Tüp Bebek Merkezleri Haydarpaşa numune eğitim ve araştırma hastanesine giden varmı

Corumlukizz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
22
16
3
29
arkadaslar bn 3 yıllık evliyim İstanbul’a tasınacaz tüp benek tedavisi görecem acaba Haydarpaşa hastanesine gidendiniz varmı

Orası da Anadolu’da mı sen de mi tedavi görüyorsun canm bn bilmediğim için doktorlar iyimi acaba bahsedebilirmisin biraz
Evet canim anadolu yakasinda 3 asilama yaptirdim fakat tutmadi malesef simdi tup bebek asamasindayim doktorlari iyi ama sekreterler doktorlardan daha havali birazcikta ilgisiz olabiliyorlar tabi onemli olan doktorlar ama doktorlari kotu degil zeynep kamil uskudar da ztn

Çok geçmiş olsun rabbim inşallah tez zamanda seninde yüzünü güldürür hayırlısı canm. Önerebilecegin bi doktor varmı kusura bakma çok soru sordum

Çok geçmiş olsun rabbim inşallah tez zamanda seninde yüzünü güldürür hayırlısı canm. Önerebilecegin bi doktor varmı kusura bakma çok soru sordum
Insallah canim herkese nasip etsin rabbim yok canim estagfirullah ama doktorlar her ay degisiyor isimlerini bilmiyorum fakat iyiler. Erkek denk geliyor bayanda

Back
X