- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #28.301
Nabiyorsun küçük yaramazBuradayııım ben^.^
Hiiiiç napimm bi buraya bakıyorum bi play store de oyunlara bakıyorum. Can sıkıntıma iyi gelecek oyun arıyorum.Nabiyorsun küçük yaramaz
Evet unuttun beni
Napim yemek telasina giriscem şimdiHiiiiç napimm bi buraya bakıyorum bi play store de oyunlara bakıyorum. Can sıkıntıma iyi gelecek oyun arıyorum.sen napıyorsun tatlı koala?
İyiyim şükür canm , oh çok şükür allah şifa versn canmmmByNkoaLa canım sen nasılsın?
Bugün16 eylül 6 yıl önce yüzük takılmıştı. Bir an öyle hüzünlendim ya vaybe nerden nerye 6 yıl oysaki@ZeytintanemKmsl Hnd @NnUuRr @Eses07 @Oeksuez @_nurunnisa_ @umudu beklemek melankolimm mahperi hatun nerelerdesniz sizler yaaaaaaaa
Bide pazara gittim ordaki zamları hala ustumden atamadım hala etkisindeyim çok pahalıydı@ZeytintanemKmsl Hnd @NnUuRr @Eses07 @Oeksuez @_nurunnisa_ @umudu beklemek melankolimm mahperi hatun nerelerdesniz sizler yaaaaaaaa
Biz bugün resmen yilunduk kuzum valla herşey çok pahaliBide pazara gittim ordaki zamları hala ustumden atamadım hala etkisindeyim çok pahalıydı
Saol canim amin.nerde varsa tum hastakara insallah Allah sifa versin.İyiyim şükür canm , oh çok şükür allah şifa versn canmmm
Bide pazara gittim ordaki zamları hala ustumden atamadım hala etkisindeyim çok pahalıydı
Burdayım cnm benim kız biraz gazlı ya 2 gündür onla uğraşıyorum sizler napıyorsunuz@ZeytintanemKmsl Hnd @NnUuRr @Eses07 @Oeksuez @_nurunnisa_ @umudu beklemek melankolimm mahperi hatun nerelerdesniz sizler yaaaaaaaa
Napalim ne Sesiniz çıkıyor ne solugunuz kaybolunuz yahuBurdayım cnm benim kız biraz gazlı ya 2 gündür onla uğraşıyorum sizler napıyorsunuz
Kolay gelsin canimBurdayım cnm benim kız biraz gazlı ya 2 gündür onla uğraşıyorum sizler napıyorsunuz
Yok kuzum yapmadım. Annem varya onunla vakit geçiriyoruz ondan fazla göremiyorum arada giriyorum baktım boş buralar. Yarın kontrolüm var. Eğer doğuma girecek olursam yazarım size :) öpüyorumgulse14 doğum yaptın mi canm sen yaaa
Evet herkes öyle yapıyor galiba bakıyor bos gidiyorlarYok kuzum yapmadım. Annem varya onunla vakit geçiriyoruz ondan fazla göremiyorum arada giriyorum baktım boş buralar. Yarın kontrolüm var. Eğer doğuma girecek olursam yazarım size :) öpüyorum
Yazarım canım. Annem olmasa daha aktif olurdum ama malum :)Evet herkes öyle yapıyor galiba bakıyor bos gidiyorlarkimse yazmaz oldu habersiz bırakma bizi guloommmm :)
O kdr yoldan gelmiş onunla vakit geçir canm biz hep buradayız zatenYazarım canım. Annem olmasa daha aktif olurdum ama malum :)
Bi tanecik buldum o da gidici görünüyor çok da hoşlanmadım.Napim yemek telasina giriscem şimdibuldun mu oyunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?