• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayattan Soğudum

Size de geçmiş olsun ne denir ki bilemiyorum duygularım bile saçmasapan bir hal aldı gereksiz şeylere gülüp,ağlamaya,kızmaya başladım.Ve hepsi ani bir şekilde oluyor çok çabuk kızıyorum,yüksek sesle bir anda gülmeye başlıyorum,bir anda aklıma kötü şeyler getirip ağlıyorum...

Yinemipilav Yinemipilav ' ın yazdıklarına da katılıyorum. Ülke bombok halde, kendi kendimizi iyi etmek zorundayız.

Bu ülkede yaşayıp böyle hissetmemek yüksek oranda boşvermişlik,umursamazlık,bencillik gerektiriyor. Sizde bi sorun göremedim.
Duaya sığının ben öyle yapıyorum :)

İçimi dökmek istiyorum.Uzun olabilir.

Evet,başlıkta da görüldüğü gibi hayattan soğudum.Aslında hayattan ziyade insan olmaktan soğudum.Bayadır böyleyim yani yaklaşık 7-8 ay oldu.Sınavım vardı falandı filandı neyse geçti ama ben hala aynıyım.Yorgunum,mutsuzum.Hayatta karşılaştığım pek bir zorluk olmamasına,pek bir sorumluluğum olmamasına rağmen bitkinim.

Her gün cehennem gibi,yaşama dair olumlu pek bir düşüncem yok.Sürekli birbirini tekrar eden günleri yaşamak dışında yaptığım hiçbir şey yok.

Son zamanlarda daha da kötüyüm.Bir sebebi yok.Muhattap olmak istemiyorum artık hiçkimseyle.Sık sık ağlamaya başladım.Çok sık sinirleniyorum,elimde değil.İyice huysuz,şımarık ve bencil bir insana dönüştüm.Bunun farkındayım ama düzeltemiyorum.

Toplumdan soğudum.İnsanların anlayışlarından bıktım,usandım.Kadın olmaktan nefret etmeye başladım toplum yüzünden.Sürekli geri planda kalmaktan yoruldum.2.sınıf olmaktan bıktım.Midem bulanıyor artık böyle düşünen insanları görünce,duyunca.Bazen ölüm geçiyor aklımdan,geberip gitsem keşke diyorum.

Herkesten nefret etme eğilimi içerisindeyim.Böyle biri değildim ben.Herkese karşı olumlu olmaya çalışırdım,yardımcı olurdum,bu kadar sık sinirlenmezdim,kendimi tutmaya çalışırdım son ana kadar.Şimdi en saçma şeyde sinirleniyorum,eşyaları etrafa fırlatıyorum.Yarın nasıl olacak hiçbir fikrim yok.

Takıntılı bir insana dönüştüm ışığa ve sese karşı alerjim var sanki.Televizyon sesini duymak işkence gibi.Televizyonları kırıp dökmek istiyorum.İnsanlarla yan yana yemek yemekten soğudum,çünkü en ufak seste rahatsız oluyorum.Zaman zaman saçımı yolduğum bile oluyor bu sesler yüzünden.

İnsanlara mutlu olduğumu göstermeye çalışmaktan da yoruldum.Yaşamak istediğim hayat ile yaşadığım hayat arasında neredeyse ortak bir nokta yok.Kafamın içindeki dünya çok başka.Ha mükemmel mi değil ama mevcut dünyadan daha iyi olduğu kesin.

Böyle işte...Bir tavsiyesi olan ''aa ben de böyleydim bak şunları yaptım şimdi daha iyiyim'' diyen varsa dinlerim.Bu şekilde nereye kadar gidebilirim bilmiyorum.
Depresyondasın.. Bende böyleydim hatta hals böleyim sadece cok cok şiddetli değil arada gecer gibi.oluyor calısmasam kafayı yerim heralde.

Bana yuksek dozda anksiyete gibi geliyor. sunu unutmayi cok zor bir ulkede yasiyorsunuz, mucadeleniz gecerli, sizde bir sey yok, toplum anormal. Ama inanin yurt disinda da bunlari yasamak isten degil hatta daha beterini. Cehennem gibi bir senaryonun icinde endi cennetinizi kendiniz yaratmaniz gerekir.

Tavsiyeler

Sabah uyaninca temz bir sayfaya 750 keli e (kalemle) yazarak dusunceleriniz goz onune almak. Ne varsa dokun, sansur koymadan. Bir sure sonra bir takim kaliplar oldugunu goreceksiniz ona gore cikarimlar yapip kararlar alacaksiniz.

Sabah uyaninca derin nefes teknikleriyle yarim saat uzun nefes alma- verme egzersiz yapin. Vucudunuza ekstradan giren oksijen doping yapacak ve dusuncenizi ve ruh halinizi duzene sokacak. Bu konuyla ilgili yazilarim vardi bir yerdlerde.

Vucudunuz toksinlerle dolu olabilir, tiroid calismiyor olabilir, beslenmenizde B12, D, demir ve diger mineral eksikleri olabilir, colyak olabilirsiniz. Hormonlar ve Meniers Disease ve tansiyonunuz ve sekeriniz icin doktora gidin.

Burnout olmussunuz belki de. Tukenmislik sendromu uzerine bir yazim var onu bulup okuyabilirsiniz.

Birine asik olun. Tek yonlu ve hic bir sey beklemeden. Verecegi heyecan sizi pasli hayatinizdan kurtaracaktir.

Umarim isinize yarar.
Ahh keşke aşık olmak elimizde olabilseydi. . Ne kadar isterdim :(

Dün farkında olmadan erkek kardeşimin kafasında vodka şişesi geçirdim
Yani zarar vermek amaçlı yapmadım, çok konuşuyordu sanırım o an öldürebilirdim de.

Sus artık dedim ama susmadı.
Canı yandı. Ben de psikoloğumu ve ilaçlarımı değiştirmeye karar verdim, artık katlanamıyorum hiçbir şeye tahammülüm yok.
Bas bas bağırıyorum
Zor, bu ülkenin psikolojisi, insanları, nefes alamıyorum inanın ki.
Çok fazla cahil var...

Elindeyse git buradan Stheno, değiştirmeye çalışma.
Git, inan her şey yolunda gidecek.
keşke gidebilsek

Back
X