Şampuan ve Saç Kremleri Haydi bayanlar bana bir yardım edin lütfeenn

kdr_tgb

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
15
3
16
39
şaçlarım kuru kabarık dalgalı ve aşırı dökülüyor artık nasıl nem vereceğimi bilemiyorum herşeyi denedim ama olmuyor acaba bildiğiniz iyi gelecek aynı zamanda cebimide yormayacak güzel bir şampuan biliyor musunuz saçımı geri istiyorum

ben ipek kullaniyorum cok memnunum diger butun urunleride denedim hepsi anlik guzellik ve yumusama veriyor sonrasi faso fiso ipegi tek gecerim

Şampuandan cok sana doğal bi önerim olcak.. haftada 1 gün kirlenmis yağlı saclarına hindistan cevizi yağını iyice sür yedir ve 6-7 saat beklet. Sonra normal duşuna gir. İnan çok fark edecek saçların.
Şampuan olarakta john friedanın kabaran saclar icin bi serisi vardı. O iyi gelebilir veya nemlendirme özelliği olan herhangi bir şampuan.. saclarına da dustan sonra serum kullanmayı ihmal etme. Body shopta senın gibi kabaran saçlar icin duştan sonra sürüp durulanmayan bi serumu var üzüm çekirdeği yağlı.. onu dene

Aşiri dokulmesi mevsim degisikligi ve demir eksikligiyle alakali olabilir sampuandan ziyade doktora gidip kan testi yaptirip vitamin destegi alabilirsiniz. Gliss kullaniyorum ben urunleri guzel tavsite ederim ama dedigim gibi vitamin eksikligi varsa sampuanlar bunda cok etkili olmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…