneli.. 10 ay içinde evlendim çok şükür..
kişiden kişiye degişiyor herşey
ben çok sessiz sakinim konuşmuyorum kimseyle.. niye böle oldum bilmiyorum.insanlar yerine o zaman bebeğine odaklan bebek alışverişine doğum hazırlıklarına
eee sen bunlari bastan yazmamissinben çok sessiz sakinim konuşmuyorum kimseyle.. niye böle oldum bilmiyorum.
ilk bebegimi kaybettikten sora büyük degişime uğradim.. o günden sora açilamiyorum ikinciye hamileyim fakat korkularla dolu yaşa yaşa bu hale geldim napacagimi bende bilmiyorum
eşim bu durumu çok iyi anliyor.
Bende catliyorum susmak iyi değilKonusmadan nasil duruyonuz?
Ben çatlarim
Kimseyi bulamazsam kendimle konuşurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?