Hayırlı olsun canım valla bende anlamıyor doktorların dediği farklı oluyor biraz o yüzden bende doktor me diyorsa onu baz alıyorum[/QUOTE]
Susun kız şikayet etmeyin kuzulardan
Yok canım şikayet değil aslında sağ salim gelsin de tek bu ağrılar geçici ama çok ağrı yapıyor mutsuz oluyorum halim olmuyor. Oğlum olmasa yine bi derece ama onunla da ilgilenmem gerekiyor çok zor o yüzden

Hayırlı olsun canım valla bende anlamıyor doktorların dediği farklı oluyor biraz o yüzden bende doktor me diyorsa onu baz alıyorum

Yok canım şikayet değil aslında sağ salim gelsin de tek bu ağrılar geçici ama çok ağrı yapıyor mutsuz oluyorum halim olmuyor. Oğlum olmasa yine bi derece ama onunla da ilgilenmem gerekiyor çok zor o yüzden[/QUOTE]
Biliyorum kuzucum takıldım öyle napiyon bakım özlendin heee

EternaaLLove bende seni özledim canım sonunda kavuştuk bak ❤ buraya fazla takılamıyorum canım pek vaktim olmuyor. Halim de olmuyor gözlerimi kapatıyorum hemen. Sen nasılsın tedaviyi ne yaptın
İyiyim kuzucum Çarşamba gibi bı randevu alcam doktordan bakalım başlıyoruz yine :) kıyamam aslim yoruyomu bu kadar seni teyzesinin cimcimesine bak hele :))

İyiyim kuzucum Çarşamba gibi bı randevu alcam doktordan bakalım başlıyoruz yine :) kıyamam aslim yoruyomu bu kadar seni teyzesinin cimcimesine bak hele :))
Cimcime çok hareketli teyzesi halay çekiyor sanırım sürekli hiç de halay sevmem Allah yüzünü güldürsün emeklerini en güzel şekilde sana aldırsın inşallah rabbim kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun canım benim ❤ benim herif benle ilgilen diyor öptüm canım görüşürz :)

Aminnnnnn kuzucum benim tamam ilgilen enisteyle kuzumda çeksin halayıni ya kiyamazlar ona

Bitane bileklik almis, bol paca yazlik pantolon onun üzerine beyaz bi bluz ve ceketi,
Cekirdek getirmis türk kahvesi getirmis ve mitfak icin el havlusu
Yarin da görümcelerim ve esimin halasi verir hasilati
Ay hedayeye bayılırım banada yolla kaynanani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…