Hayattan keyif almamak hatta ecelim gelsin diye beklemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
daha 23 yaşındasınız
adam galiba büyük

işiniz gücünüz varmış

hayatınızın erkeği bile olsa, yapmayın.
gerek yok.

aşık da oldum aşk acısı da çektim. insan kendine inanamıyor biliyorum. ben de 40lı kilolara kadar düşmüştüm. çok sevmiştim. tam bir delilik haliydi.

ama vallahi de gerek yok billahi de yok. gençliğinize, umudunuza, enerjinize, gülüşünüze yazık...siz kendinizin kıymetini bilmezseniz kimse bilmez.

imam nikahı kıyıp cinselliğe bahane etmek istiyorsunuz ama bence hiç tevessül etmeyin o yollara. bırakın. salın gitsin. çok seviyorsa o gelsin uğraşsın. o zaman düşünürsünüz...hoş bence hiç düşünmenize gerek yok ergen ergen kız kesen bir amcaya da. bu yaşta insan var sanıyor, biliyorum.
40 yaşında..

Değer mi peki? Sen bu saatte aşk acısı çekip ölmeyi dilerken karşı taraf hayalarını havaya dikmiş ayak parmaklarını çıtlatarak refah içinde uyuyor.

Yetmez tabi bak ben ondan da büyüğüm kendimden ve akranlarimdan biliyorum: yetmiyor kesin bilgi ahahha. Herkes kendi yasitlariyla oynasın anacim.
Doğru valla bi süre sonra yetmiyor. Son kullanma tarihleri çabuk doluyor.. hogff eskisini ver yenisini al kampanyası olsa da değiş tokuş etsek

Adam bir de çocukluydu yanlış bilmiyorsam.
Tobeler olsun ya. Bu kart horozlarin tek şansları ağızlarının iyi laf yapio oluşu. O da yaklasik yarim asırdır dünyada varolmanin dogal bir sonucu artik zaten. Baska bi numaraları yok. Hatta bence kimsenin bu hayatta merak edilesi hic bi b.ku yok :) bu kadar ölüp bitilen adami görsek pardon çıkış yapicam da arabami kapiya getirebilir misiniz falan deriz heralde. Zorla kötü konusturuolar ya hadi bunun akli basinda degil kocaman adamsin ne isin var kizin yasinda kizla imam nihaklanmalarda falan ya.

Son düzenleme:
Ay aşk acısı mı ? Hayırdır mecnun musunuz? Kerem misiniz? Ölün tabiki eminim karşı tarafında coook umrunda olur senelerce yas tutar. Aşk acısına üzülmeyi, ağlamayı hatta uzun süre kıvranmayı anlarım da ölüm bekleyecek kadar kendi hayatına, hayallerine, geleceğine, ailesine saygısı olmayan birini asla anlayamıyorum.

İmam nikahı kıyıcaz ne yaa...
Resmi nikah, hukuken insanlara özellikle kadınlara haklarını korumak için devletin sağladığı imkan ama sen kendin resmi nikaha hazır değilim diyorsun...İmam nikahını resmi nikah olmadan gizli gizli yaptırsanıZ da geçersiz zaten. Adamın boş ol demesine bakar, kullanılır seni

Allah akıl fikir versin..

Resmî nikahtan önce imam nikahı tavsiye etmem. Sebebi ayrılırsanız o sizi boşamadan boşanamazsınız. Tekrar başkası ile evlenirseniz dini nikahınız geçersiz olur. Bu arada din konuşmak yasak o yüzden çok konuyu uzatmayalım.
Bu gibi durumlarda yani ayrılınmasına rağmen erkeğin kötüniyetle boşamadığı durumlarda yaşanılan yerin en yetkili din adamına gidilebiliyor. O sizi boşuyor. Benim başıma geldi benzer bir olay çok sıkıntı çekmiştim sonra önemli bi hocadan öğrendim. Müftüye gittim halloldu. Bir gün ihtiyacı olan olursa bilgisi olsun diye yazdım. Evlenirken boşanma hakkı isteyedebilirsiniz tabi ama o olmazsa bu imkan da var.

23 yaşında 40 yaşında adamla olmanı geçtim bi de üstüne imam nikahı yapıcam diyosun... sen çıldırmışsın ayrıl gitsin neyin acısı bu ya dışarıda çok güzel hayat var kendine gel

yok hayır..imam nikahı olmadan senle artık yan yana gelmem resmi nikaha daha var dedim.Yani hazır hissetmiyorum resmi için

İmam nikahi suc.

Kalan husular icin suracikta yerimi alayim, onceki konunlarinizi okuyan biri olarak sabah bu konuyu okumak guzel olacak.

ayrılmadık aslında..imam nikahı kıyıcaz hatta. ama instagramdan mankenlere bakmayı normal olarak gören bir hödük var.. Büyük bir mide krampı çekiyorum

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Hayat enerjinizi bitiren, isinizi birakacak kadar kötü etkileyen adamla tabi ki imam nikahi kiyin tabi. Cok normal...Su imam nikahin da son zamanlar cektigi de nedir arkadas

Diğer konuda atıp tutuyordun aşığız şöyle böyle diye.
Ne oldu,işten çıkacak kadar saçmalamışsın?
O da yetmiyor imam nikahı kiyacakmışsınız🤦‍♀️

Başkalarına bakıyor diye dert yandığın adamla imam nikahı kıymak. Müthiş bir aklın ürünü.

Allah akıl fikir versin diyeceğim ama pek umutsuz vakasın, işlemez hiçbir şey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X