tıp okuyup özgüvensiz olmak? insanlardaki lükse bak ya , ben sıradan bir memurum bende bile az da olsa bir özgüven var
şaka bir yana , kimsenin kolay kolay kazanamayacağı toplum nezdinde oldukça saygın bir bölüm kazanmışsınız. okul bitince belki yüzlerce binlerce can kurtaracaksınız. bence kıymetini bilin. anlıyorum belki sevmiyorsunuz dersler ağır geliyor vs ama ne kolay ki türkiyede? sevdiğiniz zevkli bir bölümü okuyup 4 sene sonra işsiz kalmak da vardı. o zaman insan daha çok depresyona giriyor. kendini bir hiç gibi hissediyor. kendimden biliyırum zamanında çok ağır bir şekilde yaşadım o durumu. türkiye burası... yani şükretmek lazım diye düşünüyorum.
hem özgüven veya mutluluk dediğiniz şey başka şekilde de olur. spora yazılabilirsiniz vakit yaratıp. böylelikle de fazla kilolarınızdan da kurtulursunuz. ne bileyim, saçınızı boyatın, yeni bir kıyafet alın, farklı insanlarla tanışın vs ama o bölümü asla bırakmayın. sıkı sıkı tutunun. bakın 5 dakikamı ayırdım size, vallahi hakkımı helal etmem :))