Hayattan soğutan halsizlik..

Seyyahzurnazen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2016
221
229
33
Merhaba hanımlar, gebeliğimin 4.ayındayım. İlk günler gayet enerjim yerindeydi fakat düşük riski sebebiyle istirahat vermişti doktorum. Şimdi çok şükür her şey yolunda fakat 2-3 haftadır aşırı halsiz ve bitkin hissediyorum. Demir eksikliği yok, tiroid biraz hızlı ilaç kullanıyorum. Niye bu kadar halsiz olabilirim? Ne yapmam lazım? Bu hafta doktora da danışıcam ama buradaki tecrübelere de çok güveniyorum. Evde işler bana bakıyor, ben işlere. Temizlik yapmak istiyorum ama hiç enerjim yok ve çok çabuk nefes nefese kalıyorum bir işle uğraşınca. Çaresi var mı bu durumun? Ya da ne zaman geçer?

Bende henüz 6 haftalik hamileyim..normalde çok enerjik bir insandım. Elim kolum kalkmıyor benimde nefesim çok hızlı nasıl düzelir bilmiyorum..kan tahlillerimde bi sıkıntı çıkmadı

Doktorum multivitamin başlattı, daha iyiyim şükür. Hatta iki gün üst üste temizlik bile yaptım hafiften. 4.ay böyle geçecekmiş, zor ama katlanicaz bebiş için napalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…