• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayattan sogudum boşanmak istiyorum

hayattanbezdim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
23
0
86
Kütahya
ama maalesef 2 cocugum var deli bir kocam var evde eşya kalmıyor artık kızdımı banada vuruyor artık ne kendıme bakabılıyorum ne de çocuklarımla ilgilenebılıyorum kendım çalışıyorum o anca yemeyı bılıyor kendı evım var çok şükür 1 deri kemık kaldım hiç birşeyden zevk almıyorum artık o derece hayattan soğudum artık degiştiremıyorum kendımı temızlık vs sıkıldım yapmak içimden gelmiyor hergun ağlıyorum stresliyim nelere önerırsınız kızlar boşanmak çözummu sizce veya nasıl bır koruma ala bılırım eşim kendını beğenmiş bir insandır biz salagızdır onun göznde herşeyı o bılır

yıllarca saçını süpürge edip sonra da seninle aynı durumu yaşayan o kadar çok kadın var ki.. eşinin müthiş egosu, dört başı mamur (!) hali, her şeyi ben bilirim havası ve nihayetinde uyguladığı şiddet karşısında hayattan soğuman gayet normal.. çok şükür ki bir işin, ekonomik özgürlüğün var. nacizane önerim çocuklarının gelecek kaygısını düşünmeden, eşinin değişmeyeceğine inanıyorsan tabii, yolunuzu ayırmanız. bu şekilde yaşamaya devam etmek seni yıpratır, lütfen bundan sonra seni incitmesine izin verme. böylelerine fazla gecikmeden yol vermek lazım. Allah yardımcın olsun arkadaşım, hakkında hayırlısı olsun..

ama maalesef 2 cocugum var deli bir kocam var evde eşya kalmıyor artık kızdımı banada vuruyor artık ne kendıme bakabılıyorum ne de çocuklarımla ilgilenebılıyorum kendım çalışıyorum o anca yemeyı bılıyor kendı evım var çok şükür 1 deri kemık kaldım hiç birşeyden zevk almıyorum artık o derece hayattan soğudum artık degiştiremıyorum kendımı temızlık vs sıkıldım yapmak içimden gelmiyor hergun ağlıyorum stresliyim nelere önerırsınız kızlar boşanmak çözummu sizce veya nasıl bır koruma ala bılırım eşim kendını beğenmiş bir insandır biz salagızdır onun göznde herşeyı o bılır

hay allah ya... üzüldüm...seni nerene vuruyor,çok şiddetli mi bu konuda? yada bu kadar neye kızıyor ? sex hayatınız nasıl ? sen bakımlı bi kadınmısın ? güzel karşılıyormusun ? sakinleştiği anda kırıldığını anlatıyomusun ?

hayatını geri al ona verme. asla düzelmez böyle bir insan bir gün bile durma ayrıl kurtul.... ama buna da izin vermez.....kendine dikkat et arkana varsa güveneceğin birilerini al aileni falan... çocukların bu ortamda büyümesi kadar kötü bişey yok korkma...

hergun ağlıyorum artık soğudum cinsellik felan umrumda değil saten yapıcagını yapıyor robot gibi hayat yaşıyorum kendıme bakmak içimden gelmiyor oysa eskıden ne kadar temız titiz ve bakımlıydım bir bakan bir daha bakardı artık intiharı bıle düşünüyorum ağlamaktan zayıfladım soğudum hayattan tehtıd edıyor benı devamlı polise gitmekten bile korkar oldum

saçmalama ne intiharı ? değer mi bi adamın sana yaşattıklarından ötürü 2 evlada, yaşanacak güzel günlere elveda etmeye. tamam dayanamıyo olabilirsin, pskolojin çok bozuk olabilir. zaten belirtilerin depresyon semptomları. ama dönemsel olarak böylesin. insan ruhu hamur gibi şekillenir ve değişebilir. içinden gelmiyo çünkü artık eşin sende iyi bi etki yaratmıyo, tepkisizleşmiş donuklaşmış kabuğuna çekilmişin. mutsuzsun. ama olabilir. ilk yaşayan değilsin son yaşayanda olmayacaksın. ne malum benim yaşamayacağım? hepimizin başına gelebilir. bu durumda yapman gereken önce iç dünyan ile yüzleş, ayağa kalk bi sirkelen, sen kimsenin kölesi değilsin ve çekmek zorunda değilsin bunu. bu kadar acı veriyosa hiç değilsin.yei bi hayat kurarsam nasıl oluru düşün,bi kapana kıstırılmış hissetme kendini, çare çok allahta iste çaresini verir.sonra tedbirini al, hayat planını yap. çünkü bi yuvayı dişi kuş yapar eğer elini çekerse o yuvadan ,yuva dağılır. sen istemiyosan bitmiştir. kocanı sevmediğine eminsin dimi ?

eskiden çok sevıyordum 7 yıllık evlıyım 15 yaşımda üveyannem yüzünden kaçarak evlendım babam karı meraklısı birisiydi benımle aynı kaderi paylaşan bir kız akrdeşim avr 3 cu kocasını boşadı ve yanıma geldı onada huzur vermıyor artık çok sıkıldım herşeyden benı görenler halime acıyor artık ayakta duramıyorum evı bok götürüyor umrumda değil temızlık yapmak içimden gelmiyor ufak oğlumu mahana edıp 2 senedır koltukta uyuyorum sevmıyorum soğudum sadece yüzüne guluyorum surat yaptığımda kavga çıkarıyor huzurumuzu kaçırıyor dışarı çıkmıyorum tek evdeyim kendımı kapadm eve oturduğum yerden paramı kazanıyorum düğünüm bile olmadı kımsem yok ne anne ne baba hiç kımsem yok

Back
X