canan2508 sana onereceklerim sunlar:
1) kaynanin eltinin dedikleri herseyi yaptiklari her hareketi bu kadar kafana takma cok canini sykIyorlarsa cek bir kenara uyar ayni apartmanda oldugunuz icin surekli
gorusuyorsunuzdur mesafeli durman bu durumda imkansiz.
2) esine ayri ev tutmayi oner tasinin cunku kaynanin burnunun dibinde oldugun muddet isin zordur.
3) saglik herseyden onemli kafayi taktikca sagligindan olabilirsin yazik degil mi canina ? eziyet etme kendine !!!
4) 2 yaslarindaki cocuklariyin kilolari cok az biri 9 biri 10 diyorsun normal degil yaslarina gore !!! duruma mudahale et doktora gotur kan testi yapsinlar
5) cocuklarini dusun onlari gezdir beraber aktiviteler yapin resim, spor, oyun ...
6) hayatiyin rotasini cevirmek senin elinde bugun bambaska bir gune basla
kaynanam üst katımda oturuyo yazları 4 ay köye gidiyo ama kışları burnumdan getiriyo eltimde aynı binada ayrıca hiç bişeyimi beğenmez hep beceriksiz hep kötüyüm ona göre eşime hiç yakışmıyorum mesela ve daha niceleri
eşim çok tembel bi inan genel olarak banada pek dokunma modunda arkadaş olup konuşamadığımızı söylemeye anlatmaya çalışsamda ona göre bunlar abartı yada hüsnükuruntu
en büyük dert kaynana ama oda öyle ben değiştiremem o yüzden öyle kabulediyorum onu
yukarıdaki yazdıklarınızı okuyunca kaynananıza bu hakkı vermeyin dedim yorumumda
siz benim yazdıklarıma istinaden ben ona saygısızlık yapamam büyüğüm demişsiniz..
biliyor musunuz sizin gibi düşünenler yanlış düşünüyorlar..kayınvalideye mesafe koymak demek
illaki kavga gürültü etmek demek değil,bunun tek yolu tek yolu burdan geçmiyor zaten..
sen kendi karakterini baskın çıkararırsan herkes seni öyle kabul ediyor hayatta,seni eleştrme hakkını
kendinde bulabilmesi onun karakterinin baskın olması demek ve gördüğün gibi bu işi
kavgayla gürültüyle yapmıyormuş değil mi...
en büyük dert kaynanam demişsin ama ona aldırmıyorum yazmışsın sonraki yorumunda
o zaman o yönde yazılanların üzerinde durmazsın...senin yazılmasını beklediğin yazanları okursun
acımasız yorum diye bir etiketede gerek yok
çünkü buraya fikir alma için yazıyorsanız hiçkimse birbirinin fotokopisi gibi aynı
basma kalıp şeyleri yazmak zorunda değil..ve ortada hakaret olmadığı müddetçe
her fikirden ,yorumdan birşeyler kapmak, yorumları eleştirmekten daha faydalı
olacaktır eminim...yoksa her yorumu eleştiren konu sahipleri
bir süre sonra en başta yazdıklarıyla çelişip duruyorlar..
kaynanam üst katımda oturuyo yazları 4 ay köye gidiyo ama kışları burnumdan getiriyo eltimde aynı binada ayrıca hiç bişeyimi beğenmez hep beceriksiz hep kötüyüm ona göre eşime hiç yakışmıyorum mesela ve daha niceleri
eşim çok tembel bi inan genel olarak banada pek dokunma modunda arkadaş olup konuşamadığımızı söylemeye anlatmaya çalışsamda ona göre bunlar abartı yada hüsnükuruntu
en büyük dert kaynana ama oda öyle ben değiştiremem o yüzden öyle kabulediyorum onu
yukarıdaki yazdıklarınızı okuyunca kaynananıza bu hakkı vermeyin dedim yorumumda
siz benim yazdıklarıma istinaden ben ona saygısızlık yapamam büyüğüm demişsiniz..
