Hayattan kopmuş durumdayım..

canan2508

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
2.866
23
158
39
İstanbul
26 yaşındayım iki çocuka nnesiyim 5 yıllık evliyimm hayatım o kadar aynıki hergün aynı sabaha uyanıyorum ev yemek ütü temizlik ulaşık çocuklar.... bildiğiniz işler yanii

mutsuzum kafamı dağıtmak için 1 yıl önce avon temsilcisi oldum çocuklardan pek dışarı çıkamadığım için pek başarılı değilin
yine kafam dağılsın diye el işine başladım yazın yazdan ber yapıyorum
son 1 ayda 5 kitap bitiridim olmuyo olmuyo olmuyoo
hep kafamda kavgalar varrr
kaynanam üst katımda oturuyo yazları 4 ay köye gidiyo ama kışları burnumdan getiriyo eltimde aynı binada ayrıca hiç bişeyimi beğenmez hep beceriksiz hep kötüyüm ona göre eşime hiç yakışmıyorum mesela ve daha niceleri
eşim çok tembel bi inan genel olarak banada pek dokunma modunda arkadaş olup konuşamadığımızı söylemeye anlatmaya çalışsamda ona göre bunlar abartı yada hüsnükuruntu

yani kendi çemberimde dolanıp duruyorum sürekli kuyruğunu yakalamaya çalışan kedi gibiyim bazen boşanmayı kendime yeni bi hayat kurmayı düşünüyorum bazen kendimi yalnız hissettiğimdenmdir nedir eski sevgilimi özleyip acaba onunlamı evlenseydim diyorum böyle düşündükçe onu özlüyorum

yani allaha şükür sağlığım yerimde kendi yağımızda kavrulabiliyoruz en büyük dert kaynana ama oda öyle ben değiştiremem o yüzden öyle kabulediyorum onu

çocuklarımda yükske oranda yemek yememe sorunu var 2 yaşında olmalarına rağmen biri 9 diğeir 10 kilo bi o kadarda uyku sorunumuz varr

yani hayattan kopmuş durumdayım sizce ne yapıp tekrar yaşama sevincimi kazanabilirim bu kendi halimdeki bunalımımdan nasıl çıkarıp bu düşünclerden nasıl uzaklaşıırm sizce?

canım belki eşinle ortak yapabileceğiniz aktivitelerle güzel zaman geçirebilirsin..bence boşanmayı pek düşünme..ben 27 yaşındayım, bende erken evlenmiştim, 8 yılın ardından boşandım, ama benim geçerli sebeplerim vardı, aldatma, eve kadın getirme gibi...ve çocuğum yoktu..buna rağmen acaba bişeyleri değiştirebilir miydim düşüncesi var kafamda..emin ol boşanınca herşey muhteşem olmuyo, ki benim çoluğum çocuğum yok, çok iyi bir işim ve ailem var, istediğim zaman istediğimi yapabiliyorum ama şimdide kendime eş bulamıyorum :) yani zor işler bunlar..sen elindekilerle mutlu olmaya bak bence..

Son düzenleme:
canım ben bekarım ama inanki benimde hayatım kendi düzenimde aynı ilerliyor.bir gün ötekinin aynısı.canım sıkılınca gezip dolaşıyorum.ama evde olmayı sevdiğim için vakit geçirecek seyler bulabiliyorum.bide en sıkıntılı anımda bunada sükür beterin beteri var diyebiliyorum.böyle üzüldükce kendini bunalıma sürüklersin.emin ol hepimizin hayatı aynı tempoda.kendini mutlu edecek hobiler bulmaya çalış.mesela ben şuan ahşap boyama yapıyorum acayip zevkli ve stres atıcı bişey

Malum Kış Aylarındayız..
Tut Çocuklarının Elinden Git Alışveriş Merkezine Onlarda Mutlu Olsun...
Sende Onların Mutluluğunu Görünce Mutlu Ol..
Alışveriş Merkezlerinin İçerisinde Çocuklar İçin Oyun Parkları Var..
Onlar Oynarken de Okursun Kitabını..

Eski Sevgilin İle Eşini ASLA!! Kıyaslama..
Eğer Böyle Kıyaslamaya Devam Edersen; Eşini Eşin Gibi Değil Eski Sevgilin Gibi Yaşarsın..
Bu da İlişkinizi İyice Çıkmaza Sokar..

Sabahları Evde Spor Yap..
Onlarda Seninle Beraber Yapacaklardır Eminim..
Hoşuna Gider Çocukların Böyle Kareografiler..
Kendi Yeğenimden Biliyorum..
Annemle Her Sabah Evde Spor Yapar..
Annem Olmayınca da Annemin Taklidini Yapar.. Yere Yatar, Ayaklarını Kaldırır v.s.

