hayattan soğudum resmen:(

depresan

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
66
2
6
35
Kastamonu
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var.4 senelik bi sevgilim var liseden tanışıyoruz.aileme söyledim artık ciddi düşünüyoruz diye,sevgilimin de ısrarlarıyla tabi.babamın tepkisiyle karşılaşacağımı biliyordum.karşılaştım da baya kötü oldu tabi kızdı haliyle.ama allem ettik gallem ettik ağladım falan günler geçti babam ikna oldu.sevgilimn babası gitmiş konuşmuş babamla.hani tanışalım diye babmda olur haftaya gelin demiş.üsütünden 5 gün geçti sevgilim mesaj attı babam utanıyormuş bu hafta gelemiycekler babannemi göndercem istanbuldan o zaman beraber gelirler dedi.şimdi babama eğer bu hafta biz gelmiyoruz derlerse babam vazgeçer bile diye düşünüyorum.hatta artık sevgilimin ailesinin vazgeçtiğini düşünüyorum.sevgiilimdede değişme var biraz.benim napmamı önerirsiniz.ailemi karşıma almak,onların kalbini kırmak kesinlikle istemiyorum.

Çok tuhaf
Kayınpeder adayı niye utanıyo ki, yeni gelin o mu
Bence de bi gariplik var işte
Kendi teklif etmiş kendi gelmiyo, baban bozulmakta haklı
Çocuk oyuncağı mı bu işler

Sanırım sevgilinizin annesi hayatta değil,kayınpederde tek başına gelmek istememiş yanına annesini almak istemiş olabilir.
Yani anlattıklarınız sadece kayınvalidenin hayatta olmaması durumunda mantıklı olabilir.:26:

Babası babanın yanına gelirken utanmamış mı?
Bence bahane...
Eğer yerinde ben olsaydım ve babam bu tavrı duysaydı onları ne kapıdan nede bacadan eve almazdı

Son düzenleme:
aynen bn mı gelip istym dedm

Erkek arkadaşına de ki
Dediğiniz gün geliyosa gelsin babanlar
Yoksa benim babamın gözünde çok başka bi yere düşersiniz
Bişey olursa da sorumlusu sizinkiler

Kendi soruyo, kendi gitmiyo kayınpeder
Kime yapılsa ayıp
Kız evine yapılması daha bi ayıp

Babası babanla tanışmaya gitmiş, konuşmuş ama şimdi eve gelmeye utanıyor :44:
Eğer vazgeçtilerse erkek arkadaşınla açık açık konuş.
Öyle birşey varsa söylesin en azından babana yapabileceğin bir açıklaman olur.

o ne demek ya neyden utanıyormuş,
bunda bir iş var, bence baban haklı istemese ....

Babalarınızın konuşmasında olumsuz diyaloglar geçmiştir belki de
baban gelsinler demiş olabilir ama karşı taraf belki cidden çekinmiş ise ?
erkek arkadaşında bu yüzden uzaklaşmış olabilir .
açık açık konuş bence

Son düzenleme:
vazgeçmeninadı utanmakmı olmuş hani büyüğümüz var onunla gelmek istiyoruz dense anlarımda kız istemeye giderken utanmayıd anca duydum genelde erkek aileleri gururla yapar bu işleri severler ama sizin dünürler baya çekingenmiş

kesınlıkle cok dogruuu soluyor! o gun gelsınler tanıssınlar sonradan vazgecmek işi yokusa surer

Farklı bisi geldi aklıma. Acaba damat adayının babasının utanma sorunu gelme olayı değilde maddiyat olmasın ? Hani ne götüreceğiz sonra ne takacağız vs vs. Bazı ailelerde oluyor bunun sorunu cunku

Farklı bisi geldi aklıma. Acaba damat adayının babasının utanma sorunu gelme olayı değilde maddiyat olmasın ? Hani ne götüreceğiz sonra ne takacağız vs vs. Bazı ailelerde oluyor bunun sorunu cunku

bence de olaya bu acidan da bakilabilir cok mantikli. insanlar kendilerini sizden alt seviye gorup cekinmis olabilirler. bence bunu erkek arkadasini kirmadan bi konusmayi dene

Babam utaniyor ne demek yahu? 5 yasinda mi babasi cok komik.Usturuplu salla bari.Vaz mi gectiler ya da baska sorun mu var acik acik konussun.

Çocuğun babası biraz sorumsuz mu ? Şu zamana kadar tanımışsınızdır bence muhabbetlerden
Utanma bence bahane, ya da sorsaydınız neyden utanıyor diye arkadaşlarında dediği gibi maddi bir durum olabilir.
Vazgeçme durumunu aklıma bile getirmek istemiyorum çok şok edici bir durum. Sen git babasıyla konuş geleceğiz de vazgeç

bence acık acık sor ne demek utanmak yahu sanki gizli kapaklı iş yapıyor hey allam kız istemek çok doğal bişey bence bahane tamam erkek arkadaşın utansa anlarım ama babası çok saçma geldi

Son düzenleme:
ablasına mesaj attım dedim ki.abla bi sorun mu var bi hata mı ettik te vazgeçildi diye.sevgilimi arayıp derdi ne bunun demiş.bende sevgilimden duyunca bunu mesaj attım tekrar derdim ne olcak yaptığın ayıp arkamdan konuşuyorsun benm günahım ne dedim.bi de oy üzden tartıştık .ellamm kavga gıyamet

ben artık saldım gitti çok fedakarlık yaptım çok uğraştım .vazgeçtiyseniz hani vazgeçtik deyin dedim açıkça sevgilime bana bu çeneni evde bırak öle gel evlenmek istiyosan dedi.kapadım telefonu görüşmüyorum sinirden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…