hayattan soğudum

Bazen Allah kullarını sınarmış . Allah sabır versin , güç kuvvet versin isyan etme lütfen . Güneşin doğacağı zaman günün en karanlık zamanıdır

tamamen aynı isyanlardayım desem:)

ne zaman şansım döndü desem gene boşa çıkar.
aşk hayatım rezalet, 1 gün bile mutlu olmadım desem kimse karşı çıkamaz.
iş desen son sınıftayım ve ne olcağım acayip belirsiz, ne istediğimden emin değilim, yüksek lisans istiyorum ama kadro durumları malum, 2 yılı mastera harcadıktan sonra çat diye koyabilirler kapının önüne kadro açmayıp, yurtdışına çıkmayı çok istiyorum inanılmaz istiyorum kimler kimler gidiyor ama bende para yok falan filan :) hayattan aldığım zevk yeme-içme-giyinme-kendine yeni bir şey alma-gülme eğlenme-birşeyler izleyip okumaya indirgenmiş. aşk,macera,gezme tozma,kişisel tatmin sıfır :)

bazen sırf ben mi böyleyim diyorum.
ama değilim sanırım. kimse tam olarak mutlu olamıyor. etrafta "yaşasın hayat çok güzel" modunda gezenlere bakma. onlar millete fırsat vermek istemiyor,güçlü gözükmek istiyor. herkes benim gibi de, geç.

bilmiyorum belki de vardır gerçekten çok mutlu, çok şanslı insanlar var ama biz yok diye, varsa da çok az diye inanalım varsın. gerçeği bilmek mutsuz edicekse gerçekte ısrar etmemeli her zaman :)

bende böyle hissediyorum Ama sabır sabıretmekten başka çare yok belki daha mutlu olalım kıymetini bilelim diye

Herşeyim o kadar geç oluyor.yanlış insanlar karşıma çıkıyor benim dayanamayacığım zorlukta insanlar belkide daha da güçlenmek için

Ama bazen bakıyorum bazı insanlara tıkır tıkır olması gereken herşey sırası ile oluyor hiç beklemeden sıkıntı çekmeden ..İmrenmiyor değilim hani onlara da ama bizimde sınavımız buymuş
HERŞEY DAHA GÜZEL OLACAK GÖNLÜNÜZE GÖRE OLACAK HERŞEY :))

Back
X