Hayattan keyif almamak hatta ecelim gelsin diye beklemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mermad-

👑
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2021
1.640
1.045
83
O kadar mutsuz hissediyorum ki.. Hiç bişey yapmıyorum artık.Hastanedeki işimden ayrıldım,çünkü artık içimden çalışmak bile gelmiyordu.Tek yaptığım evde uyumak ve sanki bu mutsuzluğum geçmeyecek gibi.dışarı çıkıp gezmeye yeltensem dahi hoşuma gitmiyor daha kötü oluyorum sanki.Yemek bile yemiyorum,ondan da keyif almıyorum..Şu gencecik yaşımda ecelimin gelmesi için dua ediyorum,şaka gibi..Var mı böyle olup da kurtulan? gezmekten bile bi insan nasıl keyif almaz bilmiyorum.Resmen gezmek dahi istemiyorum 🥺🥺 İyi gitmeyen ilişkimden dolayı bu haldeyim:(( aşk acısından dolayı… Nasıl biter yardım edin ölücek gibiyim

Buna sebep olan ne peki ? Bu kadar hayattan kopmak isteyecek kadar ?

Kötü bir olay mı yaşadın? Görünümünden mi memnun değilsin? Sevdiğin birini mi kaybettin? niye hayata karşı bu kadar umutsuzluk?

Aynısını yaşadım. Müdürü aradım o gün okula gitmedim, yemek yiyemedim, çöp gibi olmuştum. Hayattan zevk almiyordum resmen. Ama geçiyor. Sadece zaman lazım. Benimki tam ben iyilesmisken geri döndü sonra da evlendik falan ama yani donmese de iyilesmistim ben😅

İnan bana unutacaksın bir gün hatta eskilere dönüp daha önce bitirmediğin için kendine kızabilirsin. Hiçkimse senin varlığından daha önemli değil ama esas olan senin de bunun farkına varman gerektiği. Sen kadınsın. Her ay fiziksel ağrılara katlanan biri duygulara mı yenilecek :)

Aynısını yaşadım. Müdürü aradım o gün okula gitmedim, yemek yiyemedim, çöp gibi olmuştum. Hayattan zevk almiyordum resmen. Ama geçiyor. Sadece zaman lazım. Benimki tam ben iyilesmisken geri döndü sonra da evlendik falan ama yani donmese de iyilesmistim ben😅
Neden ayrılmış peki?

bir haftada nerdeyse 4 kilo verdim.. ciğerimi söküyolar gibi de bir his. Ahh sadece yaşayan bilir

İnan bana unutacaksın bir gün hatta eskilere dönüp daha önce bitirmediğin için kendine kızabilirsin. Hiçkimse senin varlığından daha önemli değil ama esas olan senin de bunun farkına varman gerektiği. Sen kadınsın. Her ay fiziksel ağrılara katlanan biri duygulara mı yenilecek :)
ayrılmadık aslında..imam nikahı kıyıcaz hatta. ama instagramdan mankenlere bakmayı normal olarak gören bir hödük var.. Büyük bir mide krampı çekiyorum

Bôyle bir durumda isi neden biraktin.
Kötü zamanlarda calismak insana ilac gibi gelir. Kafani dagitip oyalanirdin.

Acilen bir ugrasi bul, yoksa düsündükce diplerden cikamazsin

bir haftada nerdeyse 4 kilo verdim.. ciğerimi söküyolar gibi de bir his. Ahh sadece yaşayan bilir
Vallahi o günlere gittim. Hatta ayrıldığımız güne. Resmen fiziksel acı biliyorum. Ama dediğim gibi zaman cidden her şeyin ilacı. Şu an durmuş gibi geliyor sana ama akıyor aslında inan. Odaklanacak başka şeyler bulmaya bak derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X