kızlar fikirlerinize ihtiyacım var.4 senelik bi sevgilim var liseden tanışıyoruz.aileme söyledim artık ciddi düşünüyoruz diye,sevgilimin de ısrarlarıyla tabi.babamın tepkisiyle karşılaşacağımı biliyordum.karşılaştım da baya kötü oldu tabi kızdı haliyle.ama allem ettik gallem ettik ağladım falan günler geçti babam ikna oldu.sevgilimn babası gitmiş konuşmuş babamla.hani tanışalım diye babmda olur haftaya gelin demiş.üsütünden 5 gün geçti sevgilim mesaj attı babam utanıyormuş bu hafta gelemiycekler babannemi göndercem istanbuldan o zaman beraber gelirler dedi.şimdi babama eğer bu hafta biz gelmiyoruz derlerse babam vazgeçer bile diye düşünüyorum.hatta artık sevgilimin ailesinin vazgeçtiğini düşünüyorum.sevgiilimdede değişme var biraz.benim napmamı önerirsiniz.ailemi karşıma almak,onların kalbini kırmak kesinlikle istemiyorum.
En önemli konuyu yazmamissiniz.
Aileniz neden istemedi peki?
Babası babanın yanına gelirken utanmamış mı?
Bence bahane...
Eğer yerinde ben olsaydım ve babam bu tavrı duysaydı onları ne kapıdan nede bacadan eve almazdı
Çok tuhaf
Kayınpeder adayı niye utanıyo ki, yeni gelin o mu
Bence de bi gariplik var işte
Kendi teklif etmiş kendi gelmiyo, baban bozulmakta haklı
Çocuk oyuncağı mı bu işler
aynen bn mı gelip istym dedm
Erkek arkadaşına de ki
Dediğiniz gün geliyosa gelsin babanlar
Yoksa benim babamın gözünde çok başka bi yere düşersiniz
Bişey olursa da sorumlusu sizinkiler
Kendi soruyo, kendi gitmiyo kayınpeder
Kime yapılsa ayıp
Kız evine yapılması daha bi ayıp
Farklı bisi geldi aklıma. Acaba damat adayının babasının utanma sorunu gelme olayı değilde maddiyat olmasın ? Hani ne götüreceğiz sonra ne takacağız vs vs. Bazı ailelerde oluyor bunun sorunu cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?