Hep Çamaşır, Hep Bulaşık..
Bunlar Mutlaka Her Kadının Evde Yaptığı İşler..
Bende Öyleyim..
Gecenin Bir Vakti İşten Geliyorum..
Çamaşır Topluyorum, Ütü Yapıyorum..
Gece 3'te Eşim Geliyor Yemek Bulaşık v.s.
Yatmamız Sabah 06:00'ı Buluyor..

Küçük Şeylerden Mutlu Olmaya Çalışırsak, Kendimizi Seversek..
Bence Bunların Hiç Birisi Sorun Teşkil Etmez..
İçimizde Biraz Mutlu Olma Arzusu Olsun Yeter !!

Sevgiyle Kalın!!

canan2508 sana onereceklerim sunlar:

1) kaynanin eltinin dedikleri herseyi yaptiklari her hareketi bu kadar kafana takma cok canini sykIyorlarsa cek bir kenara uyar ayni apartmanda oldugunuz icin surekli
gorusuyorsunuzdur mesafeli durman bu durumda imkansiz.
2) esine ayri ev tutmayi oner tasinin cunku kaynanin burnunun dibinde oldugun muddet isin zordur.
3) saglik herseyden onemli kafayi taktikca sagligindan olabilirsin yazik degil mi canina ? eziyet etme kendine !!!
4) 2 yaslarindaki cocuklariyin kilolari cok az biri 9 biri 10 diyorsun normal degil yaslarina gore !!! duruma mudahale et doktora gotur kan testi yapsinlar
5) cocuklarini dusun onlari gezdir beraber aktiviteler yapin resim, spor, oyun ...
6) hayatiyin rotasini cevirmek senin elinde bugun bambaska bir gune basla

Gerçekten anlayabiliyorum seni.Ama bence yapman gereken tek şey kaynananlardan ayrı bir evde oturmak.

Ne kadar alıştım artık kabullendim desende olmuyor.Onlardan ayrılabilirsen ozman daha mutlu olursun eminim.Tabi herşey söylemekle olmuyor ki.Keşke ayrılıp rahatlayabilsen.

Allah yardımcın olsun...

öncelikle cevap verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim spor aklımda zaten kiloda aldım plates felan yapıcam 2 çocukla tek başına avm lere gitmek çok zor oluyo biri bi yana biri bi yana koşuyo ikisi birden kucağıma çıkmak istiyor vs vs

canım oturup konuşsam anlayacak kapasitede değiller gelin bizi beğenmiyo vs vs biryığın laf sayar daha çok canımı sıkarlar
taşınmayı düşünüyoruz eşimde istiyo ama maddi sorundna dolayı bi kaç sene daha istanbulda kalmamaız gerekiyor ama işallah çocuklar okula başka bi şehirde başlayacaklar izmir yada muğla düşünüyoruz
sağlığımdan oluyorum dönem dönem çok haklısın
çocukları dr götürüyorum ikz oldukları için prematüre doğdular testlerde normal çıkıyo dr bunların bünyesi böyle diyor karbonhidrat kullanıyorum mesela sadece kilo alsınalr diye ama gene aynılar

rotasını çevirmek benim elimdeee haklısın ama beynim durmuş uğraştım avon el işi kitap okuma vs vs gene aynı noktadayım ama

peki hem dışarda çalışıpta evdede çalışanlara ne demeli?
hayatınızın kıymetini bilin..

kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak telkinde bulunamıyorsunuz ama

kayınvalidenizin size karşı gösterdiği saçma tavırları önemsseyip üzülme malzemesi

yapmışsınız kendinize..neden bunu yapıyor kadınlar anlamıyorum..kaynananız kim,sizi eleştirme hakkını

kim verdi ona.sizi sinir etmek için bunu yapıyorsa siz neden ona bu saçma yetiyi

kazandırıyorsunuz..sizde onu takmayın,böyle hep insanlar üzerine yoğunlaşan kadınlar

evde psikoljilerini bozuyorlar..eşini de takma boşver ya ..çocuklarını açık havada dolaştır biraz iştah açar

kayınvalideyle aynı apartmanda olduğunu bile unut,kendi istediğin şeyleri yap,kitap

okuyormuşsun bu e kadar güzel biliyormusun.türkiyede insanların kitap okuma özürlü olduğunu

tüm dünya bilirken senin buna zaman ayrman ne kadar hoş..okumak ufkunu geliştirir insanın okumaktan vazgeçme

ama okumayı zaman geçiricem diye şartlanarak okuma içinden geldiği zaman oku zevkine var...

belediyelerin ücretsiz meslek edinme kursları var çocuklara kreş hizmetide veriyorlar onları

araştır ilerde düşünürsün sosyal ortamlara at kendini kaynana çemberinden uzaklaş braz..

