- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #20.521
Ağlama kız durKardeşlerim benim ya aglicam he
Hahahahahahha içimşz fesatDeme öyle yanlis anlasiliyor hahahahahahahahahahahhaah
Tamam çıktım o moddan gulcem insallahAğlama kız dur
Bir sınava gireyim aöf den okuayyaım diyorum bir dşyorm halk eğitim kursuna gideyimKafaya koyup hedef belirle kuzum o zmaan oluyor. Ben kafaya koydum ama bebiş olacak şimdi ilerleyen zamanlarda inşallah :)
Hep beraber sevincez kuzumTamam çıktım o moddan gulcem insallah
Hahahaha ama cok poncik
Keşke öle bı pozitifi görsem siz yanımda olsanız ne güzel olurdu ya :))Hep beraber sevincez kuzum
Ikisini de yap kız neyin eksik sankiBir sınava gireyim aöf den okuayyaım diyorum bir dşyorm halk eğitim kursuna gideyimkafam karışık
Tamam kuzum hadi iyi geceler yarin grsrzKızlar ben yatıyorum artık sizleri seviyorum ❤❤❤ kinada S harfi benim hee ona göre unutmayınİyi geceler ❤❤❤
Tamam hayırlı geceler canmööm mcxKızlar ben yatıyorum artık sizleri seviyorum ❤❤❤ kinada S harfi benim hee ona göre unutmayınİyi geceler ❤❤❤
İyi geceler kuzum seviliyosun unutmaKızlar ben yatıyorum artık sizleri seviyorum ❤❤❤ kinada S harfi benim hee ona göre unutmayınİyi geceler ❤❤❤
Eksik yok da iki çocuk varIkisini de yap kız neyin eksik sanki
Keske :))Keşke öle bı pozitifi görsem siz yanımda olsanız ne güzel olurdu ya :))
Keske :))
Ayy benm gencligimde ceza kartal vardıHahahaha ama cok poncik
Gönder banaa :))Eksik yok da iki çocuk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?