Hayattan buz gibi soğudum artık!!

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.937
119.196
798
36
merhaba kızlar..
bende özgüven eksikliğim var.
işyerinde ölü gibiyim..
kimseyle konuşasim da gelmiyor bilmiyorum içime gelmiyor
açilamiyorum. öldüm bittim ben.
eve gitsem yine ayni eşimle de konuşmuyorum kimseyle konuşmuyorum eşimle sorunumuz yok çok şükür
tüm derdimi içime ata ata ölecegim galiba..
bide hamileyim
bişey konuştum mu kısa kesiyolar ne diyim ben
toplumada katılamiyorum.
of ben nabicam ya.

Dur yahu ne ölüp bitmesi ... En fazla fazla , insanlarla çok konuşmamaya devam edersin .

Ama düzelir bir durum . Bir anda ortamların aranılan yüzü olmasan da biraz çaba ile düzelir .

Evden başla . Eşinle daha çok şey paylaş. İşte olanları , yolda gördüğün bir şeyi , hafta sonu vizyona girecek filmi , okuduğun bir haberi ... konuş ... konuştukça laf açı açar derler , sende bi bakmışsın açılmışsın .

Olmaz mı ? Bence olur .

konu ne pekı?derdımı içime ata ata demişsin,birşey varmı genel olarak bu durummu senın sıkıntın..
kesınlıkle evden başla işe tv kapatın sohbet edın eşinizle havadan sudan vs..
dışarıda da arkadaslarınıza nasılsın dıye sorun anlattıklarıyla ılgılenın,herkes ilgi alaka sever..emın ol hep karsıdakılerın senınle konusmasını bekleme
eger konusma tarzın soruya cevap verme seklındeyse,artık senınde aktıf role geçmen lazım

Bi doğur canım hayirlisi ile insAllah biseyin kalmaz ne sIKILIrSIn ne bunalirsin vakit kalmaz

işyerindekilerle anlaşamıyorsunudur evde de işten sonra yorgun oluyorsundur geçer

bunlari yapsam da hiç bişeyden zevk alamiyorum.
eşim dün akşam hızlı ve öfkeli izliyordu gel sende izle desede izlemedim fazla ne bilim artık bişeye haz vermiyo nabicagimi bilmiyorum

kocayı nasıl buldun tatlım

öyle kötü bir tablo cizmişsin ki dugun dernek olayları zor olaylardır onu nasıl başardın ya da istediğin seylere göre mi ruh halin değişiyor
bilmiyorum hamilelikten degişiyor ruh halim galiba
2 yıl oldu evleneli.. 10 ay içinde evlendim çok şükür..
kişiden kişiye degişiyor herşey

insanlar yerine o zaman bebeğine odaklan bebek alışverişine doğum hazırlıklarına
ben çok sessiz sakinim konuşmuyorum kimseyle.. niye böle oldum bilmiyorum.
ilk bebegimi kaybettikten sora büyük degişime uğradim.. o günden sora açilamiyorum ikinciye hamileyim fakat korkularla dolu yaşa yaşa bu hale geldim napacagimi bende bilmiyorum
eşim bu durumu çok iyi anliyor.

Hamilelikten hormonlar değişiyor belki o yüzden böylesinizdir.

eee sen bunlari bastan yazmamissin

Konusmadan nasil duruyonuz?
Ben çatlarim
Kimseyi bulamazsam kendimle konuşurum

Senin hormonlarin tavan yapmis..

Dogumdan sonra gecer bu söylediklerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…