- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #22.701
Hayırlı olsun canım valla bende anlamıyor doktorların dediği farklı oluyor biraz o yüzden bende doktor me diyorsa onu baz alıyorum[/QUOTE]Doktora göre 5 haftalık ama benim adet tarihim belli o iki hafta geç söylüyor. Adet tarihim 10 temmuz. Adeti me göre gitsem 6+5 teyim 7inci hafta iki gün sonra 8 dinci haftama girecem ama doktor iki hafta geç bende takvimimi düzeltip doktora göre yaptım. Sen ne diyorsun
Yok canım şikayet değil aslında sağ salim gelsin de tek bu ağrılar geçici ama çok ağrı yapıyor mutsuz oluyorum halim olmuyor. Oğlum olmasa yine bi derece ama onunla da ilgilenmem gerekiyor çok zor o yüzdenSusun kız şikayet etmeyin kuzulardan
Hayırlı olsun canım valla bende anlamıyor doktorların dediği farklı oluyor biraz o yüzden bende doktor me diyorsa onu baz alıyorum
İyiyim kuzucum Çarşamba gibi bı randevu alcam doktordan bakalım başlıyoruz yine :) kıyamam aslim yoruyomu bu kadar seni teyzesinin cimcimesine bak hele :))EternaaLLove bende seni özledim canım sonunda kavuştuk bak ❤ buraya fazla takılamıyorum canım pek vaktim olmuyor. Halim de olmuyor gözlerimi kapatıyorum hemen. Sen nasılsın tedaviyi ne yaptın
Cimcime çok hareketli teyzesi halay çekiyor sanırım sürekliİyiyim kuzucum Çarşamba gibi bı randevu alcam doktordan bakalım başlıyoruz yine :) kıyamam aslim yoruyomu bu kadar seni teyzesinin cimcimesine bak hele :))
Aminnnnnn kuzucum benim tamam ilgilen enisteyle kuzumda çeksin halayıni ya kiyamazlar onaCimcime çok hareketli teyzesi halay çekiyor sanırım süreklihiç de halay sevmem Allah yüzünü güldürsün emeklerini en güzel şekilde sana aldırsın inşallah rabbim kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun canım benim ❤ benim herif benle ilgilen diyor öptüm canım görüşürz :)
Bitane bileklik almis, bol paca yazlik pantolon onun üzerine beyaz bi bluz ve ceketi,Ooo neler neler almış
Aman kuzum ne yapayim bu bayram iş bayramiydi malum onlarla ugrastim..D __Dahlia__ kuzucum nerelerdesin
Ooo kuzum iyi geceler Allah rahatlik versin..Ben yatiyorum minnoslarim
Hepinizi öpüyorum
Ay hedayeye bayılırım banada yolla kaynananiBitane bileklik almis, bol paca yazlik pantolon onun üzerine beyaz bi bluz ve ceketi,
Cekirdek getirmistürk kahvesi getirmis ve mitfak icin el havlusu
Yarin da görümcelerim ve esimin halasi verir hasilati
Ne var ne yok canim?? Nasil gecti bayramin??Hayırlı geceler kızlar
Nasılsınız
Ben yine yorucu bi günden
Ederim fazla kaybolma sende bunlar gibiAman kuzum ne yapayim bu bayram iş bayramiydi malum onlarla ugrastim..
Hergün girmeye calisiyorum canim, buralardayim merak etme!!
oyyyy ellerine sağlıkByNkoaLa
EternaaLLove
Zeytintanem
gulse14
T Tatlianne20
@Kmsl Hnd
@Oeksuez
D __Dahlia__
@Glsmkck
@melankolimm
Gelin çay yapayım sizee. Kuzular unuttuğum yoktur inşallah ya
Oooo güle güle kullan hediyelerini canimBitane bileklik almis, bol paca yazlik pantolon onun üzerine beyaz bi bluz ve ceketi,
Cekirdek getirmistürk kahvesi getirmis ve mitfak icin el havlusu
Yarin da görümcelerim ve esimin halasi verir hasilati
Aha!! Geldi topiğin maskotuKop kop hoppidi hoppidi
Bu aksam eğlenelim sabaha kadarrrrrr bizim dostlugumuzzzzz ölene kadaaaar sarkisi geldi aklıma
Delisin yaaA senKop kop hoppidi hoppidi
Bu aksam eğlenelim sabaha kadarrrrrr bizim dostlugumuzzzzz ölene kadaaaar sarkisi geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?