sana da iyi gelen bir şeyler bulursun hiç merak etme..

yorumların bazılarına bakıyorumda gerçekten kadınlar hemcinsleirnin canını acıtmayı seviyor sanırımmm

vallahi zevk alıyorum arkadaşım aslında hayattan yani bunalıma girdiğimi düşünmüyorum ama hayatımdan sıkılıyorum bazen hepimizde olduğu gibii

vallahi kaynana işte herşeye karışıyo beğenmiyo söyleniyor ona bu hakkı ben vermiyorum sadece annelerimize ve özellikle yaşlı insanlara saygısızlık yapmaktan hoşlanmıyorum ne olursa olsun o bir evlat yetiştirmiş ve kendi deyimiyle ki bence çok saçma elin kızına vermiş oğlunu sanki ben ağaç kavuğundna çıktım annem babam beni büyütüp birilerine vermedii
onun her söylediğine cevap verip kavga etmek istemiyorum çok ta takmıyorum onu ama bazen insan gerçekten bunalıyor

halk eğitim felan yakınımızda kreşli olan yok kreşli hizmetlerdede çocukların 3 yaşındna büyük olması gerekiyor diye biliyorum ben

kitap okumaktan çok zevk alıyorum özellikle takipçisi olduğum yazarlar var yani boşluk doldurmak için yapmıyorum aslında sevdiğim için yapıyorum ama ne bileyim bişiler eksik yeni bi arayış içindeyim bi işle uğraşmak istiyorum küçük bi sermaye ile yapabileceğim bi iş aarıyorum bu aralar kendime

yaw ikiz bebekler çok tatlıda, onlara bakmak çok zor geliyor bana.. Sadece onların bakımı bile bence çoook zor, Allah yardımcın olsun..

herkes hergün aynı sabaha uyanıyor bu monotonluk herkeste var..bunu değiştrmek senin elindee spor yap kiloda aldım demişsinn çocuklarınla parka git onlarla dışarıda zaman geçir evin içinde olmaktaa seni bunaltır..iki çocukla zorlanıyrsan dışarı çıkmaya ilgini çekecek el sanatlaryla uğraş hem kafan dağılır hem ortaya çıkan işlerlee mutlu olursunn..birde kim ne derse desin takma bırak konşsunlar tamm de geç..sen taktıkçaa onlarn hoşuna gider üzerine gelirler umursama herkes kendine baksın canından kıymetlimi

cnm bir yuva kolay kurulmuyor bunu en ıyı sen bılıyorsundur o yüzden kendini bırakma ailene sarıl ama bu arada da kendine yeni uğraşlar bulmaya çalış vakit geçirmeye çalış

Ben şu telefon olayına takıldım...

Eşinizin sizi aldattığınızı düşünüyorsunuz ama bu konunun üstünde hiç durmuyorsunuz?!

Neden konuşmadınız eşinizle? Ya da neden çok önemsemiyorsunuz bu konuyu?

yani aslında aldattığını hiç düşünmüyorum hatta bu zamana kadar asla yapmaz dedim

olay şöyle gelişti gece 12.30 saat çocuklar uyuyo tel holde çalınca hemen kalktım aldım bebekler uyanmasın diye özel numara eşime verdim ses dışarıdan duyuluyordu ama

xx bey merhaba dedi eşimde merhaba dedi nasılsınız dedi iyiyim siz kimsiniz dedi gerisinde kadının sesini ben duyamadım ne dediyseeşim pat kapattı yüzüne

k,im dedim tanımıyorum dedi bu saate seni nasıl arıyolar felan dedim ne bileyim dedi
dedim seni tanıyo adınla hitap etti off canan al telefonu bak dedi bidaha ararsa konuşur sorarsın kim olduğunu dedi

ne dedi apar topar kapattın dedim beni nasıl tanımazsın dedi dedi

olay özetle bundan ibaret 2-3 gün boyunca söylendim olayı yüzüne vurdum beni birisi arasa gece yarısı adımla hitap etse özel numara tanımıyorum desem sana burnumdan getirirdin dedim öğrencilerim kendince şaka yapıyodur dedi dedim ses çocuk sesi değil ablasına felan arattırıyordur dedi
elimde başka bi koz olmadığından bişey yapamıyorum genel olarak evde olan bi insandır arada kahveye gider 2 ayda bi okuldan arkad
aşları ile ocak başı na gider yani pek şüpheleneceğim bişey yok aslında sadece bi telefon

ne yapmalımıyım bilemedim aslında tel de mesaj tutmaz genel olarak hoş bende karıştırmam aslında parasına felanda karışmam kk ekstereleri hep ev harcamaları zaten bide cep harçlığı var onunlada öğlen yemeğini sigarasını felan alır eve geliken ekmek alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…