Haydee bayanlarr tüp bebek yaptırıyoruzz, umutsuzluk yokk, olacakk

Kızlarr br kere aşılama yaptım olmadı, bir kere ankara gürgan clinikte tüp bebek yaptırdık olmadı, şimdi 2. tüp bebeğe hazırlanıyorum, adet olmayı bekliyorum, eminim hissediyorum bu sefer olacakk, hemde İKİZ olacak, öyle istiyor ve düşünüyorumm, sizdee de umutluu olunn, gelin burda yeni umutlar için konuşalımm

merhaba canım topicin hayırlı lsun başlığın çok çekici yazmak ve başarılar dilemek istedim. benim transferim yapıldı 5. günüm bir hafta kaldı teste 3. denemem allah herkese nasip etsin inşallahh.. tedavin hayırlı olsun bu istekle pozitiflikle devam edersen Allahın izniyle olur canım.

aa çokk güzelll bebeğinin haberini almaya çokk az kalmış, iyi düşünn iyi olsunn, inşallah seninde benim de isteyen herkesin de bu defa olacakk İNŞALLAHH

Son düzenleme:
bayanlar bugün adet oldum, tüp bebek için 3. git doktora gitsem olur dimi

Canım hayırlı olsun,Allah yüzünü güldürsün inşallah.

Tedavi başlangıcı için genellikle 2. gün çağırıyor ama doktorunla bir görüş istersen.

Güzel haberlerini almak dileğiyle...

bende üçüncü denemeye başladım yarın yumurtalar toplanıcak inşallah rabbim bu sefer nasip eder umutluyum hayırlısı yaradan herkese nasip etsin inşallah

hayirli olsun kizlar hepinize insallah bu sefer bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmm diye yazarsiniz bizde sizlerin sevincine ortak oluruz,bakalim bende sizlergibi bu yola bas koymusum ama henuz tedavi baslamadi subatta randevum var kismet nezaman basliyacagim belli degil.rabbim hepinizin gonlune gore versin ins banada.

evett, dün itibarıyla başladık, yani adetin 3. günü başladık, dün ilk iğnemi vuruldum cumartesi yine gitcem kontrole, bakalım ne olacak, iğneleri 4 gün kullancam, büyük ihtimalle cumöartesi yine iğne verecekk, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunnn İnşallahhh

canım inşallah hersey yolunda gider ve pozitif olur sonuc , yolun acik olsun ....

cnm topiğin hayırlı olsun. bende bu ay başlıycam kısmetse, adetime 2-3 gün kaldı hayırlısıyla gelsede başlasak biran önce.
ben ilk tüp bebeğe başladığımdan beri içimden bir ses hep 3. de olacak ve ikiz olacak diyor, ben kolay kolay böyle şeyler hissetmem ama hissettiğimdede genelde olur. neyse rabbimin gücüne gitmesin şüphesizki herşeyin en doğrusunu bilen o dur ve nederse o olur.
bu 2. denemem olacak kısmetse gelişmeleri yazarım bende.

umarım seninde herşey gönlünce olurda alırsın ikizlerini kucağına..

ama canım sen daha bu denemeye başlamadan olmayacağını biliyorum demişsin resmen..2. denememi yapacam ama biliyorum 3. denemede olacak demen baştan kaybetmek anlamına gelmiyor mu ? lütfen hiçç öyle düşünme, olumlu düşün ki olumlu olsun. mesela benim ilk denemem transfer sonrası bekleme dönemindeyim ne olacak ne de olmıcak diyemiyorum ama ben kendimi her iki sonuca da hazırladım..pozitif olursa tabi ki havalara uçacam ama negatif olursa da hayırlısı buymuş dicem..sende sakın zaten olmayacak diye başlama bu tedavine

yok arkadaşım valla ben öle bişe demiyorum. onu içimdeki ses varya o diyo işte
o kendi kendine konuşup duruyo işte ben yine bildiğimi okuyorum.
ben hiç bi denememe umutsuz başlamadım hatta sloganım her zaman 'benim hala umudum var' olmuştur.
bende ilk denememde her iki sonucada hazırlamıştım kendimi, test günü gittim kan verdim sonuç 98 çıktı havalara uçtuk oldu dedik ama daha sonra dış gebelik olduğunu öğrendik. daha sonra dondurulmuşlarla denemek için tedaviye başladık transfer günü geldi ve embriyolarım sağlıklı çözülmediği için transferim yapılmadı. yani hayat bazen o iki seçeneğin dışında beklemediğin sonuçlarda çıkarabiliyor karşına
bu arada ben bugün adet oldum yarın başlıyorum kısmetse tedaviye. bende senin gibi sonuç ne olursa olsun hayırlısı buymuş diycem

Benimde iğnelerim bitti arkadaşlar, yarın yumoşlarım toplancak, bakalım ondan sonra ne zaman transfer yapılacakk, ayy içime oğuyorr olacak bu sefer, inşallah benim de, hepimizin de, isteyip de olmayan bütün çiftlere de Allahım nasip eder güzel güzel evlatlarr, Aminnn

kizlar yarın büyük gün sabah 2tane blastosı dondurulmus bebeklerım cözülecekler Rabbımın ıznıylen eger saglikli ve hayirlisiylan cözülürlerse yani sorun cıkmazsa saat 15.15te transferım gerceklesecek Rabbımın ıznıylen Insallah.
bu 3.denemem ama ılk defa dondurulmuslarlan deneyecegım bana dua edın ne olur canlar
bu benım ıcın son sansım Rabbım bana bunları ınsallah nasıp eder.bana önerecegınız bırsey varsa yazın lütfen yarın heralde laptoptan uzak dururum ama carsamba haber verırım.
:18:

Allah tamamına erdirsin canım.. hayırlı olsun..hayırlı haberlerini vermeyi unutma :)işallah bu son olsun bebişer gelsin

transferi olan arkadaşlar hepinizin hayırlı ugurlu olsun işallah ..Allah tamamına erdirsin...bol bebişler olsun işallah ::)

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmnihayet oldu kizlar,12gun bugun test yaptim 480 ciktiiii.yasasinnn darisi herkesin basina insallahhhh

zeynepcim....okuyunca ağladm ya bizde alrmıyız böyle bir haber.....rabbim tamamına erdirsin yarım kalınca çok zor...ben de nisan da başlıycam nasipse..nerde yaptırdın sen...

ben Trabzda clinartta yaptırdım, çooookkkk da memnun kaldım, herkese tavsiye ediyorum, senn de hayırlı olsun tedavin, inanmak çk önemli, ben çok inandım, sende inan lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…