- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #22.761
O da mavisti dogru o zaman serroşa baska birsey bulalim...??Sen kim olmak istiyorsan o ol bebgm
Gozbbebegm ol :)Serraniz olim
Enişte topluysa korkma ama daginiksa geçmiş olsun canımKız valla biz çok ayrı kaldıkiyi gelmiyor bize çok yakin olmak da iyi gelmiyor ne iyi geliyor onu cozemedm daha
Tek derdm ev ne halde acaba
Tamam kalsın ozamanHahahahahahahahah ama ben seni mavi seviyorum
Yapmaz kuzu eminim yani hic biseye dokunmaz inş fazla kalmadan gelebilir evi yakarm artık :)Enişte topluysa korkma ama daginiksa geçmiş olsun canım
Yakarim uleyyyyyn buraları diye gir eve kuzum :)Yapmaz kuzu eminim yani hic biseye dokunmaz inş fazla kalmadan gelebilir evi yakarm artık :)
AynenO da mavisti dogru o zaman serroşa baska birsey bulalim...??
Yerim kuzum seniiO da mavisti dogru o zaman serroşa baska birsey bulalim...??
Yakarim uleyyyyyn buraları diye gir eve kuzum :)
Ben sizi anladim siz öyle anlaşiyorsunuz..Kız valla biz çok ayrı kaldıkiyi gelmiyor bize çok yakin olmak da iyi gelmiyor ne iyi geliyor onu cozemedm daha
Tek derdm ev ne halde acaba
Aaaa bihter mi olduk şimdi sendin kuzumAyneno Bihter olsun raziyim
Diyosuunn!!!yakarm bilirsin
Deliyim gözü kara deliyiimmm
Valla yaparsın deliiyakarm bilirsin
Deliyim gözü kara deliyiimmm
Bana gore herşey ortasında olmalı mesela sekiz beş çalışsa super ama hep evde olunca sknti eee şimdi de yok o da skntiBen sizi anladim siz öyle anlaşiyorsunuz..
Senin halini düşünürse eğer dagitmaz öyle inşAllah...
Valla yaparsın delii
Biliyoruz Gülom çok sakinsinnormal de skainimdir de sinirli anima denk gelmesin kimse
Sana devrettmAaaa bihter mi olduk şimdi sendin kuzum
Hahahhaaha :)) ortada kaldım kadroyu yaptımSana devrettmben firdevs ya da adnan olurm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?