- 7 Ocak 2018
- 27.583
- 80.064
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.721
Eltin olmadığından duymamışsındırİlk defa duydum
Diğerini hiç duymadık yaa kız :) o daha mi iyi bu fesata göreAyyy kuzu çok şanslısın heebende 2 tane bide
Bende ilk defa duydum ama eltiyi kötüleyen herşeyi destekliyorum artıkEltin olmadığından duymamışsındır
Elti eltiyiEltin olmadığından duymamışsındır
Olsun kuzum Allah sana afacan bi bebiş nasip eder o zaman bak nasıl zayıflarsınYapıp yemekten
Hastalıktan
hareketsizlikten
aldım başımı gidiyorum
Bakalım sonum ne olacak
Ooo melek ya severim onu uzaktaDiğerini hiç duymadık yaa kız :) o daha mi iyi bu fesata göre
Bu da güzelmişElti eltiyi
Domuz çaltıyı
Derler ☺
İyi geceler canımKızlar iyi geceler uyuşabilirsem şarzım bitmek üzere yarın görüşürüz
Iyi geceler canim ❤❤❤Kızlar iyi geceler uyuşabilirsem şarzım bitmek üzere yarın görüşürüz
Sırf geyik bölünmesin diyeKızlar iyi geceler uyuşabilirsem şarzım bitmek üzere yarın görüşürüz
Olsun kuzum Allah sana afacan bi bebiş nasip eder o zaman bak nasıl zayıflarsınevlenirken 47 kiloydum oğlum olduktan sonra 44 kiloyu bile gördüm
Kuzu evde sürekli kendine eksik çıkar günlük market alışverişini yürüyerek uzak marketten alEvlenirken 60 kiloydum
Şuan 20 kg aldım
Vermem gerek ama
8 aydır yatıyorum
Bu süreçte yatmaktan
Hareketim bitti
Olsun canım takma kafana öyle olması gerekti. Allah inşallah en yakın zamanda seni deEvlenirken 60 kiloydum
Şuan 20 kg aldım
Vermem gerek ama
8 aydır yatıyorum
Bu süreçte yatmaktan
Hareketim bitti
Çok üzüldüm ama bu durumaZiyaretçiler azaldı
Kızlar neden ki
Geyik sarmadı sanırım
Kuzu evde sürekli kendine eksik çıkar günlük market alışverişini yürüyerek uzak marketten al
Caniiiimmmm güzel hemşerim aminn inşallahOlsun canım takma kafana öyle olması gerekti. Allah inşallah en yakın zamanda seni deEternaaLLove ve tüm isteyenleri de anne yapar da yattığınız günler size hayal gibi gelir hepinize dua ediyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?