• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haydi destek kilolar bize köstek ;)

DURU2626

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
129
30
28
Ankara
merhabalar ... kadinlar kulübünde bayanlarin birbirine olan destegi cok hosuma gitti herkes oldukca samimi paylasimlar yapiyor bende bugun yine yeniden diyete baslamis bulunmaktayim 1 senelik evliyim 24 yasindayim ve artik bi bebek istiyorum:) bunun icin esim 10 kilo vermeden olmaz diye sart koydu desteklerinizi bekliyorum canlar :):)

doktorum bende kansizlik ve demir eksikligi oldugunu bunun icinde vücudumun kilolari depo ettigini kilo vermemin zor oldugunu söyledi, 12 gündür ferro sanol iciyorum bunum yanisira çeri domatesi bol yesillik yiyorum ayni zamanda diyete basladim bu defa olucak inaniyorum 2 ay icinde en azindan 6-7 kilo verebilsem şükredicem:):) kilom 90 boyum 178 , hedefim 80 basaricam :*

merhabalar ... kadinlar kulübünde bayanlarin birbirine olan destegi cok hosuma gitti herkes oldukca samimi paylasimlar yapiyor bende bugun yine yeniden diyete baslamis bulunmaktayim 1 senelik evliyim 24 yasindayim ve artik bi bebek istiyorum:) bunun icin esim 10 kilo vermeden olmaz diye sart koydu desteklerinizi bekliyorum canlar :):)

merhaba.kaç kg sun eşin neden şart koyduki kilo vermen için.

şuan zaten kilolusun birde hamile kalirsan hem kendi sagligini hemde bebegin aagligini riske atarsin diyor 90 kiloyum hamile kalirsam eminimki en az 20 kilo yapiscak kalcak buda eder 110 kilo bu rakamlara cikarsam kendimi düsünemiyorum bile:):)

boyun bayağı uzunmuş :) bol bol hareket ederek verdim ben.doğuma girerken 75 kg dum.doğumdan çıkınca 64 e falan indim.sonra diyet ve işe başlamayla 8 ayda 52 kgya indim

evet herkes boyun uzun oldugu icin göstermiosun kilonu diyor ama basküle ciktigimda rakam beni korkutuyor:) masallah sen cok güzel vermissin özel bi çaba sarfettinmi yoksa kendiligindenmi gitti?

Back
X