biliyor musunuz sizin gibi düşünenler yanlış düşünüyorlar..kayınvalideye mesafe koymak demek
illaki kavga gürültü etmek demek değil,bunun tek yolu tek yolu burdan geçmiyor zaten..
sen kendi karakterini baskın çıkararırsan herkes seni öyle kabul ediyor hayatta,seni eleştrme hakkını
kendinde bulabilmesi onun karakterinin baskın olması demek ve gördüğün gibi bu işi
kavgayla gürültüyle yapmıyormuş değil mi...
en büyük dert kaynanam demişsin ama ona aldırmıyorum yazmışsın sonraki yorumunda
o zaman o yönde yazılanların üzerinde durmazsın...senin yazılmasını beklediğin yazanları okursun
acımasız yorum diye bir etiketede gerek yok
çünkü buraya fikir alma için yazıyorsanız hiçkimse birbirinin fotokopisi gibi aynı
basma kalıp şeyleri yazmak zorunda değil..ve ortada hakaret olmadığı müddetçe
her fikirden ,yorumdan birşeyler kapmak, yorumları eleştirmekten daha faydalı
olacaktır eminim...yoksa her yorumu eleştiren konu sahipleri
bir süre sonra en başta yazdıklarıyla çelişip duruyorlar..
yazdıklarında kesinlikle çok haklısın baskın karakter olmak çok önemli başlarda nişanlısın ağırlığını koru diyolar sonra daha yeni evlisin yerini bil diyolarr zaman geçtikçede işte bu duruma geliyoruz daha ilk kaynanayla tanışştığın gün kartları açık oynayacaksın aslında ki sana dokunmaması gerektiğini ilk günden bilecek benim sınırım var kaynanayla ama sadece ortak konuları konuşuruz kendi ailemle ilgili mesela bişey konuşmam onu ilgilendirmez nitekim şimdi sen oğluyla ilgili bi konu geçince sen karışma o artık benim kocam yemeğini ben düşünürüm onun desem onca yıl ben baktım ben ona o benim elime alışkın bak büyüt el,n kızı alsın seninde var başında bi oğlan sende göreceksin vs vs konuşuyo yani benim açımdan restleşmek yada baskın karaktere geçmek daha üzücü oluyo onu üzdüğümede üzülüyorum haklı bi yerde çünkü bak ben bi çocuğu ne kadar zor büyütüyorum arkadaşlar bana yazmış ya mesela el işi yap parka ççık spor yap felan diye bu iki çocukla ben bakkala bile gidemem yemnin ediyorumki bana nefes almaya vakit bırakmıyolarki evde bişeyler yapayım yani çocuk büyütmek çok zor oda öyle deyince kızıyorum kendime bırak konulsun o sen bildiğini oku ne cevap veriyosun diyorum bazende canıma tak ediyo karışmasın herşeye koca kadın birazda nerde durması gerektiğini bilsin diyorum işte öyle karışık bi durumm
bu hafta çok hastaydım günlerce yattım diyebiliirm şunu düşündüm bu sürede
eşimle evlenirken eşime çok güveniyodum ailesini ailemizden uzak tutacağına
1 sene sonra bıktım yoruldum başımı alıp gidicem ne haliniz varsa görün demeye başladı
çocuk yapmadan önce eşime çok güveniyordum çocukların üstüne benden fazla titrer ilgilenir diyodum
oda çok sürmedi 7-8 ay sonra uyumuyolar devamlı ağlıyolar diye bağırıp çağırmaya başladı popolara vurmmalar felan
beni kesinlikle aldatmaz diyorum 10 gün önce gece 12.30 da ismine hitap ederek özel numaradan birisi aradı kimsiniz felan dedi eşim sinirlendi pat diye kapattı yüzüne
bana bişey olursa bana bakar diyodum
1 haftadır hastayım perşembe günü hastaneye götürdü beni özel şişli etfale sevketti noroloji nöbetççi var beyin tomografisi felan istemişti 5-6 saat hastanelerde süründük eve geldik benden önce yatağa yattı of yoruldum başım çatlıyo vs vs
şuan o kadar çok keşkelerim varki ..... ama ne yazıkki keşkelerin çaresi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?