- Konu Sahibi zeynep0000

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayanlar bugün adet oldum, tüp bebek için 3. git doktora gitsem olur dimi
evett, dün itibarıyla başladık, yani adetin 3. günü başladık, dün ilk iğnemi vuruldum cumartesi yine gitcem kontrole, bakalım ne olacak, iğneleri 4 gün kullancam, büyük ihtimalle cumöartesi yine iğne verecekk, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunnn İnşallahhh
Kızlarr br kere aşılama yaptım olmadı, bir kere ankara gürgan clinikte tüp bebek yaptırdık olmadı, şimdi 2. tüp bebeğe hazırlanıyorum, adet olmayı bekliyorum, eminim hissediyorum bu sefer olacakk, hemde İKİZ olacak, öyle istiyor ve düşünüyorumm, sizdee de umutluu olunn, gelin burda yeni umutlar için konuşalımm![]()
cnm topiğin hayırlı olsun. bende bu ay başlıycam kısmetse, adetime 2-3 gün kaldı hayırlısıyla gelsede başlasak biran önce.
ben ilk tüp bebeğe başladığımdan beri içimden bir ses hep 3. de olacak ve ikiz olacak diyor, ben kolay kolay böyle şeyler hissetmem ama hissettiğimdede genelde olur. neyse rabbimin gücüne gitmesin şüphesizki herşeyin en doğrusunu bilen o dur ve nederse o olur.
bu 2. denemem olacak kısmetse gelişmeleri yazarım bende.
umarım seninde herşey gönlünce olurda alırsın ikizlerini kucağına..
ama canım sen daha bu denemeye başlamadan olmayacağını biliyorum demişsin resmen..2. denememi yapacam ama biliyorum 3. denemede olacak demen baştan kaybetmek anlamına gelmiyor mu ? lütfen hiçç öyle düşünme, olumlu düşün ki olumlu olsun. mesela benim ilk denemem transfer sonrası bekleme dönemindeyim ne olacak ne de olmıcak diyemiyorum ama ben kendimi her iki sonuca da hazırladım..pozitif olursa tabi ki havalara uçacam ama negatif olursa da hayırlısı buymuş dicem..sende sakın zaten olmayacak diye başlama bu tedavine
merhaba canım topicin hayırlı lsun başlığın çok çekici yazmak ve başarılar dilemek istedim. benim transferim yapıldı 5. günüm bir hafta kaldı teste 3. denemem allah herkese nasip etsin inşallahh.. tedavin hayırlı olsun bu istekle pozitiflikle devam edersen Allahın izniyle olur canım.
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmnihayet oldu kizlar,12gun bugun test yaptim 480 ciktiiii.yasasinnn darisi herkesin basina insallahhhh